Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gini am auzit si eu ca herghelegiu e bun
din cate stiu eu pop e numai la diagnosis, suna acolo la fete spune-le ce problema ai si roaga-le sa te ajute cu o programare
incearca si la iosup, e foarte draguta doamna asistenta
sa fie bine
eu am o prietena care tot asa a avut retard de crestere, si stiu ca au descoperit ca era de placenta imbatranita si a facut ceva injectii, si ceza la 36.BB e bine
nu ti-au dat nici o explicatie?
si dr tau cat a zis ca o mai lasa in burtica?
of ca daca nu aveam si eu placenta asta imbatranita iti dadeam programarea mea

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

stai linistita are Doamne Doamne grija de BBelina ta
o sa vezi ca o sa fie bine, trebuie
uite un de la mine

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Marina si eu sper sa se tina de cuvant medicul.Sa stii ca si eu cand eram prin saptamana 32-33 aveam stomacul in gat ,bebe era destul de sus si asta era motivul pentru care ma suficam efectiv. Dar a trecut faza asta .

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

dma, nu au gasit nici o explicatie.
Placenta era in regula, lichidul amniotic in cantitate normala, rezistenta pe arterele normala.
Au zis ca daca era vreuna din astea cauza l-ar fi scos mai repede, dar fiindca toate astea sunt normale, au zis ca nu putem decat sa asteptam.
Iosup unde face ecografii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

quote:
Originally posted by Gini75

Am venit de la doctor, dar credeti-ma ca nu am putut sa fac nimic de-atunci. Sunt foarte suparata. Am fost la eco la dr. Herghelegiu. Nu e bine deloc.
Bebita mea iubita are retard de crestere de aprox. 4 saptamani. In special capul e mai mic (cu 6 sapt.). are restrictie de crestere evidenta pe diametrul OFD.
Era destul de rezervat doctorul in privinta asta. A zis ca exista si posibilitatea sa fie doar un copil mai mic (noi ne rugam la Doamne Doamne sa fie asa), dar exista si posilibitatea (cea mai grava) sa aiba microcefalie. A zis ca abia dupa nastere se poate sti.
Doctorul meu era mai optimist, a zis ca a avut un caz cu un copil si mai mic si a fost perfect normal la nastere.
Noi ne rugam sa fie mai micuta, sau sa fie ceva care se poate trata, caci am inteles ca microcefalia e incurabila.
Nici nu stiu daca sa mai mergem si la un alt ecograf, mie mi-a fost recomandat Herghelegiu ca fiind un ecografist foarte bun.
Didi, Cristina, Boti, bebelusii vostrii cred ca erau mai micuti, dar nu la asa mare diferenta.
Tiberica, stiu ca tu mergeai la dr. Pop, mai e undeva decat la Diagnosis?

Gini 37+

gini, daca vrei, am numarul direct al dl. dr. iosup, eu l-am sunat si m-a programat dupa 2 zile la cabinetul de pe langa manastirea Casin, si a fost si maiieftin decat in alta parte, doar 2 milioane. trimite-mi un mesaj privat daca vrei numarul, eu sper ca e totul bine, si e doar mai micut bebe.

32 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

la clinica fortis undeva langa manastirea casin

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

ma gandeam ca poate daca ar scoate-o i-ar putea face ceva tratament
nu te supara pe mine

fii optimista o sa fie bine

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , ma iertati ca intru doar sa va intreb ceva , insa ca proaspata mamica o sa vedeti si voi ca nu mai e timp mai ales ca azi noapte si de ieri mandy a facut febra si tuseste foarte tare .
Intrebare e , pt. cine sitie si are SAX SIMPLEX acasa sa se uite putin pe prospect si sa vada cum si cand se administreaza .
Am cautat si pe net dar nu am gasit mare lucru si hartiuta mea s-a pierdut .
Acum nu stiu daca sa ii dau lui Rayan sau nu caci astazi a dormit f. putin , vrea doar la san , se trezeste incovoiat si plangand nitel . Eu cred ca are colici dar nu sunt convinsa , ce sa fac , ii dau sau nu Sab Simplex ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Multam, multam fetele, ma bucur sa va place poezioara mea....sper sa ii placa si lui Rux....ca prea era ea singura fara oda...
Mada, sa stii ca sunt la zi cu cetitul, cross my heart...dar mi-e greu sa intrerup viteza cu care scrieti mesajele, mai ales ca voi va cunosteti si va dragaliti asa de haios...
De la noi....nimic nou, adica noi sunt toate, dar nimic important...Bebe creste...avea 1500g acum 2 saptamani la ultima echo....alive and kicking...Abia astept sa o tin in brate...dar a mai stea acolo totusi....macar pana la 36-37+...
Acum ma gandesc sa va pun si eu o intrebare, poate stiti voi ceva... De cateva zile mi se pare ca mi s-au micshorat sanii, mi s-au inmuiat/lasat/albit (da, mi s-au decolorat mameloanele).. O fi normal? Pana acum pocneau, mari/tari/ si mameloane aproape negre.(mai ca eram gata-gata sa ma apuc de steptease)acu...parca am 80 de ani.... Aproape ca as vrea sa fiu gravida la inceput....Pacatele mele....
A mai avut cineva asa? Pliiiiizzzzzz????????
Mi-e rusine sa ma duc la doctor sa ii zic ..'Na de aici, de ce sunt astia fleashka, frate?"

carmenela

Mergi la inceput

o sa vezi ca Doamne Doamne o sa aiba grija si de fetita ta asa cum a vut grija si de Thea

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput