America (115)
Raspunsuri - Pagina 16
CRISMIR spune:
ANDREEA,iar mai terminat cu pozele...spune-ne pe unde ati fost,si ce ati facut,unde ati dormit....ca vrem detalii,hihihi...sunt moarta dupa zona ta,,vreau si eu......dar al meu nu vrea,ufffffffff...
MIERE,frumoase pozele...nu ma incanta insa zonele astea calde,m-am saturat de ele,...oricum bafta voua!...cum de v-ati hotarat sa va mutati?
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Hehe, Crisimir, crede-ma ca nu se compara clima din California cu cea din Florida. Nu exista umezeala deloc si asta face totul mult mai suportabil.
Ne vom muta la anul pt ca eu termin scoala, Luc vrea un job mai bine platit si vrem sa locuim intr-un oras mai mare. Mai avem de investigat Seattle, DC si Denver ca posibile locatii.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CRISMIR spune:
Da,sunt sigura ca nu se compara,dar mie nu-mi place nici vegetatia din zonele astea calde,...mie de fapt imi place muntele......suna mult mai bine orasele mari,asa este...si noi ne gandim sa ne mutam...dar inca nu stim unde....si mai avem de asteptat vreo 2 anisori....avem timp de gandire si de cercetare,
Mie mi-a placut mult DC.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Pai in California, in general (ca sunt zonele alea gen lake tahoe care's diferite), vegetatia consta din iarba uscata si pomi cu frunze uscate. Vara. Primavara e verde. California e cel mai frumos stat. Am zis! :))
philip spune:
mirela, am fost in uinta mountains (niste munti inalti de peste 10 mii de feet f aproape de unde locuim noi, vreo 2 ore de condus cu masina). noi de regula mergem doar cu cortul ceea ce am facut si tura asta, am plecat acolo vineri, ne-am instalat cortul si plimbari la greu. noi cam asta facem pe unde cutreieram, hiking si sight seeing.
mey aveti dreptate cu california e f frumoasa, eu abia astept sa mergem iar, speram sa plecam pe 25-26 dar cam cu emotii sa nu-mi trimita astia programarea la ceremonia de cetatenie taman atunci. inca astept cu rezervarile. ciuf, mai mergeti?
sunt zone salbatice in california si zone mai populate si cu plaje aglomerate. dar vremea e super cam tot timpul anului si e uscat. uscat la greu e si aici in utah, noi cand ne-am mutat am avut probleme luni de zile ca nu ni se obisnuia nasu' cu aeru'. dar utah nu e california, aici e mai multa uscaciune, noi cautam pana gasim zonele astea umbroase cu brazi.
philip&andreea
ciuf spune:
Salutare
Andreea, cred ca nu mai ajungem in vara asta ca sotul este prins intr-un proiect mare si apoi trebuie sa plece in Germania pentru vreo 3 saptamani. Si nu se stie cand. Asa ca nu ne putem face nici un plan. Mai sigur vom merge la iarna in vacanta.
Iar eu imi facusem si itinerariul. Planuiam sa campam pe undeva in Yosemite si Sequoia. In rest sa vizitam Disneyland, gradina zoo din San Diego si balaceala. By the way, Miereamara, foarte frumoase pozele puse.
Andreea, tare mult mi-ar placea sa locuim in acelasi stat. Avem hobbyuri in comun.
Noi de 4 iulie am fost dimineata la un lac sa ne plimbam cu caiacul, iar d.a stat pe langa casa. Nu am mers sa vedem focurile de artificii ca sotul trebuia sa se trezeasca a doua zi dimineata la 5 sa escaladeze varful Pikes Peak care are un pic peste 4000 m. L-a "cumparat" pe Luca cu o masinuta ca sa nu mai mergem in parc sa vedem artificiile .
Dimineata si-a luat cele necesare in rucasac, insa avadn grija sa nu cantareasca foarte mult. Ba si-a luat si lanterna ca ii era sa nu il prinda noaptea.
Urcarea pe munte nu a fost deloc usoara si a durat 6 ore jumate. Ba erau si maratonisti pe acolo. Ai impresia ca nu ai aer. Nu degeaba au pus astia pe varf statii cu masti cu oxigen.
Ultima mila i s-a parut cea mai grea. Peisajul de sus era spectacular. In varf, puzderie de lume, parca scosi dintr-o cutie. Care mai de care sa faca poze langa zapada, langa semne, se duceau la restaurant ... ce stiau ei ce grea a fost urcarea . Ca ei au urcat cu trenuletul sau cu masina. La un moment dat ii vede un domn (sotul mai era cu un prieten) si ii intreaba daca au urcat pe picioare si le-a spus "great job". Ha, le mai lipsea mangaiatul pe cap . Oricum ei tare fericiti ca in sfarsit le-a fost apreciat efortul . Cineva i-a bagat in seama.
Saptamana asta sunt singura cu copiii ca sotul e plecat in Fargo, Dakota.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
OK, am mai incercat unul nou Tom deodorant extra-strength se simte in toata america???
Gata m-am lasat de chestii naturiste de subrat. ,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Nu mai miros citricele ca am improscat tot biroul cu un Manifesto a lu Rosellini de-l aveam prin birou de acu 10 ani. I-am naucit pe astia din jur, pica ca mustele. Mai ca sensibili sint,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lexi spune:
Andrada, ia mai da o sansa pacii, incearca si www.amazon.com/Earth-Science-Lichen-Deodorant-Herbal/dp/B00014FBH2" target="_blank">asta.
Miere, tare faine pozele si personagiile, foarte bine ca va documentati inainte sa alegeti. Cand va urcati mai spre seattle, dati un semn, sa bem un starbacs la mama lui acasa sau sa va imprumutam neste umbrele.