Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Breee, doua ore am lipsit la plimbare si numai Simo s-a intors si a scris!
Sunteti in greva?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mamaa, ma credeti ca am dormit cu David azi toata ziulica?? Doar cat a papat el am stat treji. Ne-am trezit la 18.00...

Naty, muy bien!!!! Gracias por preguntar!!

Ma bag si eu la monti! De maine ziceti? Dar eu propun sa scriem in seara dinainte ce mancam a doua zi, ce ziceti?? Nu de alta, dar eu ma duc la cumparaturi la 8 dimineata... si apoi nu mai ies din casa...

Abia astept sa ma transform intr-o silfida!

Am vazut pozele cu Stefanut cel dragut!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Tocmai ce m-am delectat ci eu cu poze de mami Bubu super sexoasa si eleganta...

Vazut poze de Rebeca lui Clau; vazut o bebelina mare mare care sta deja in poponeata (sau triseaza mami???).

Vazut si poze de Iulia, fetita dulce de mami Naty...

Si tare m-au incantat: oare cand s-au factu asa mari copiii astia?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Naty, ce bine ca Iulia a fost incantata de munte!! Si noi ne-am plimbat sambata...am fost la Peles, la manastire la restaurant si David a fost f cuminte, ca de obicei... Toti au ramas mirati ca nu zice nici pas...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Roxa, ce fac bebelinii tai??

Si mie mi-a placut de mami Bubu! Si Rebeccuta se joaca cu piciorusele... Bai, David nu vrea sa se intoarca de pe spate pe burta...nici n-a vrut sa incerce macar!! Si nici invers... Dar ar vrea sa stea in fund mereu

poze

Mergi la inceput

Nu intelegeam de ce se maraie David si acum m-am prins, a baut 50 de ceai!!! El, care nu pune gura pe el!! Am aflat si de ce nu pune gura...ca nu-i place decat cald si eu mereu i-l dadeam la temperatura camerei. Cand ii voi da suc de morcovi va trebui sa-l incalzesc putin...

AAA, e emisiunea mea acum!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bubu foarte frumosi atzi fost la botez!

am fost la eco cu Amira la dr Stamate, si e ok! ii zic: "are gaze asta mica" si el imi zice:"daca reusiti sa o bransati, v-ati scos!" tare, nu?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

am fost la eco cu Amira la dr Stamate, si e ok! ii zic: "are gaze asta mica" si el imi zice:"daca reusiti sa o bransati, v-ati scos!" tare, nu?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU!

Mergi la inceput