Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Pe Antena 2 despre alaptare, mituri, ceai etc!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleme spune:
Mi-ati facut asa o pofta de plecat! Insa momentan singura alternativa ar fi sa ma duc la tara, la curte, ceea ce ar fi foarte frumos insa ar insemna sa stau cu soacra-mea asa ca mai bine ma clocesc in Bucuresti
Stela si eu tot patut pliant am, e super ca se stringe intr-o geanta si nu ocupa mult spatiu si da e bine sa fie etajat pt ca nu te apleci insa tinind cont cit de zbuciumati sint copii pe la 6 luni cel mult trebuie sa renunti la partea de sus. Diana deja sta cu picioarele pe margine si mai nou vad ca se agata si cu minutele asa ca nu stiu cit o sa mai las salteaua sus.
Mai eu ma gindesc s-o mai tund putin pe Diana, i-a crescut parul f lung si deja pe cel din fata il tin numai prins pt ca altel ii sta numai in ochi iar cel din spate e mai mereu ud de la transpiratie, insa nu stiu daca va sta, chiar nu stiu ce sa fac.
http://community.webshots.com/user/cleme74
clauclau spune:
Si Rebecca s-a trezit si a mancat , parea morta de foame!!! O avea vreun prag de crestere ca am impresia ca de-aici i se trage maraiala...
Naty, 6 lingurite..., acus' va ajungem si noi ! Ba da, ma ajuta mama la toate, dar cadita o iau pentru confortul Rebeccai caci sta foarte bine in ea, da din craci si plescaie apa de numai! Daca nu o iau , ar trebui acolo sa-i fac baita in cadita normala si tinuta ea bine , pe cand in asta sta ea frumusel intinsa si are libertate de miscare!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mstela spune:
Cleme,nu am patut pliant,dar ma tenta ala din link.Ai vazut?E ieftin si de aia,ca la cat o sa iesim,nu o sa dau multi bani pe el..Si asa o fi cum ziceti voi,si Naty,ca treb 2 etaje,dar chiar asa,in curand nu o sa mai stea linistita,asa ca nu stiu daca e musai.
De tuns,nush ce sa zic.Poate nu-i rau sa incerci..Ai putea sa incerci la Ciufolici,care-i special pt copii,si eu stiu,poate ei sunt mai experimentati si au tuns si bebei.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Pai asta zic si eu, Stela, nu e musai cu etaj si daca nu-l folosesti tot timpul nu-i moarte de om ca te mai apleci un pic.
Cleme, tunde-o in scari si cu breton in fata!
Cu dusul: pai fixez dusul acolo la el pe perete si aduc copilul in dreptul jetului de apa. Pe spate se spala tinand puiul intr-o mana, pe antebrat, astfel incat sa se sprijine cu subtioarele pe antebrat iar cu degetele mainii respective sa-l prinzi de umeri; si sta f bine. Asa fac si la chiuveta, cand o spal de kk. In cadita e mult mai simplu, ca se sprijina ea pe picioruse. In schimb de clatit e bun dusul, in cadita mi-e imposibil sa o clatesc ca lumea cu o singura mana.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cleme spune:
Da Stela e bun si ala, eu am vrut de la inceput patut din asta pt ca mai tirziu poate fi folosit si ca tarc. Am inteles Naty cum e cu dusul, , rizi tu rizi dar e o pb si cu parul asta (desi nu ar fi o idee rea freza ta) dar nu stiu daca sta si la Ciufulici ma gindesc ca e prea mica si nici nu sta in fund
Of si am ceva de tradus si mi-e lene iar fata mea nu vrea deloc sa doarma
http://community.webshots.com/user/cleme74
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Poze botez
http://community.webshots.com/album/563953420jteTOi?vhost=community
...si mai urmeaza, dar pe seara Tocmai am primit CD-ul de la fotograful profi, dar mi-e lene sa mai incarc acum, mi-e foameee!
Sa va zic ceva legat de alaptat: de cand ii completez cu bibe, nu m-am mai stresat deloc, daca ii ajunge laptele sau nu pt. ca stiu ca se va satura din bibe si gata. Si vreau sa zic ca bebe simte ca sunt relaxata, papa super bine tzitzi, e vesel, nu mai plange, e linistit. Dupa ce papa tzitzi, daca vrea bibe il papa (intre 70- 100 sau 130 ml, depinde de cat de foame ii e), daca nu vrea nu-l fortez si gata. Si toata lumea e fericita si relaxata! Si papa la 3 ore, la 4 ore, e f. bine asa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Ce frumoasa a fost mami la botez!
Naty
Iulia mea
clauclau spune:
Da, Bubu, chiar frumoasa ai fost! Iti statea tare bine cu rochita si pantofii loz!
Sa-ti traiasca micul crestin!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Am ajuns si noi acasa!Franti rupti,ghiftuiti peste masura!am mancat bulz cu branza de burduf,peste la gratar si aripioare,ciorba de vacuta si calatite cu dulceata si samantana
!nu mai pot!dau pe afara!
a fost tare frumos:aer curat,timp minunat!asa ca ,maine repetam experienta la un gratar in padure
!la copii le-a priit de minune,sunt si bronzati
!am citit,am vazut poze de la botezul lui Iris(mama cati nasi
),cu Rebecca mancandu-si piciorusul
,poze cu Biencuta,cu botezul lui Stefan(frumusica mamica ,intr-adevar
),cuscra care e iar chinuita de nora-mea
!si,acum nu mai retin chiar tot..scuze,e prea plina burta
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!