Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
A plecat eagle-ul la tesco pfiuu putina liniste eu am fost cu fata in curte am stat la soare ne-am jucat am hranit pestisorii si am mai curatat niste plante.
Ne mai invartim pe aici pana vine ora 12 sa facem nani, ca eu abia astept.
Catilin ms.
Dma eu stiu multe gravidute care au fost la mare si au facut baie acuma na depinde si unde mergi ca din cate tin eu minte sunt zone cu apa mai curata si unele zone unde nu iti vine sa te bagi in apa.
Carmenela ma bucur ca mai dai cate un semn, te asteptam mai des.
Magda multumim.
La Multi Ani
sotului si petrecere frumoasa!
Tecky mai bagam majorete mai stii cand se hotaraste printesa sa vina.

Uff Violeta imi pare rau ca te simti asa rau sper sa ajungi la dentist sa vezi ce si cum, pt febra ia paracetamol sa nu stai asa cu febra.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...
baby_r7 spune:
fetele va las si eu .......sper sa ma lase piticuta mea sa dorm un pic............ca imi pica ochi de somn....
revin dupa.......
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
estrella80 spune:
vA PUP pe toate!!

Vreau sa le felicit si eu pe recentele mamici!Sa fiti santoase si sa va traiasca bebelusii!!
Nu va mai nominalizez ca vad ca a fost un weekend foarte productiv!!Ma bucur sa aud ca toate sunteti bine.... de asemenea ca si micuta Teodora se simte mult mai bine!!Cred ca Sun e in al noulea cer acum ca o are pe micuta cu ea in camera!Sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa le dea drumul acasa cat mai repede!
Foarte frumoasa si povestea lui NATY, imi pare rau sa aud ca si tu ai trecut prin cateva clipe nasoale, dar bine ca s-a terminat totul cu bine.
Mada fetita ta, clar vrea sa fie pepenas de iulie!!
Imi cer scuze ca nu mai nominalizez si pe celelalte fete, v-am citit pe toate, am bagat la bibilica toate sfaturile date de voi, dar scrieti intr-un ritm ametitor!!
Tecky noi bagam in prize majoretele, pt orice eventualitate!

Caprioara iti multumim pt vesti!!!Nicu tu nu mai mult!!
Diarux esti o adevarata poeta!

Uff, mai sunteti o groaza de amintitiar neuronul meu nu tine minte tot!!
Pe masura ce imi amintesc o sa mai revin cu informatii!!
Eu am o sila cat casa, inca nu am facut bagajul de spital, desi l+am strans intr+un colt!!
Aseara, pt prima oara, cred ca am avut si eu contractii dureroase nu BH!!Adica ma intepa jos in col. Astea sunt contractii, nu?M-am incapatanat sa nu iau no-spa, ca altfel cum Dumnezeu sa se pregateasca si corpul de nastere!Mi-e frica sa nu urlu atunci de durere daca eu nu il las sa se pregateasca! Ce ziceti au inceput prea devreme contractiile?La 34 sapt si jumatate?
Fetele care sunt mai avansate in sarcina, daca mi+ati putea raspunde, ar fi mai linistitor pt mine!
Va pup pe toate!!

Si sunt prin preajma!
34+
M&M spune:
Madga, cu mare placere voi anunta cand vei naste!!!
Violeta, nasol!
sa treaca infectia...
Carmenela, super poezia ...Abia astept sa vad cum va reaction Ruxi...
Cristina
33+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 49 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
pagurschimag spune:
Violeta Imi pare rau ca ai patit-o asa rau cu infectia...sa ai grija ca este tare periculoasa(de fapt cred ca stii si tu asta)...poate ca era mai bine sa te duci la un medic stomatolog sa se uite putin...sa nu dai in alte complicatii...Multa sanatate!
Catilin am vazut ca intrebi de statul in spital dupa nastere...Eu, la prima nastere, care a fost cezariana, am stat in spital fix 4 zile....adica in ziua 4 imi facea externarea...dar sa stii ca depinde foarte mult de cum decurge toata nasterea...si de conceptiile medicului...erau medici in spitalul unde am nascut eu, care dadeau drumul acasa dupa 7 zile de la cezariana....
Mada...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand
35+
Patrick Ioan
pozele mele
dana81 spune:
Buna!!!
LA MULTI ANI IRINUCA81, SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!!
ANDREEA sa ti traiasca puiu si sa veniti cat mai repede acashica sa ne povestiti!!!
VIO poate ca e mai bine sa iei un antibiotic decat sa te lupti u infectia asta, e periculoasa pt bebe...ai grija de tine!!! PUPICI
MADA sa-ti traiasca mama si sa fie mai ponderata, apropos car mai sta la tine?
ma duc pe Picassa sa vad pozici ....revin
34 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
mariana_1976 spune:
Felicitari maxime noilor mamici Biri, Irinuca, Kimmy si Andreea!
Sa va bucurati mereu de copilasii vostri!

Nati m-a impresionat foarte mult povestea baietelului vostru si va doresc sa nu mai aveti niciodata probleme !
Caprioara, iti multumim mult pentru rindurile despre Sun.Mi-a parut atit de bine sa citesc ca totul merge inspre bine.
Diana_Mirela sunt niste frumosi amindoi "suriorii"!
Estrela nu, nu sunt prea devreme contractiile BH...
Mada mie mi-a ajuns aproape de 41 primul copil si fiindca era si primul il asteptam cu multa nerabdare...(nici macar nu stiam "genul") Ultimele zile par fooarte lungi, dar sunt eu sigura ca vei tine in brate bebelusa chiar saptamina asta.![]()
Carmenela, draguta poezie! Ce coincidenta, si eu i-am compus citeva rinduri lui Diarux, dar m-am oprit fiindca astept sa fie eva si despre nastere.![]()
Ruxandra noastra talentata
poeta odiseei a fost declarata.
Fiecarei mamici de pepenas ea a izbutit
sa-i compuna cite-un poem cu placere daruit...
Tre' sa-mi schimb semnatura ca am ajuns la 39+ ![]()
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ankalaura spune:
Marina - membru donator inseamna ca ai participat la o campanie de strangere de fonduri /actiune umanitara pentru unul din membri sau pentru vreo fundatie, etc... organizata de Desprecopii.
Au fost campanii la care ti se adauga la profil un simbol - eu am inimioara, pentru alte campanii a fost o albinuta...
ATB - bine ca ai scapat! Bravo! Ufff... n-as mai rezista sa dau examene.....
MADA - cunosc
Cum zic un ah un au... sare si ea.. Aoleu, ce e?? Ce sa fie nene, lasa ca nu trec eu neobservata daca nasc! Am intins niste rufe, ca de ce nu am chemat-o pe ea, ca m-am intins eu la rufe... Ei n! Mai urmeaza sa o chem si sa ma urce in cada???
Dar acuma eu sunt mai linistita.. de la ultima cearta de acum doua zile, s-a potolit! [ura] Sper sa o tina...
IRINUCA - La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita paaaanaaaaa la adanci batraneti, langa cei pe care ii iubesti! 
FLO - bun venit acasa!
BABY - unde o sa stati in Colentina? O sa fim vecine ![]()
Iti spun cum am procedat noi: am inscris fata la dispensar la Nada Florilor, pentru controale de rutina, retete, vaciinuri obligatorii. Nu te gandi ca am vazut vreodata dr la usa!!!
Pediatrul, vine la noi, numai ca abia acum incepem, e o recomandare a unei colege ale mele. Pana acum am schimbat o gramada de pediatrii pana m-am lecuit. Am avut noroc sa fie sanatoasa Eliza, iar in cele doua ocazii in care am avut nevoie de medic, am luat-o frumusel si am dus-o la IOMC ca e langa noi, unde sunt super medici. Nu stiu cat e de ocupata dr care va veni la noi. Din cate stiu, e foarte cautata. Te tin la curent.
MADA - du-te dom'le la spital si naste!!!!
Anca mami de Eliza si
39+ cu
Ligia Stefania
Carmenela spune:
Mariana, cred ca o se bucure sa vada ca ne-am gandit amandoua la ea, sa nu fie discriminari....:-)
Multam de aprecieri, si poezioara ta e foarte draguta.
Poate ne scrie si noua Diarux cu pixul rosu pe ele...Hi, hi, hi..

Numai bine
carmenela
Caprioara spune:
Buna fetili,
Nu am citit inca din urma. Fug acum sa o fac, dar inainte vreau sa va spun ca in sfarsit mi-a facut si mie cateva poze cu burtica barbatu
. Le puteti vedea aici, in albumul "poze burtica":
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Sa-mi spuneti daca va plac
. E burtica de 38 de saptamani si 4 zile (AMR 10 zile), deci macar stiu ca am si eu unele mai profi inainte sa nasc. Desi intentionez sa il mai pun sa imi faca odata si cu Matei.
V-am mai povestit eu, ca desi e fotoreporter, mie nu prea imi face poze
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 9 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud