Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
baby_r7 spune:
dma ma bucur ca incet, incet se rezolva si la voi .......

noi mai avem de facut sifonierul si gata...........incepem sa ducem din lucruri la mama........acum sper sa reusim pana o veni feta sa si terminam in restul casei........
ca mai avem de pus gresie in bucatarie, de facut mobila noua si de cumparat.......aragaz, hota, etc.........
dar reusim noi sa o scoatem la capat..........
eu dimineata dau la bobocei, ca in primele saptamani......cam de 2 ori pe saptamana.....pe urma in restul zilei as manca si pietre...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si acum mai nou exact in timpul mesei domnisoara mea se hotaraste sa se "joace" cu ficatul meu......e o dulcica........vede ea cand o iesi afara.....![]()
![]()
![]()
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
baby_r7 spune:
fetele cu bebei nascuti deja am si eu o intrebare:
cum ati ales pediatrul la copil?
noi o sa stam in colentina dupa ce nasc.....la ai mei si as vrea si eu sa imi recomandati un dr. bun pentru bebelina mea..........
mai sta cineva in zona aceea?
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
dara_d spune:
IRINUCA LA MULTI ANI SI UN BEBE SANATOS SI MULT LAPTIC.
A. CICEL FELICITARI PENRTU BEBE SA FIE SANATOS SI PENTRU TINE REFACERE RAPIDA.
Tecky se pare ca nu mai mult nici tu si o sa nasti, sa vedem.
Mada imi pare rau ca esti asa nervoasa si obosita, poate o sa nasti mai repede totusi , cu mama ta ce sa zic de cadou daca asa mult ii place cumpara-i ceva de aurde 18 dar nu foarte voluminos, poateo fcai fericita.
Baby r si mie mi se intampla sa ma gandesc la mancare si sa vreau mai multa dar mi-a trecut.
Oanasm greu cu durerrile de spate sa speram ca trec.
Salutari DMA, Boticelina, Ankalaura,Diarux, Marina si pup pe toate fetele chiar daca nu le mentionez ca nu tin minte atatea nume.
Marina apropo ca m-ai rugat sa iti povestesc cum e cu medicul , vineri a fost chiar insistent in a ne explica ca desi o sa imi faca cezariana la 40 de sapt si o zi adica pe 11 iulie, sa sunam daca se intampla ceva indiferent de ora , eu pana acum nu l-am deranjat asa ca nu am avut motive si poate credea ca imi e rusine.Imi spunea ca desi pleaca la mare de vineri pana duminica , sa sun ca vine inapoi in trei ore, dar nu a fost cazul.Am glumit cu el ca mai bine sa ma ia la mare ca asa ajung si eu si nu imi e frica ca nu am doctor pe acolo, el credea ca vorbesc serios si a spus sa venim daca vrem ca el e acolo, spunea doar ca nu are loc in masina lui.Fetita are 2900 kg este ok , dar tot in prezentatie pelvina, deci nu am ce face decat cezariana ca nu vreau sa risc. L-am intrebat exact cum o sa decurga de la intrarea in spital pana a doua zi cand ma trece la rezerva si a avut rabdare sa imi explice toate etapele, cum o sa fie cu anestezia, cum o sa fie la post operator,...........M-am lamurit acum nu imi ramande decat sa astept.
Va pup
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dma2007 spune:
dara deci pe 11 iulie o sa mai avem un pepenas!o asteptam cu drag pe micuta
si noi asteptam dodoleata asta mica cu sufletul la gura

32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dara_d spune:
Dma sa speram ca sta cuminte pana atunci.
O sa mai vad vineri la control.
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
oanasm spune:
dara deci 11 iulie e ziua cea mare!!!ce fain e dr tau! super..daca ar fi asa toti dr din Ro//altfel s-ar duce omu'la nascare![]()
cristina, roxana, dma 
mey..da' mada nu da vreun semn!? o fi Amira pe drum!??
gabriela, amalia voi ce faceti? ca deja depasiti si voi dpn-ul!
Oana
31+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
NATI, foarte frumoasa povestea nasterii!!! Doamne cat te-au lasat sa te chinui,,.,
, dar bine ca totul s-a terminat cu bine si , ca bebe Matei, a trecut de ce a fost mai greu si acum este bine !!! Inca o data felicitari , mamico!!!

Gini, si bebe al meu e mai micut...
Fiecare bebe are ritmul lui crestere....
Tiberica, 
Dara, nasol ca bebe nu s-a intors...
Sper ca la mine bebe sa aiba bunavointa de a se intoarce. Sincer, mi-e frica de cezariana..

AM vazut poze noi cu bebe Andrei al Dianei.
Ce frumusel e!!!! Diana, inca o data felicitari!!!
Oana, felicitari pentru achizitiile " putzosului"!!! Sa le poarte sanatos..
Rontzy, ce haios sta David cu manuta scoasa afara !!! Imi place ca i-ati pus fundita rosie!!! Felicitari inca o data pentru minunatia de baietel..
Offff..iar incep caldurile!!!Oricum, azi sunt in zona..![]()
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 51 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Nati spune:
Biri, felicitari pentru bebe Anthony, si refacere rapida!
Kimmy, felicitari mamico, si bine ai venit bebe pe lume!
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
baby_r7 spune:
fetele sa nu ma uitati si pe mine cu intrebarea mea plsssssssssssss...........
despre pediatru lui bebe...........

Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
baby_r7 spune:
Nati e frumusel foc bebe Matei...

sa va traiasca!!!!!!!!!!!!
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI