America (115)
Raspunsuri - Pagina 15
adriana_m spune:
Miere super ca au iesit testele bune. trebuie doar sa nu te mai stresezi si o sa vezi ca totul e bine. Dar de la ce varsta e riscul mare de sindromul Down?
Corinadana vad ca va distrati si voi nu gluma. Ce fain ca ai slabit.
Si noi am umblat mult weec asta. In fiecare zi am fost pe undeva, am profitat ca a fost weec prelungit. Acum abia ne-am intors de la piscina si suntem rupti de oboseala.
corinadana spune:
Si noi Adriana, mai inainte ne am adunat acasa. Of, bune zilele libere dar parca prea alergata am fost...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
ne-am intors is noi (bleah), uitati aici poze daca aveti chef si timp:
www.apha.shutterfly.com
philip&andreea
miereamara spune:
Buna fetelor,
Noi suntem in ultima zi de vacanta, maine plecam acasa. A fost foarte frumos, probabil ca ne vom muta aici la anul.
Ca sa incep, in prima zi am fost la San Diego Zoo
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2642945996/
una dintre cele mai mari gradini zoologice din lume, ne-a luat o zi intrega sa o vizitam, animalele sunt tinute in niste tarcuri foarte mari care imita mediul lor natural.
A doua zi am mers la Balboa Park
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2642103153/
un parc foarte foarte frumos, cu gradini de trandafiri si cactusi, si vreo 20 de muzee. Partea a doua a zilei ne-am petrecut-o la plaja, la La Jolla cove, o plaja foarte spectaculoasa, la Oceanul Pacific, unde focile veneau foarte aproape de tarm, ba chiar inotau pe langa oameni.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2642123711/
Sambata am facut o croaziera cu vaporul pe o insula, Coronado Island, de unde am avut o priveliste mirifica asupra DownTown-ului din San Diego http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/2642967450/
La intoarcere ne-am plimbat prin niste cartiere foarte frumoase din downtown : SeaPort Village unde am mancat seefood, GasLamp Quarter si Old Town, partea veche a orasului, cu foarte multe influente spaniole.
Ieri am fost la nunta, foarte frumos a fost, biserica arata nemaipomenit, iar mirii niste draguti. Poze mai tarziu...odata cu cele de la SeaWorld, unde vom merge azi.
Cam asta a fost vacanta noastra, sper sa va placa pozicile, ca noua ne-au placut locurile foarte mult.
Am incheiat transmisiunea.
Edit: Adriana_M, riscul de Down Syndrome creste o data cu varsta mamei, dar de la 35 de ani in sus se considera riscul mai mare, cu toate astea DS poate aparea si la copilasii ai caror mame au doar 20 de ani.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
adriana_m spune:
Miereamara multumesc de raspuns. Chiar nu stiam ca dupa 35 de ani e riscul mai crescut. cam nasol. Pozele sunt superbe. Si eu m-as muta acolo la ce frumos pare.
Philip ce super e pe unde a-ti fost voi. A-ti domit la cort? Frumoase peisaje iar copilul la fel de frumos. De fapt toti 3 sunteti frumosi.
VioletaH spune:
quote:
citat din mesajul lui VioletaH
Buna, fetelor si Happy 4th of July!
Am nevoie de ajutorul vostru. As vrea sa o aduc pe mama in US in octombrie si urmeaza sa mearga la Ambasada pentru viza. Intrebarea mea este cum se face invitatia? Va rog mult, imi spune si mie cineva asa...ca la prosti? Se face in ro/en, trebuie notarizata? Cui o adresez, mamei sau Ambasadei? Habar nu am ce trebuie sa scriu in ea; ca o invit sa admire plaiurile americane?
Affidavit of Support (DOJ Form I-134) insoteste invitatia sau poate fi trimis de unul singur, fara a mai face invitatie?
Offf, stiti ca fiecare amanunt conteaza...
Va multumesc anticipat pentru raspuns si imi cer iertare ca nu am reusit sa citesc in urma sa vad daca s-a mai discutat despre asta.
Nu stie nimeni sa-mi spuna si mie cum e treaba cu amarata asta de invitatie?
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
CamiM spune:
Violeta imi pare rau dar habar nu am cum se face invitatia. Mai astepta putin ca fetele or fi fost plecate in week-end cand revin poate iti spune cineva ce si cum.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Andreea, Miere superbe pozele.. vreau si eu in vacanta.. in schimb eu ma bat cu morile de vant sa organizam botezul Sabinei..asta da "distractie" - mai am putin si renunt!!
dar las' ca imi cresc mie fetele.. numai in plimbari o tinem!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
BiancaM spune:
quote:
citat din mesajul lui VioletaH
Am nevoie de ajutorul vostru. As vrea sa o aduc pe mama in US in octombrie si urmeaza sa mearga la Ambasada pentru viza. Intrebarea mea este cum se face invitatia? Va rog mult, imi spune si mie cineva asa...ca la prosti? Se face in ro/en, trebuie notarizata? Cui o adresez, mamei sau Ambasadei? Habar nu am ce trebuie sa scriu in ea; ca o invit sa admire plaiurile americane?
Affidavit of Support (DOJ Form I-134) insoteste invitatia sau poate fi trimis de unul singur, fara a mai face invitatie?
Offf, stiti ca fiecare amanunt conteaza...
Va multumesc anticipat pentru raspuns si imi cer iertare ca nu am reusit sa citesc in urma sa vad daca s-a mai discutat despre asta.
Noi am facut anul trecut pentru fiecare pereche de bunici invitatii.
Acum am scris cate 2 una in romana, una in engleza. Cea in romana era adresata parintilor, cea in engleza consulului, sau sir/madam, nu mai tin minte. Oricum, am scris ca ii invitam sa ne viziteze, sa vada locurile, imprejurimile, ai mei cum au venit de sarbatori le-am zis ca sa vina sa petrecem Craciunul impreuna. Pe langa asta am mai pus niste 'abureli' pe acolo. In nici una nu am zis ca noi avem bebe. Si nici ei nu au zis la ambasada de bebe.
Acu, cu affidavit-ul, ai mei au avut nevoie de el, si l-a oprit la ambasada, parintii sotului au avut si ei, dar nu le-a trebuit(aveau salarii mult mai mari decat ai mei). Am facut cate unul pentru fiecare bunic in parte( apare numele fiecarei persoane distinct). Din ce am citit noi, e destul de important sa faci invitatie, ca astfel ei vad acolo concret la cine va veni mama ta, unde va sta...Despre affidavit, e safe sa trimiti, si daca nu are nevoie, mai bine...
Invitatiile nu le-am notarizat, doar aff. trebuie semnate de notar.
Daca vrei sa ai asa de model, zi-mi si iti trimit e-mail cu ele...
Numai bine!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
philip spune:
noi am folosit numai affidavit si nu invitatia si 2 din 3 carora le-am trimis affidavitul si au fost la interviu au luat viza, adica soacra si socru, numai mamei nu i-au dat cred ca pt ca a spus la interviu ca abia am nascut si vine sa-l vada pe baby (asta fu in 2004). dar vad ca se poarta si cu invitatia, succes.
philip&andreea