America (115)
Raspunsuri - Pagina 17
ditu spune:
Buna seara stup,
Dupa atata vreme de citit pe DC am dat intamplator de voi si tare ma bucur pt ca am mare nevoie de niste sfaturi.
Sunt o mamica de albinuta nascuta anul trecut in martie in Romania,la sf luni ianuarie anul acesta am venit si noi in State,mai precis in Florida.
Cand am venit toata lumea ne-a zis sa aplicam la floridakidcare pt asigurare,am aplicat si am primit raspunsul ca nu este acceptata.Acum ne-am tot interesat si am inteles ca fetita ar trebui acceptata si sa mai aplicam inca odata.Specific ca am venit cu loteria vizelor ,deci suntem legal si avem GC.Stie cineva conform legilor statului Floridei se poate sa nu o accepte,specific ca cunosc o fam care are 2 copii in aceeasi situatie ca a noastra si ei au copii sigurati la floridakidcare.Nu inteleg cum unii sunt acceptati si altii nu.
Va pup si astept parerile voastre
p.s: acest sait este citit de multa lume,v-am gasit pe paginaloteristilor cu toate ca eu sunt pe sait de peste un an de zile .
Andrada spune:
Astea sint criteriile de eligibilitate, vezi daca te califici:
Eligibility
Families who are not eligible for premium assistance may buy
Florida KidCare at the
“full pay” premium rate.
Call 1-888-540-5437
for more information.
Florida KidCare is for children, not adults.
To qualify for premium assistance, a child must:
* Be under age 19
* Be uninsured
* Meet income eligibility requirements
* Be a U.S. citizen or qualified non-citizen
* Not be eligible for Medicaid
* Not be the dependent of a state employee eligible for health insurance
* Not be in a public institution
State law also requires information about a child’s access to or voluntary cancellation of employer health insurance. This is explained in the application and instructions. The requirements for Medicaid may be different than for other Florida KidCare programs.
Cost
* There is no charge for Medicaid for children (KidCare Medicaid).
* For other Florida KidCare programs, monthly premiums depend on your household’s size and income. Most families pay $15 or $20 a month. If you need to pay more, Florida KidCare will let you know.
* Make checks or money orders payable to Florida KidCare. Do not send cash. If your
child (or children) is approved for Medicaid or denied coverage, your premium payment
will be refunded.
* You may have to pay small charges or co-payments for some services.
* A child who is a member of a federally recognized American Indian, Alaskan Native or Canadian Indian tribe may qualify for no-cost Florida KidCare coverage.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Hello! Ne-am intors si noi din vacanta. A fost foarte frumos, dar ne-a obosit condusul. Mare mai e America asta!
N-am prea apucat sa citesc, avem fete noi - bine ati venit!
Carmen, am vazut cu inotul ce patiti. Mie nu mi se pare normal sa-i pedepseasca pe copiii zvapaiati. Sigur ca Anuta nu sta in loc, dar au niste jucarioare pentru copii - sa nu se plictiseasca pina le vine rindul. Poate ca ar trebui sa mai adauge ei instructori in loc sa-i pedepseasca pe copii.
La ultima serie de inot erau cam cinci copii si trei instructori. Deci e drept ca nu asteptau mai deloc copiii.
De luni incepem din nou inotul, ambii copii. Pe Anuta am inscris-o o luna si ma gindesc sa continui si ultima serie de doua saptamini din vara asta.
Ieri pe drum cind a realizat ca ne intoarcem acasa mi-a tot cerut sa mergem la "pestina". Azi dimineata nici n-a deschis bine ochii si tot asa...
PS Ciuf va poate confirma cit e de zvapaiata Anuta. Mai un pic si o corupea si pe Eva, care e o mini-lady desavirsita. Copiii cum trebuie sa fie - baiatul-baietoi si fetita o lady.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ditu, nu stiu dc te ajuta raspunsul meu. Eu am aplicat pt Medicaid si am fost respinsa. Motivul: s-a dat o lege de curand conform careia numai cei care au GC de cel putin cinci ani pot primi astfel de insurance (gen Medicaid and the State Children's Health Insurance Program (SCHIP)) . Banuiesc ca este acelasi lucru si in cazul fetitei tale. Faza este, ca unii sunt documentati mai bine si altii mai prost, de aia in unele locuri unii aplicanti sunt acceptati si altii nu. Uite aici mai multe3 informatii despre legea respectiva si despre ce inseamana qualified non-citizen.
http://www.heritage.org/Research/HealthCare/wm1714.cfm
http://www.cms.hhs.gov/MedicaidEligibility/05a_Immigrants.asp#TopOfPage
Lexi, cu mare placere! Cred ca va fi candva pe la sfarsitul lui august, cand ma voi simti mai bine. Am suportat foarte greu calatoria cu avionul, mi-a fost f f rau, chiar acum m-am cantarit si eu in patru luni de sarcina nu am luat nici macar un gram, din cauza greturilor.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
CamiM spune:
Ramona bine ai revenit..pe unde v-ati plimbat? ne pui si poze din vacanta?
mica sirena.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CRISMIR spune:
Da,asa stiam si eu de legea cu 5 ani...si e de ceva vreme,ca am prieteni care sunt de 4 ani aici si li s-a zis tot asa si acum 4 ani...acelasi raspuns...nu s-a calificat fetita pt ca nu avea GC de 5 ani...adica cu alte cuvinte,daca esti cetatean ai mai mari sanse...eu am pt Robert,dar el e nascut aici si mi-au dat imediat,fara probleme
RAMONA,bine te-ai reintors!!!...vreau si eu poze!!!
MIERE,eu as fi bucuroasa in locul tau,...moaamaaa,ce fain,nici un gr,...eu luam in fiecare luna 1 kg,si imi era rau,dar nu conta
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Crisimir, sa inteleg ca pt copilul meu nascut aici si cetatean american, pot aplica fara probleme pt insurance? Se tine cont de venitul parintilor?
Edit: am citit acum ce a scris Andrada si se pare ca se tine cont.
Ramona bine ai venit din vacanta, asteptam pozici!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
adriana spune:
Ciuf, sau cine a mai avut probleme cu otita, va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi, ca nu ma ocoleste boala asta..
Asta mica a mea a facut a 2 a otita in ultimele 3 luni, si atata antibiotica am bagat in ea ca ma doare capul daca ma gandesc mai bine..
Ce remedii naturiste stiti pentru otite?
Aici pare-se ca e o boala frecventa.. De ce oare?
si recomandabil antibio de la 6-8 saptamani
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
carmen77 spune:
Adriana, erau niste picaturi pe la farmacii aici care se pare ca functioneaza bine, intreb pe rubrica de canadience, ca s-a discutat acu ceva vreme, dar nu mai retin exact numele si nu vreau sa spun prostii.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David