Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Eu ma indoiesc ca iese mare lucru din nas cu betisorul...si mie mi-a zis pediatrul sa fac asa dar, ca si stela, m-am gandit ca e periculos; si cand a fost cazul tot cu v=batista bebelui am rezolvat-o, scurt si elegant.
Aaa, Stela, apropo, a iesit mucul cel mare din elementul B?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Naty, doar la masa de la 10 dimi. Azi am ajuns la 4 lingurite! MA incanta ca mananca foarte bine cu lingurita, am una foarte mica, tocmai buna de gurita ei...
Stela, eu exact la asta lucrez. peste 2 zile plec la Pitesti si cred ca o sa stau vreo saptamana si imi iau cadita, patut, scoica, carucior, etc. Asta pentru ca o sa fiu fara randunoi, la mare fara cadita...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
cleme spune:
Of si Diana e miorlaita de citeva zile si nu cred ca e din cauza caldurii (las AC-ul deschis) plus ca nu vrea sa doarma, ea care dormea la prinz cite 3-4 ore are deja 2 de cind e treaza si nici cea mai mica intentie sa doarma!
Clau ce misto isi roade Rebecca piciorusul, abia astept s-o vad si eu pe pitica la fel, inca sintem la stadiul de stat cu ele pe sus.
Luny au fost bune sarmalele? si fetele cum le faceti dus bb-ilor ca al meu a zis ca lui ii este frica si vreau sa-i explic in detaliu cum se face ca sa nu ma mai chinui in cadita.
http://community.webshots.com/user/cleme74
mstela spune:
Merci Naty.Cu patul+saltea m-am linistit.
Cat ai dat tu pe el??Ia uite ce am gasit eu: http://www.bebe- strumf. ro/produse/pat-pliant-holiday-fun/
.La noi,mai greu cred ca ar fi cu spalatul,ca nu am baza in randunoi,cred ca va trebui sa caram cadita.
Planuim si noi vreo sapt de deplasare in concediul randunoiului si ma apuca groaza cand ma gandesc la detalii..
bubu,sa va fie de bine botezul..Si hai cu poze!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Clau, dar la Pitesti nu te poate ajuta mama ta cu baita? Ma gandeam acum ca in fond si la Bv as putea merge fara cadita si as putea sa o spal in cada cu mine, ca Luny...insa ma retine faptul ca nu e baia mea, pe acolo se perinda mai multi si...na!Eu i-am dat Iuliei azi direct vreo 6 lingurite!
Stela, stii de ce-s agitate mereu fetele noastre? Pai saracele de cate contractii au avut parte in sarcinile noastre, pic de liniste n-au avut, nu stiu ele ce-i aia, sunt mereu "in lupta"!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
quote:
Originally posted by natynic
Eu ma indoiesc ca iese mare lucru din nas cu betisorul...si mie mi-a zis pediatrul sa fac asa dar, ca si stela, m-am gandit ca e periculos; si cand a fost cazul tot cu v=batista bebelui am rezolvat-o, scurt si elegant.
Aaa, Stela, apropo, a iesit mucul cel mare din elementul B?
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
Si eu am devenit experimentata la manuit batista,asa ca nu m-as risca sa bag bat.Destul ca ma risc sa bag in urechi,bat invelit in compresa,fiindca,oricat as spala-o in urechi la baie,tot vad mereu cleiutz..
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Da,Naty,am curatat elementul B.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Stela,
mamica fericita de
![](bebic.gif)
Pozici
![](inlove.gif)
Drumul vietii
mstela spune:
Mai,si eu ca si cleme parca sunt interesata sa stiu,cu detalii cum rezolvati cu baia la dus...si mai ma roade,cum spalati voi spatele copilului singure,fara randunoi??Clau
Stela,
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
quote:
Originally posted by natynic
Clau, dar la Pitesti nu te poate ajuta mama ta cu baita? Ma gandeam acum ca in fond si la Bv as putea merge fara cadita si as putea sa o spal in cada cu mine, ca Luny...insa ma retine faptul ca nu e baia mea, pe acolo se perinda mai multi si...na!Eu i-am dat Iuliei azi direct vreo 6 lingurite!
Stela, stii de ce-s agitate mereu fetele noastre? Pai saracele de cate contractii au avut parte in sarcinile noastre, pic de liniste n-au avut, nu stiu ele ce-i aia, sunt mereu "in lupta"!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
Stela,
mamica fericita de
![](bebic.gif)
Pozici
![](inlove.gif)
Drumul vietii
mstela spune:
Stela,
Pozici
Drumul vietii
natynic spune:
Iulia a mai cerut de mancare si in 5 minute a mai ras 60 ml! . Morcovul trebuie sa fie...desi, la fel de adevarat e ca dimineata am deschis o cutie noua si o tin mai la rece!
Stela, cu plecatul nu pot da retete...depinde enorm de copil. Iulia s-a comportat peste orice asteptari, o fi plimbareata ca mami si tati. Daca nu urla si nu-si schimba comportamentul, chiar nu e asa greu, chit ca ai mai multe de carat. Te sfatuiesc sa iei patut cu etaj, al meu nu e asa, nu e o mare problema ca sta mai jos insa efortul de aplecare e destul de mare...
Naty
Iulia mea