Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Am adormit si eu intr-un final cu chiu cu vai spre dim pe la vreo 4 am avut noroc ca fata s-a trezit la 7 fara un sfert deci am mai stat putin in pat am facut si un dushuletz da tot mi-e somn. Well recuperez eu la pranz.
Flo bine ai revenit. Refacere cat mai rapida iti doresc. Bafta azi la control. Asteptam poze cu pepenasul pe noul cont.
Boti ms de idee, da daca ar fi normala. Sa speram ca vin cat de curand cu mesajul.
Cami ms.
Oana ms. Am mai patit si eu cand m-am intins prea mult sa ma doara dar a cedat destul de rapid. Imi pare rau pt faza cu serviciul sper sa vb cu el cat mai repede sa poti sta si tu linistita acasa.
Roxana felicitari pt o noua sapt, mai ai si tu putin. E greu cu somnul mai ales cand e si cald e belea. Sa speram ca se va mai linisti vremea si la voi.
Si eu am senzatia aia de foame dar nu incape si pap f putin in final.
Dma felicitari pt intrarea in luna a 8-a. Ma bucur ca ati gasit ce cautati la ikea. Si noi tot asa cand cautam ceva stam cu tonele de cataloage in brate pana ne hotaram.
Cristina da ms si eu.
Dara ms.
Oana is aici acuma abia citesc din urma. V-am zis eu ca va anunt daca e ceva, nu plec asa pe neve la spital.
Cristina si la noi pare ca va fi f cald azi dupa cum e vremea si vad ca nici nu bate vantul.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
4 Days Overdue...my hope is lost at sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mada ma bucur ca ai putut sa dormi macar un pic........
ai dreptate si eu la fel cu mancarea, mie foame , as manca, dar intr-un final mananc putin si tot cu gandul la papa raman
sper si eu sa se mai domoleasca vremea ca deja imi vine sa ma urc pe pereti de la vremea asta.............

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

A.cicel, Kimmy, Irinuca, Mikycris, Biri, Mcoca, Flo:
FELICITARI!!! SA VA TRAIASCA PEPENASII, SA FIE SANATOSI, FRUMOSI SI MANCACIOSI!!!

Caprioara: multumim de vestile despre Sun si Teodora, aveam eu o presimtire ca sunt bine, ma bucur enorm ca sunt bine, sanatoase!!!

Nati: si tu si bebe meritati toata admiratia noastra!! sunteti foarte puternici, curajosi si optimisti! multi pupici

eu ca de obicei nu pot tine pasul cu voi dar ma iertati, nu?

mada: mey, mey ce fetita cocheta ai tu acolo in burtik?? pai intarzie cum sa nu? doar sta si se aranjeaza pt marea intalnire

turturel: sunt bine, pregatita pt nastere si fizic si psihic, ce sa zic: de-abia astept!!! nu mai am rabdare deloc totul este aranjat, am facut si ultimele analize la col (nici o infectie, totul curat de nota 10 zise dr!), am facut si ultimele analize de sange pt epidurala (Totul ok), maine dim mai am o consultatie sa vedem ce face dl. COL. Ultima data era usor intredeschis la exterior.
Tu ce faci? Ati terminat cu aranj camerei, cu shoppingul??

bubuleana
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, ma gandeam ca azi ne dai vestea cea mare!!! Hai ca eu scot -ele...poate. poate Amira s-o horati sa vina azi..

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 51 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina cand mai mergi la control?

gini te asteptam cu vesti de la medic

32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Cristina tu ti-ai gasit deja pediatru?
vreau si eu un pediatru bun pentru bebe.................
scuze ca insist atat dar nu cunosc nici unul si as vrea sa il gasesc inainte sa nasc............

Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce fac fetele?
Eu inca nu am nici un simptom ca as naste,dopul curge in continuare dar contractii nici una.Azi-noapte am dormit neintoarsa.
M-am trezit cu o durere de cap pe partea dreapta,cred ca m-a tras curentul sau de la aerul conditionat si acum vroiam sa va intreb daca pot lua un paracetamol avand in vedere ca pot naste oricand sa nu aibe vreo contraindicatie.Stiu ca no-spa nu se recomanda ca are efect de a mai amana travaliul.
Flo bine ai revenit! Bafta la control! Asteptam poze cu bb!
Irinuca LA MULTI ANI!
Dara foarte dragut dr tau,e bine ca te poti baza pe el oricand!
Mada LA MULTI ANI pt mama ta! Poate cu ocazia aniversarii isi mai schimba si ea putin comportamentul.
Va pup!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Roxana eu zic ca mai ai timp sa gasesti pediatru,il poti gasi si dupa ce nasti!Oricum te ia in evidenta cand te duci cu certificatul de nastere al copilului.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

am revenit cu ceva completari

Mada, LA MULTI ANI " eagle-ului"!!! Despre cadou nu stiu ce sa zic...eu mamei mele i-am facut anul asta cadou o bratara de aur, dar a implinit o varsta aparte...50 de primaveri!!! Cred ca Boti ti-a sugerat ce-a mai buna varianta..

Dma, sapt viitoare merg la control, vineri( din sapt 32 se merge din 2 in 2 sapt, iar dupa sapt 36 programarile se fac la o sapt). Vezi, fa-ti programarile din timp ca sa fii sigura ca prinzi loc; nu e nimic daca faci in plus, le anulezi dupa...

Roxana ( Baby ), sincer nu m-am apucat de cautat pediatrii.... Nici nu stiu ce sa fac...Astept si eu de la fetele care au nascut pareri

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 51 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor. Revin dupa 3 saptamani de absenta. In acest timp am intrat in concediu apoi am fost o spatamana la Praid cu Ana iar cand ne-am intors am intrat direct in zugravit si spalat si aranjat casa pt venirea bebelui. Dua ce ne-am intors de la Praid am intrat curioasa sa vad ce mai faceti si am aflat vestile alarmante despre Sun si Teodora si m-am nelinistit foarte tare. Am tot cautat in urma sa aflu ce s-a intamplat si nu am gasit nimic iar dupa aceea mi-a fost greu sa mai intru. va rog sa ma iertati. M-am mai linistit dupa ce le-am visat intr-o noapte. Era Sun putin ingrijorata iar apoi a aparut si Teodora ei dulce si dragalasa care era foarte bine. Eu am visat-o ca pe un bebe de cateva luni cu ochi frumosi si par ondulat. Nu stiu daca asa va arata dar visul m-a linistit ca micuta e bine. Abia azi am citit vestile de la Caprioara si m=au bucurat fooooooooooooarte mult. Multumim lui Dumnezeu ca le-a purtat de grija si ma rog sa le tina si de acum in paza.

Dar cum am absentat atat am pierdut o multime de evenimente. Asa ca profit acum de ocazie sa felicit proaspetele mamici:
Danangie
Nati azi am citi povestea voastra si mi-au dat lacrimile de emotie. DD sa va aiba in paza lui.
Ella
Syyylviuta
Sun
Alina Mria
The Andreea
Kla
Anaxena
Ali
Diana Mirela
Roxana
Sibylle
Lcazangiu
Rontzy
Flo
Mcoca
Biribu
Mikycris
Irinuca
Kimmy
A.cicel
si muuuulta sanatate pepenasilor dragalasi, sa creasca mari, sa fie fericiti si sa ofere multe bucurii parintilor.

Noi suntem bine, bebe topaie dar ceva mai cumintel in ultimul timp, probabil nu mai are atat loc. peste o saptamana cred ca merg iar la control sa vedem ce si cum. Intre timp am mai aranjat casa pt venirea fratiorului Anei care pare din ce in ce mai incantata de idee
Gata fug ca mai am ceva de facut, va imbratisez pe toate cu mult drag.

Cami31s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput