Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy in mod niormal asa e cum spui tu, insa bb a coborat cam de vreo 3 saptamani, astfel incat dr ii era teama ca nu mai ajung in iulie, si de aceea mi-a zis sa stau cuminte, sa nu fac nici un fel de efort, sa nu merg pe jos mai mult de 30 de minute etc. Si pt orice eventualitate am facut si injectiile alea care sunt pt maturizarea plamanilor copilului ca sa poata respira daca se naste mai devreme. Si oricum saptaman asta e a 38-a, asa ca practic nu cred ca mai e vreo problema, insa voi cedea maine...

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

V-am pupat fetelor, ma duc si eu la culcare; vorba vine, ca somn nu imi este inca dar sper sa reusesc sa adorm totusi. Mai arunc un ochi la tv poate gasesc ceva care sa ma adoarma...

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mi-am permis si am facut eu doua albume si am mutat pozele cu pepenasii ale lui Rontzy si Diana Mirela, sper ca nu va suparati fetele.
Parca atata erau poze cu pepenasi pe iulie.august nu?
Nu le-am sters inca pozele cu pepenasii de pe iulie.august o sa las sa vada si fetele ca am mutat pozele si etc. O sa le stergem mai incolo.
Dma, Tecky ms.
Dma link-ul de [pe prima pagina duce la pagina de pe picasa und ecere parola si user-ul deci nu e link separat care sa duca direct la albume. Deci ma gandesc ca noi o sa stim ca avem doua albume si nu pot pune link direct la ele ca asa le vede toata lumea de aia link-ul e cel unde cere parola si userul si bagam care vrem noi depinde ce album vrem sa accesam. Pot scrie ca avem doua albume de poze sa stie lumea pe prima pagina, dar de accesat trebuie sa bagam noi userul si parola la fiecare in fct de care album vrem sa accesam.
Va pup merg si eu la un dvd si apoi la nani.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

la asta ma refeream sa se stie ca sunt doua albume

gata ma retrag

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ole olaaaa, a castigat SPANIA

fetele, ce inseamna membru donator pe forum? ca eu n-am inteles...

_

33+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 46 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, ca de obicei Ari este o scumpete , si acum ca o vad alaturi de tati imi dau seama cat de mult seamana cu el.
Super ideea cu noul cont pe picasa, pentru pepenasi .

Nu stiu ce am avut azi ca am fost toata ziua moarta de somn... si mai recent si mie mi se umfla picioarele

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Buna fetele!!! Primiti inapoi o fiica ratacitoare? In sfarsit pot sa spun ca sunt si eu in concediu! Ca desi am intrat in concediu de 3 saptamani, totusi nu m-am prea putut bucura de el (cu exceptia celor 3 zile la mare) pana am fost in sesiune. Ankalaura, Narcisa, am vazut ca m-ati mentionat in postari, uite ca in sfarsit am scapat!!! A fost greu dar bine ca a trecut cu bine! Desi initial credeam ca o iau razna! In ultima saptamana am fost f stresata pt. ca ultimul examen ce l-am avut a fost cel mai greu, o materie super nasoala si grea, pe care nu am priceput-o nicicum, plus ca eram deja obosita dupa celelalte 6 examene avute inainte si nici nu mai aveam stare sa imi mai caut pozitii de invatat. Si pt. ca citeam degeaba, muream de nervi, am crezut ca o sa clachez, plangeam de nervi ca nu pricep nimic, si ca nu mai puteam de dureri de spate, si contractii destul de dese date de pozitiile in care invatam. Ba l-am mai stresat si pe sotior saracul, ca-l tot expediam in camera cealalta, sa n-aud nici musca, ca nu ma puteam concentra decat in liniste perfecta! Dar ce l-a speriat cel mai tare e ca intr-o noapte, dupa ce ne-am pus la culcare, am sarit ca arsa si i-am zis ca cred ca mi s-a "scurtcircuitat" creierul, fiindca am auzit o pocnitura acolo, prin cap. Aproape ca mi-a aruncat cartile, ca norocu ca dupa 2 zile am avut examenul, ca altfel ori le arunca de pe balcon ori le dadea foc. Si pana la urma am scapat cu bine, eu cred ca l-am luat, acu ramane de vazut, luni sau marti, cand s-or afisa rezultatele.
Si nici n-am ajuns bine acasa ieri de la examen ca deja s-au apucat sa vina musafirii! In cursul saptamanii a fost ziua sotului, si le-am spus tuturor sa vina la noi in weekend, dupa ce voi fi si eu gata cu sesiunea! Si au venit! De ieri pana azi am tot sarbatorit! (apropo, Marina, La multi ani! si sotului tau, ca am vazut ca si voi ati sarbatorit!) Abia acum seara, inainte de meci am ramas singurei, sotul s-a pus la tv, iar eu la recuperat ultimele 3 capitole! Ca sa descoper cati pepenasi au aparut intre timp!!! Wow!

Felicitari tuturor proaspetelor mamici pe care nu am mai apucat sa le felicit in ultimul timp, Flo, Sibylle, Vicky, Biri, Micky, Irinuca, Kimmy, Andreea!!!! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si DD sa-i binecuvanteze pe fiecare in parte si pe voi la fel, sa aveti o refacere cat mai rapida si laptic cat de mult, colici cat de putine, chiar deloc daca s-ar putea!
Tecky, tin pumnii, sa ai o nastere cat mai usoara si Raluca sa fie sanatoasa si cuminte!!!
Si ii multumesc lui DD ca in sfarsit am primit vesti bune despre Teodora Patricia! Sper sa auzim mai des despre ea de-acum incolo si sa revina si Sun pe forum ca taaaare ne mai lipseste!
Mada, mai poti, mama, mai poti? Mare personalitate are Amira, dar stii ceva? eu cred ca Amira a asteptat atata ca sa se nasca la capitolul 100! Asa presimt eu! Inca putin si-ti vei vedea si tu minunea! A, sa nu uit! La Multi Ani! "eagle-ului" !!! Pana la urma ii cumperi ceva sau doar ii dai bani? Sa stii ca e f buna ideea cu al doilea cont pe picassa, pt. poze numai cu bebei. Multu de toate cate la faci pe forum pt. noi!!!
Fetelor, as mai scrie dar din pacate singurul meu neuron care mi-a mai ramas dupa sesiunea asta e f obosit, si mi-e ca daca mai stau mult in fata calculatorului se "scurtcircuiteaza" si ala, asa ca va las deocamdata, dar promit ca de maine o sa fiu prezenta zilnic si activa!!! Va pup pe toate!!!

Adriana 34+

Mergi la inceput

Mai e careva pe aici? Ca eu nu am somn si mor de nervi.
Singurul meu dram de ratiune a cam zburat pe fereastra in seara asta. Efectiv nu mai pot bebe e atata de agitata si nu pot dormi am incercat orice pozitie da si da si da, oricum nu va speriati ca nu nasc asa a facut si ieri si alataieri dar la un moment dat s-a linistit da acuma deja am facut gaura in pat de la atata sucit si rasucit si simt ca imi vine sa sparg ceva de draci.
O sa ziceti ca is nebuna da credeti-ma ca am facut haz de necaz rad si fac glume da efectiv I am at wits end.
Normal ca acuma stau pe scaun si logic ca nu se mai agita cum ma intind cum incepe.
Data trecuta frica de nastere si etc parca ma facea sa fiu mai calma da acuma si cu eagle-ul pe capul meu si cu bebe care nu mai vrea sa vina deja mi-a ajuns.
Normal ca m-am trezit si am mers la baie si am dat sa cobor jos si a auzit ca deschid poarta repede ce faci unde mergi. Merg sa ma impusc acolo merg. I-am mai zis mai daca e ceva iti spun nu ma freca la melodie ca nu faci decat sa ma faci sa ma enervez si mai tare da ea nu pricepe.
Ea a nascut cu cezariana si nu stie cum e si tot imi repeta parca eu nu as sti. Si azi toata ziua m-a disperat cu chestia asta. Da mai lasa-ma frate ma vezi ca is si eu cu nervii intinsi la maxim ma mai si toci usurel usurel. Uff... Si se mai si tot plange ca ea se plictiseste ca ce face Amira de nu mai vine parca eu as sti, ce matzele mele nu pricepe sa ma lase sa respir????
Doamne o iau prin papusoi serios. Imi vine sa bat pe cineva.
Sorry de tona de emoticoame care se dau cu, capul de pereti da asa as face si eu da sa pocnesc pe cineva ca de pereti mai avem nevoie.
Uff nici pe net nu am ce face nici la tv nu e nimic.
Sorry daca va enervez da simt si eu nevoia sa scriu cuiva care ma intelege nu zice ca da cum sa nu, te inteleg si se vede de la o posta ca vb numai ca sa vb si mai rau ma simt decat sa ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Dma Ma gandesc acuma cum sa scriu acolo sa stie lumea ca avem doua albume de poze.
Didi ms mult. Da seamana f tare cu tati si se iubesc f tare acuma mai nou mai sunt si eu buna si mai primesc asa pupici gratis da pana acuma mai mult tati era preferatul. Bine eu nu ma supar ma bucur cand o vad cat de happy e ca vine tati si cum se joaca cu el in fiecare weekend.
Marina creca se refera la membrii care au facut donatii la forumul umanitar, pp si eu, nu stiu sigur.
Adriana ms mult. Mai nu stiu nici eu oricum ce stiu sigur e ca orice as face cadou sau bani tot nu va fi bine, credeti-ma am mai trecut prin asta si urasc cand vine ziua ei tocmai din cauza asta. Si nici macar nu stie sa zambeasca sa zica vai ce frumos chiar daca nu ii place, ca vb aia gestul conteaza da ea nu in fatza iti tranteste si gata nu-i convine. La ea e bun numai aurul de 18 k in cantitati industriale daca se poate si orice altceva cat mai scump si superficial la care oricum tre sa ii gaseasca ea ceva defect. Deci ce sa mai zic...
Daca ii iei flori nu e bine ca ce acu te-ai trezit sa ii iei flori sau ai luat ceva ce nu ii place, daca nu ii iei aaa nici macar o floare nu ai putut sa imi aduci si tot asa oricum o dai nu e bine si nu e apreciat gestul.
Eu nu stiu oare nu e satula sa fie mereu contra si mereu pusa pe cearta???

Mergi la inceput

Irinuca La Multi Ani sa fii fericita sa ai o zi cat mai minunata!

PS Hai ca merg sus sa vad poate reusesc totusi sa adorm daca nu revin sa va mai stresez.

4 Days Overdue...my hope is lost at sea...

Mergi la inceput