Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Irinuca_81 La multi ani! Multa sanatate, un bebelus cuminte si mancacios.
Camy_pus, eu la fel ca si tine am picioarele umflate, de fapt toata sunt umflata. Am vorbit cu doctorita mea despre asta si mi-a zis ca nu are ce sa-mi faca. Dupa ce o sa nasc o sa-mi treaca, dar s-ar putea sa nu se intample chiar din primele zile. Eu de fire sunt asa mai plimbareata si acu daca ma dor picioarele nu prea pot umbla. Asta e trebuie sa rezistam.

38+ Xenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

NATI ti-am citit povestea nasterii, esti o curajoasa, iar bebe Matei e un luptator!
BOTI, felicitari ptr masinuta sa o stapiniti sanatoase si tu si Garga!
ANKA, foarte frumos numele Erika .
CAPRIOARA multumim pr vestile de la Sun, ma bucur tare mult sa aud ca ea si Teodora sunt bine!
Off,cam atat am retinut, nu mai vad bine de foame, trebuie neaparat sa mananc ceva...
Cu infectia e treaba complicata, am fost la dentist data trecuta cand s-a intamplat din pacate, e lucrare si nu au ce sa imi faca decat dupa ce nasc. Febra nu mai am , mai e putin umflata buza, am consumat tone de gheata pina acum, mi-am sunat si medicul mi-a spus daca nu scade febra sa iau augmentin , si daca ma simt tot mai rau , sa ma duc sa ma interneze.
toate fetele , si ma duc sa vad cu ce ma pot hrani ca nu mai pot!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

capri pthiu-pthiu ..vazut pozele!!!
bravos fetele cu poezia pt diarux!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Estrella contractiile se simt sub abdomen si la spate intepaturile din vagin/col sunt normale, aici nu trebuie sa iei nimic pt ele. Contractiile simti cum te taie cineva asa sub burta si se duc pana in spate.
Si eu sarcina trecuta am avut intepaturi din astea de pe la 36 de sapt atata timp cat nu sunt insotite de sangerari, dureri abdominale acute sau nu pierzi lichid eu zic ca poti sta linistita. Se pregateste organismul.
Dana ms. Pai biletul e pana pe 20 iulie da speram sa nasc mai repede si sa nu fie nevoie sa stea atata da acuma na sa vedem cand vine bebe oricum cel tarziu sapt urm vrea nu vrea il fac medicii sa vina.
Mariana ms. Mai si Ari tot la 41 a venit si parca au trecut greu zilele da acuma chiar nu ma asteptam tot asa sa trecem de termen mai ales fiind al doilea bebe si toti ziceau ca vin mai rapid si etc, poate si de asta is asa, plus fata vrea sa o strang in barte sa ne iubim si eu nu prea pot abia astept sa nasc sa fie printesa cu noi.
Na a venit eagle-ul inapoi, uff nu se mai face 12 odata sa mergem la nani.
Anka asa e si a mea. Si la baie daca merg scoate repede capul sa vada ce si cum. Bai eu pricep ca isi face griji si etc da ma vezi ca is si eu plictisita si satula si etc si tu ma tot toci marunt, marunt.
Caprioara f frumoase pozele. Imi place tare mult bluzita. Sa pui si cu Matei si cu burtica.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Irinuca La Multi Ani!!! Sa va dea DD multa sanatate si fericire la toti trei! Abia astept poze cu Amalia!

Adriana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

tecky ai fugit? e raluca pe drum?

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Caprioara esti super in poze!!Mai ai un pic si tu!!Acum incep si eu sa regret ca nu am mai deloc mai fetelor poze insarcinata!!Ce-o fi fost in capul meu???Nimic!!Am si raspuns!

Mada mersi pt lamuriri... inseamna ca sunt intepaturi si nu contractii!!Eu oricum nu sunt adepta no-spa-ului!Nu am luat nici macar o pastila de no-spa toata sarcina!Dar nici nu am avut nevoie!Am fost o fericita din punctul asta de vedere!Stiu ca sunt fete care chiar au avut nevoie! Si eu am o vaga impresie ca bebelina mea se va naste in august si nu in iulie!Asa simt!Sa vedem la sfarsit daca am avut un feeling bun sau nu!

Anka la tine nimic? Auzi eu am uitat sa te intreb, daca avem voie cu camasi, halat de acasa? Ca, cica ar fi spitale care nu dau voie!! Si nici cu hainute de bebelusi(Filantropia sigur nu da voie cu hainute de bebei)! Noi avem voie la Elias, nu?M-am trezit si eu la spartul targului... oricum mi le-am cumparat deja... sunt varza!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

BUNA DIN NOU FETELE,
am mai citit din urma si am aflat ca teodora este bine, multumim caprioara pentru curajul tau de a o cauta pe sun, asa ma bucur ca sunt bine amandoua, m-am rugat mereu pentru ele
si ceva off topic...de data asta chiar ca nu imi mai functioneaza neuronu'... am facut si eu ieri cateva poze..si nu stiu cum sa le adaug pe picasa.....adica de sters am stiut sa sterg..dar de adaugat..nu imi dau seama cum trebuie... ajutor..vroiam sa va arat cata burtoiu am facut la 32 de saptamani si 3 zile..si doar cu 5 kg mai mare...

32 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - foarte faine pozele. Sunt la voi in curte nu? Nu stiu daca te consoleaza, dar sti.... Daca e fotoreporter, tu n-ai poze. Daca era densist, sigur nu ajungeai sa te trateze. Daca era IT ca al meu, pariu ca aveai casa plina de calburi si calculatorul vesnic desfacut, ca la noi. Daca era "mester" de usi si ferestre, tu sigur n-aveai (vezi Camy ) si exemplele pot continua

MADA - episodul de azi Am fost la cumparaturi - vroiam fructe. Noua ne plac merele rosi, ei ii plac cele galbene. Hai sa luam mere galbene. Pai ia pentru tine, ii zic, noi mancam rosi. Da' de ce nu va plac galbene? Ca sunt mai dulci. Ti se pare tie ca sunt mai dulci. Nu ne plac pentru ca nu ne plac. Eliza, mai incolo, in carut. O intreb - Eliza, de ce nu iti plac merele galbene? Pentru ca nu imi plac!
Ei ii plac nectarinele zemoase. Mie imi plac tari. De ce nu imi plac zemoase? Ca imi raman atele alea intre dinti si ma manjesc. Sunt mai bune zemoase, zice. Iti plac tie mai mult. Mie mi se par mai bune cand poti musca din ele.
Nu am luat nectarine.
Ii zic - iesim dupa-amiaza si luam de jos nectarine, da' sa ti le alegi tu. Nu imi trebuie, vine replica!

Tot cu contractiile - eu simt asa, ca ma strange si parca ma taie din cand in cand, dar mi se duce in jos pe picior de nu mai pot sta pe el. Uneori pe ambele picioare. De doua ori am ajuns pe vine de durere. Astea nu sutn contractii, dar e vreun semn? Sa dau importanta? Ca nu mi se intampla la nici un interval relevant, ci cand apuca...

ESTRELLA - nu m-am gandit sa intreb daca ne da voie, dar cre' ca da. Si la POlizu au facut figur in prima zi, si apoi nu am mai intrebat pe nimeni si nu mi-a dezbracat nimeni copilul. pentru tine e sigur voie cu camasa si halat, dar la nastere te obliga cu camasa lor.

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor mari figuri sunteti voi cu mamele astea

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput