Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
M&M spune:
Tecky, pai ce faci???? NE pui pe jar si apoi nimic.
...Cand scoatem
-ele????
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 51 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
pagurschimag spune:
Buna dimineata.....
In primul rand vreau sa urez 

pt Irinuca_81 multa sanatate si un bebelan cuminte si mancacios!!!!!......pt mama ta Mada sa fie sanatoasa si sa te supere cat mai putin.....si nu in ultimul rand pt sotul meu..

sa-mi traiasca si sa fie sanatos
...
Bebecubebe bine ai revenit printre noi...Imi pare rau sa citesc ca ai trecut prin atatea...dar ma bucur in acelasi timp ca ai reusit sa depasesti majoritatea greutatilor....
Mai vino sa vorbesti cu noi...asa vei scapa de starea asta de stres...
Rontzy bine ai revenit printre noi mamico...te asteptam cu povestea nasterii...Am vazut si pozele cu bebelanul...un dulcic....manca-l-ar mama 
Nati emotionanta povestea nasterii lui Matei...Ma bucur ca a trecut peste prima marea incercare din viata lui...a demonstrat ca este un luptator...Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii....
Gabriela Teckysa scot si pt voi un rand de majorete 

...se pare ca sunteti urmatoarele dupa a.cicel....nastere usoara....
Kimmy am citit mesajul de la sotul tau....
Sa-ti traiasca fata sa fie sanatoasa si mancacioasa...te asteptam cu amanunte dupa ce revii acasa....refacere cat mai rapida..
Cami sa stii ca si eu patesc la fel ca tine cu picioare foarte umflate si cu maini care ma dor foarte tare si nu mai pot strange pumnul....Au inceput sa ma streseze serios...si din cate vad se pare ca vom scapa de aceste probleme abia dupa ce vom naste....offff
Cristina
....crezi ca o sa pot sa-ti trimit un sms atunci cand nasc sa dai tu vestile despre mine aici pe net??
Revin mai tarziu, ma duc sa ma intind in pat ca ma doare dorsalul de la atata stat pe scaun...![]()
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
35+
pozele mele
violeta29 spune:
BIRI. KIMMY, A CICEL, FELICITARI, SA VA BUCURATI DE BEBELUSI SI SA VA REFACETI CAT MAI RAPID!
IRINUCA LA MULTI ANI , SA FII FERICITA IN NOUA FORMATIE!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
31+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 9 SAPTAMANI

Carmenela spune:
Buna gravidutze si proaspete mamici,
In primul rand tin sa spun "sa va traiasca bebelonii" celor care deja au nascut si...nastere usoara celor pentru care ziua Z a venit.
Noi avem 32 de saptamani, ne indreptam vertiginos catre clipa cea mare si ne bucuram de fiecare minut (respectiv si de gleznele umflate, degete ca niste carnati, pipi de douajde ori pe noapte, insomnii, samd...bucuriile sarcinii).
Diarux, sper ca nu te superi pe mine, dar mi-am permis sa iti scriu si tie o poezioara...ca tu prea compui tuturor si tie nima'...![]()
Poezicile tale sunt tare haioase si sper ca o sa imi faci si mie una cand o fi momentul 0, chiar daca nu ma cunosti...
Va pup pe toate, sa stiti ca va citesc, am ochii incetoshatzi de cat trebuie sa recuperez....dar ma tin tare...
carmenela
violeta29 spune:
Bunadimineata, abia ne-am trezit si noi, asta dupa ce toata noaptea nu am putut inchide un ochi! Off daca ma vedeti va speriati de mine, sunt un mic monstru, am facut infectie la dantura si buza de sus e imensaaaa
, sunt desfigurata, toata noaptea am stat cu comprese cu gheata, am facut febra, am avut frisoane...
. Acum e ceva mai bine, parca a mai dat ceva inapoi, sper sa se rezolve sa nu trebuiasca sa ajung la antibiotice.
Am reusit sa citesc pe diagonala ce ati scris , am retinut doar esentialul, nu ma pot concentra deloc, imi este si foarte foame dar nu pot manca
, azi am cu desavarsire o zi proasta!
Incerc sa citesc din urma poate mai retin cate cava, si sa vad si pozele cu bebelusi, abia astept!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
31+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 9 SAPTAMANI

dma2007 spune:
gata a venit kitul de recoltare
cristina cand merg miercuri o sa imi fac toate programarile
haideti fetele nici un pepenas?
scoatem 

32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Carmenela spune:
deci, poezioara pentru Diarux:
(scuzati daca nu se ridica la nivelul ei....ce vreti, nu toata lumea e poieta...)
Diarux e poetresa,
Si-o gravida ca o contesa,
Ea compune poezii
Pentru fetele zglobii.
Si cu pixul rosu taie
Cand elevii de bac o fac de oaie.
Ea-si asteapta linistita
Puiul ce in August vine.
Pana-atuncea da-nainte,
Ca poezioara-o tine,
Cea mai vesela si optimista,
Gravidutza de pe lista....
Eh, sper sa te bucure poiezioara mia...
Va pup din nou pe toate.
carmenela
dma2007 spune:
cred ca sambata dau o fuga la mare, dar tocmai am citit in revista mami ca nu e bine sa te bagi in apa marii
intreb medicul miercuri
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
catilin2008 spune:
Buna dimineata, burtici si mamici!
si cate mamici weekendul acesta!!!!
felicitari tuturor, nu am retinut pe toate, imi cer scuze, dar cred ca mi se topeste creierul de la caldura...![]()

asa ca..bine ati venit pe lume pepenasi, sa se refaca repede mamicile voastre si sa aveti laptic din belsug!
irinuca LA MULTI ANI! sa iti traiasca comoara, am vazut ca ai nascut si tu..
mada..am citit ideea ta cu pagina separata pentru pozele cu ppenasii copti...super ideea!
vreau sa spun ca la inceput al meu ca bradu ma tot sicana..ca ce stau atata pe forum..etc..ieri..a vazut ca ma uit la poze..si a venit langa mine..si nu se mai satura de uitat la pepenasi...
pentru fetele care ati nascut..ar fi o idee sa ne spuneti si noua..astora mai de august, cam cat ati dat prin spital..sa ne facem o idee...macar pe mailul comun, daca pe forum nu se poate...
eu tot la asta ma gandesc si fac socoteli..nu imi e frica de nastere, cat imi e de cheltuiala...

32 + cu
Bebicu Andrei
baby_r7 spune:
Vio imi pare rau sa vad ca nu te simti bine......offffff
ai grija de tine si de bebe..... stai in pat........si fa-te bine.....
Tecky eu cred ca vei naste zilele astea asa ca 

Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI