Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
dma2007 spune:
hai ca acum am ceva cu numerele: acum am vazut ca suntem la cap 99, urmeaza 100...ce spor la scris avem
ce ziceti daca eu as naste pe 08.08.08?ah?dragut nu?
se pricepe careva la numerologie?
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
catilin2008 spune:
gata!..am reusit sa ma dumiresc cum sa incarc pozele...deci..cateva poze cu burtoiul de 32 de saptamani..pe picasa..si una numai cu fata...![]()
32 + cu
Bebicu Andrei
Caprioara spune:
Am revenit.
Sa incept intai cu uratul
:
BB Denisa Ioana, bine ai venit pe lume!
Sa ai parte numai de bucurii!
A.cicel, felicitari si refacere rapida!
si
Irinuca, La multi ani! 
Bucurii nenumarate, nastere usoara si un bb perfect!
si
Flo, bine ai revenit acasa!
Inca o data refacere rapida!
Bine ca e bb sanatos si a venit lapticul.
Mada, buna ideea cu albumul separat pentru pepenashi. Mai, da eagalul ala te seaca rau de tot 

.
Boti, mi se pare foarte faina ideea de cadou pe care i-ai sugerat-o lui Mada. Ce zici Mada, nici asa nu o sa fie multumita? Sau macar o bucata din idee, daca de crashma nu te mai simti in stare, restul
...
Dara, ziceam io sa facem pereche, dar nu cred ca rezist pana pe 11
.
Carmenela, dragutza poezioara pentru Ruxandra
! Chiar ca merita si ea una!
Mariana, dragutza si poezica ta!
Da chiar fetelor, care va mai pricepeti, sa nu cumva sa o lasam pe Ruxandra fara poezie la nastere, daaa?
Vio, sanatate multa!
Anka, da pozele sunt la noi in curte. Si da, ai mare dreptate cu cismaru care nu are pantofi
! Mai, si eagalul tau e ceva de speriat
! Cred ca tu si Mada puteti scrie un roman deja
.
Mai, am fugit ca am niste cartofi la fiert si trebe sa fac repede un piure. Si sa scot si pulpitzele de la cuptor, pana nu se fac scrum
. Azi la 3 trebe sa plec spre medicul de familie sa imi iau concediul prenatal (care incepe de maine), asa ca deja mama a plecat cu Matei spre bazin, ca io nu mai aveam cum.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 9 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
dara_d spune:
Caprioara cine stie poate rezisti , DPN -ul meu este pe 10 iulie dar pe 11 dimineata incepe el garda , asta daca sta pana atunci. Desi eu semne nu am dar eu iau gynypral si no spa ,eu de la inceputul sarcinii am tot luat tratamente de sustinere si acum vrea sa o duc la termen , de aia mi-a dat.Foarte frumoase pozele sa iti faca si cu Matei si cu burtica.
Mada e de groaza mama ta, de exemplu mama mea a venit azi la mine sa imi gateasca si este super ok, nu ma streseaza desi ea este o fire agitata dar acum ma protejeaza.
MADA am o rugaminte la tine poate pui si la mine in lista numele intreg al fetitei el este stabilit de mult dar eu nu l-am zis pana acum cand m-am uitat pe lista DENISA MARIA.

si multumesc.
Anka laura e tare si mama ta ce insistenta are cu ideile dansei ,nu te supara pe ea.
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
Marina_1609 spune:
dara_d ma bucur ca totul decurge bine. sper sa fie asa pana la sfarsit si bebe sa stea cuminte pana la data stabilita. din cate am auzit si eu, medicul chiar raspunde la orice ora la telefon si face tot posibilul sa ajunga. sper sa se tina de cuvant
ankalaura merci ca m-ai lamurit :D. ce patanie cu fructele, e chiar enervanta
mada, 2 in 1? uff, eu nu mai am rabdare, dapoi tu
dma2007 si mie mi se pare interesanta data 08.08.08
eu iar ma sufoc de caldura. bebe apasa pe stomac si il simt cum imi sta in gat.si mancarea imi sta in gat, mi-e greata, m-am saturat![]()
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 45 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Marina_1609 spune:
fetelor, ex-sefa mea ne-a invitat la ziua ei dar in plus s-a mutat si la casa noua... Vreau sa-i iau ceva sa se potriveasca cu ambele evenimente... ce as puteai sa-i iau? habar nu am ce. sa nu iau ceva si sa dau gres si sa le tina depozitate cine stie pe unde...
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 45 ZILE 
ankalaura spune:
Marina - si eu am nevoie de o idee de cadou de casa noua
Deocamdata nu imi da nimic prin minte, dar cei pentru care vrem noi cadou nu au plante, iar ea ar aprecia ceva frunzos si stufos, asa ca ma gandeam sa ii iau o dracena mare. Cam ca a mea
De obicei evit sa cumpar chestii "de casa" - ori nu stiu precis ce ii trebuie omului, ori nu ii cunosc perfect gusturile, ori nu vreau sa risc sa iau acelasi lucru ca si altcineva care ii va vizita... La fel si la nunti, si la botezuri... De-aia imi place obiceiul din alte tari, acela de a face mirii lista cu ce le trebuie...
Cu o planta nu dai gres decat daca respectivii sunt alergici sau chiar sunt impotriva plantelor!
Nu imi plac florile in buchet (decat cu foarte putine exceptii), mor repede, asa ca le prefer pe cele "vii" si daca se mai si intretin usor, le aleg drept cadou acolo unde simt ca se potrivesc.
La ex-sefa ta ai fost deja in casa cea noua, sa vezi cum si-a amenajat?
INTREBARE PENTRU FETELE CARE AU NASCUT RECENT
Fetele, cum l-ati imbracat pe bebelone in spital?? Cu maneci lungi? Scurte? Maieu?
Imi amintesc ca in 2003, desi am prins temperaturi de peste 40 de grade la umbra cand am nascut, fata avea pielicica rece si trebuia sa o invelesc cu un cercefel.
Acuma am pus in bagaj niste salopetele de bumbac subtire cu maneci si labute, dar nu o fi prea mult? Am vazut ca Diana il avea pe Andrei cu piciorusele goale.
Anca mami de Eliza si
39+ cu
Ligia Stefania
Ralu79 spune:
Vaaai cate vesti bune au mai fost ieri!
Kimmy, Andreea- felicitari si recuperari usoare! Timeea, Denisa- bine ati venit printzesutzelor!
Tecky, Mada, Gabriela- eu scot agitatele chiar daca nu aveti semne, poate poate

- sa aveti nasteri usoare!!
Nati- extraordinara povestea nasterii micului Matei! E un adevarat luptator!!
Capri- multumim de vestile bune de la Sun si Teodora. Incredibil prin cate au trecut! Doamne ajuta sa fie bine! Mie imi plac mult pozele pe care ti le-a facut sotul.
Rontzy, Flo, Lori- bine ati venit acasa! Rontzy- pozicile sunt superbe!
Oanasm- ce frumoase sunt lucrushoarele! Sa le poarte sanatos!
Diana Mirela- ce ma bucur ca iti faci putin timp sa mai stai cu noi
Vai cat de superbe sunt pozele!! Mai ales cea in care esti cu ambii copii!
AnnaBaby- ai aflat data? pe cand?
Mada- multi
Sper ca acum esti un pic mai bine decat aseara. Ideea cu cont separat de picassa e super! Multumim pt. tot ce faci pt. odisee.
Semnatura e beton
Irinuca-

- La Multi Ani si muulta fericire!
tecky- si eu am luat aseara jumatate de paracetamol ca nu mai puteam de durere de cap. Nu stiu daca e bine sau nu, dar nu cred sa aiba ceva.
Eu am fost sambata la doctor si colul era inchis. Joi ma duc sa mai vad Gogoshica. In rest- ma lupt cu caldurile astea, ca si voi.
Pupicei tuturor
Ralu
37+
Miruna
Marina_1609 spune:
merci de idee anka, sa stii ca e buna ideea cu planta. nu am fost in casa dar mi-a aratat niste poze si am retinut asa niste culori ca sa pot asorta daca e necesar.
_
33+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 45 ZILE 
Gini75 spune:
Am venit de la doctor, dar credeti-ma ca nu am putut sa fac nimic de-atunci. Sunt foarte suparata. Am fost la eco la dr. Herghelegiu. Nu e bine deloc.
Bebita mea iubita are retard de crestere de aprox. 4 saptamani. In special capul e mai mic (cu 6 sapt.). are restrictie de crestere evidenta pe diametrul OFD.
Era destul de rezervat doctorul in privinta asta. A zis ca exista si posibilitatea sa fie doar un copil mai mic (noi ne rugam la Doamne Doamne sa fie asa), dar exista si posilibitatea (cea mai grava) sa aiba microcefalie. A zis ca abia dupa nastere se poate sti.
Doctorul meu era mai optimist, a zis ca a avut un caz cu un copil si mai mic si a fost perfect normal la nastere.
Noi ne rugam sa fie mai micuta, sau sa fie ceva care se poate trata, caci am inteles ca microcefalia e incurabila.
Nici nu stiu daca sa mai mergem si la un alt ecograf, mie mi-a fost recomandat Herghelegiu ca fiind un ecografist foarte bun.
Didi, Cristina, Boti, bebelusii vostrii cred ca erau mai micuti, dar nu la asa mare diferenta.
Tiberica, stiu ca tu mergeai la dr. Pop, mai e undeva decat la Diagnosis?
Gini 37+