Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
Buna din nou!
De ieri sunt acasaaa....
Fetelor mie mi se pare foarte grea recuperarea dupa cezariana....trebuie sa ai grija de ine dar si de bebe si e cam greu..
Operatia a mers bine, bebe e sanatos. A inceput si laptele....
Multumesc din suflet celor care au fost alaturi de mine cu ganduri bune si incurajari!
pe toate!
Vad ca Mada nu a nascut....bebe se lasa asteptat nu gluma!
Eu trebuie sa merg azi la control, ca trebuia sa ies azi din spital dar nu mai suportam...
O sa incerc sa mai intru.
Nastere usoara celor care asteapta momentul din clipa in clipa!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
Andreea, felicictari mamico pentru nasterea rapida, BB Denisa bine ai venit, sa fii fericita si sa implinesti viata parintilor tai!
Tecky curaj, uite scoatem un rand de agitate pentru tine si Ralucutza scumpa:
Flo bine ai venit acasa! vrem poziiiiici!
Mada
, ce grijulie esti tu, si eu ma bucur ca ai facut un cont de poze separat pentru pepenashi. Sa stii ca am visat ca azi nasti si ca ai lasat pe forum mesaj doar cuvantul: "vineeee!!!" urmat de cateva emoticoane ![]()
Auzi, ma gandeam pentru ziua lu' eagle sa luati un tort si s-o scoateti undeva la carciuma, ii cantati un happy birthday impreuna cu ospatarii si poate-i faci cadou un album cu poze cu Ari, scoase pe hartie, sa duca in tara sa arate la vecine, nu stiu, zic si eu, o bunica normala ar fi incantata de asa tratament...
Irinuca Lamulti ani!, multa sanatate mamico, sigur azi e cea mai speciala zi a ta de nastere, acum ai si un pui mic...
Monica
37+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
'neata fetele,
Mada te inteleg prin ce treci...cred ca ceea ce a propus Botie o idee buna...asta daca tu te mai simti in stare pt crasma.....eu sunt o lenesa...![]()
...iar a rasarit soarele 
...din pacate..
..iar trebuie sa vad pe undema pitesc in casa...
Tecky 

Mada eu scot agitatele si pt tine, poate - poate Amira se hotaraste sa vine pe lume 

Cami 37s+, cu
????????
pustai
oanasm spune:
'neata burtici si mamici!!
flo bine ai revenit acasika! speram sa te refaci cat mai repede! asteptam impresii (super detaliate
) si poze!
mada La multi ani eagle-lului!!! cadou..hmm...nu stiu ce sa zic...mai ales daca e asa..ca asta nu..aia nu...tu cumpara ceva si asta e! no comment..nu mai are ce zice
..aaa un
maaaare de tot pt contu' de pepenashi!
ioi...pe mine ma doare spatele...e prima oara cand experimentez si io asa ceva....adica venind azi la servici cu masinuca...m-am super intins dupa parasolar, care era pe bancheta din spate a masinii..si de atunci ma doare asa...jumate din spate si jumate din abdomen...o fi de la intinsatura aia!??? adica in partea stanga nu simt nik

uof...
va urez o zi buna de tot!!!
aa...io credeam ca de maine nu mai vin la servici..dar se pare ca nu e chiar asa...ca directorul nu este azi..ca sa vorbim...
irinuca La multi ani mamicooo in noua formatie!!! multa sanatate si fericire!!!
Oana
31+ cu

o noua viata
filmuletz bb
baby_r7 spune:
neata' si de la noi...........![]()
![]()
![]()
azi am schimbat semnatura.......a mai trecut o saptamana......

eu am reusit sa dorm azinoapte pe reprize de cate o ora....ma dispera somnul asta, dar avand in vedere ca nu a mai fost asa de cald..........sunt multumita ca am reusit macar atat sa dorm........
Mada bebelina mea e mult mai mica decat fetita ta, dar sa stii ca la fel are si ea obiceiul........daca ma misc prin casa sau stau la calculator e foarte cuminte.........cum se prinde ca mami ar vrea sa doarma incepe scandalul in burtica.........![]()
![]()
![]()
![]()
hai ca tu mai ai un pic...rezista 

Irina 

Flo bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!!
Andreea sa iti traiasca bebelusul, sa ai o refacere cat mai rapida si laptic mult!!!!!!!!

Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
M&M spune:
Neata!!!
inca 2 pepenasi copti!!!!!
Andreea ( A.cicel) si Kimmy, felicitari mamicilor!!! Timeea, Bianca bine ati venit pe lume puiutilor!!!

SI avem vesti bune si de la Laura si Teodora!!!! 
Nici nu se putea incepe mai bine saptamana!!!
Camy, ai avut dreptate ca in weekend se vor coace multi pepenasi...![]()
Ma duc sa citesc din urma si revin, alaturi de un ceai din frunze de zmeur...
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 49 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
baby_r7 spune:
sunt si eu prin preajma.........cu farfuria de papa dupa mine..........![]()
![]()
![]()
![]()
fetelor eu am o problema...in ultima vreme abia pot sa mananc, dar as manca in continuu.......chiar daca nu imi e foame eu tot cu gandul la mancare stau......e normal?
eu am facut deja bagajul de spital........dar acum mi se pare ca e prea mare........
merg sa ma uit pe la alte subiecte, poate au mai nascut si alte fete la Elias sa compar si eu bagajul...poate mai scot din el.........
revin.................
Roxana
34+ de
Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
dma2007 spune:
neata si de la mine!
a mai trecut o sapt, a inceput luna a 8a!ura!nu mai e chiar asa mult
irinuca La Multi Ani!
flo bine ati venit acasa, asteptam poze
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
baby r 7 sa stii ca si mie mi-e cam foame dar cand vad mancare mi se face rau
am fost ieri cu sotu la ikea si am studiat mobilierul, am luat pliante, ne-am documentat si in mare am cam ales ce ne trebuie
32s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:

Biri, felicitari si tie!!!Refacere rapida mamico si muult laptic !!!! Bebe Anthony, bun venit pe lume!! Sa fii sanatos, cuminte si sa ai parte numai si numai de bucurii!!!

Acum am citit si eu mesajul...![]()
Irinuca, LA MULTI ANI, mamico!!! Sa fii fericita, iubita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de mica ta printesa si sot!!!
Ruxi, multa munca ai avut de facut in ultima vreme, cu atatia pepenasi veniti pe banda!!!![]()
Mada, eu tot sper sa scoatem [ majoreta]-ele si pt tine..
Tecky, cred ca ai avut ieri niste emotii!!!...![]()
Azi cum te mai simti???
Magda, ma bucur ca reusesti sa intri si sa ne zici cum iti mai e..
Asa....abia capitolul trecut am reusit sa il citesc...dar imi dau silinta sa fiu la zi..
Noi am fost ocupati ieri ,am fost in vizita la socrii; ne-am mai relaxat putin...
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 51 ZILE

[b] " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"