Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am mai pus cateva poze cu puii mei:
http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Iunie2008/photo#5217358025325473858

Mergi la inceput

Editez: Mesajul asta era in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am vazut si eu tort spectaculos de la botez de Iris si o iris dulceee!Sa va fie de bine,Lyvy!Mai,si ce rochite!!
Am vazut si o Rebecutza dulce dulce!
Mai nou,Teo,baga piciorusele printre zabrele si treb sa stau numai pe langa ea cand e treaza!!
cleme,remaliss
Deea,ce draguta e Bianca,cum se joaca ea!!Teo inca nu se joaca,doar priveste jucariile..
Am vazut-o si pe Biencutza de pucca botezata!F draguta.Sa va fie de bine!
Mai,Naty,aseara chiar nu era de caldura/sete,fiindca AC facuse o racoare de mi-era frig mie,iar ea nici la san nu se potolea...asa ceva,chiar ca nu mai stiu..Am examinat-o sa vad ce o durea-o,dar nu m-am prins..si nici constipata nu era ca facuse kk.Nu stiu,stau si ma gandesc,,ca poate cateodata simt nevoia si ei sa planga,ca sa se afle in treaba..
Si cu fornaiala m-a zapacit.Non stop ea e fornaita!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stela, sa stii ca si Bia se misca prin pat..in fiecare dimineata o gasesc pusa de-a latul patului. Si ea e fornaita,mai ales dimineata, am fost cu ea si la ORL, si mi-a zis dr ca e ok, atata timp cat nu o impiedica sa suga, fiindca ei asa au niste secretii primele luni dupa nastere, pana se adapteaza sistemul lor respirator la mediul din afara uterului. Si a zis sa-i curat nasul de 1-2 ori pe zi cu ser si batista bebelusului. Eu ii scot zilnic mucisori uscati din nas, cu betisor din ala de sters in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Astazi e maraita rau Rebecca mea! Trebuie sa stau numai pe langa ea, s-o tin in brate, s-o plimb, sa-i vorbesc, sa-i cant. Deja am obosit...
Subscriu la ce-a zis Naty cu caldura, si a mea e rea de caldura. Cum opresc aerul si se incalzeste putin in casa, imediat incepe sa se agite!
Am adormit-o acum putin, dar parca vad ca dureaza 20 de minute si se trezeste plangand!
Si mai cred ca uneori ei simt nevoia sa planga pur si simplu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Naty,ia zi-mi cum e cu spalatul bebelui in deplasare,ati carat caditza dupa voi??Dar salteaua de patut pliant,und ati bagat-o??Mie de asta mi-e groaza cand ma gandesc la deplasare,ca va trebui sa ingramadim in masina toata casa..

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Ieri a fost o zi minunata, botezul a fost perfect, totul a fost minunat!
Inca nu am pus poze, sper sa apuc acum.

Stefan a fost super cuminte, l-a bagat rau de tot in cristelnita si s-a speriat, a plans apoi la imbracat dupa care s-a linistit. Apoi l-am adus acasa si a stat Lica cu el si l-am adus pe la 7 seara la restaurant. Cand a dat de muzica si lautari a adormit baiatul in carucior, n-avea nici o treaba! Vlad a alergat non stop cu copiii, si-a facut si un cucui si la 10 seara a picat frant de somn.

Stefanut a dormit aseara de la 11 pana la 7 dimineata!!! Un scump, ce mai!

Azi facem baita de mir, promit sa pun poze repede!

Bitzulina, tu intrebai de tort: noi l-am facut la Pestisori, super, super bun!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri!

Revin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, stiu ca puii simt nevoia sa planga pur si simplu dar eu am crezut ca Teo a plans ca Iulia, sau cum a descris Remaliss, plans isteric cu tipete ascutite; la noi s-a repetat zilele astea de cateva ori (NU si la munte!) si numai cu apa s-a linistit, ca prin farmec.
Experiment reusit!! Dupa sucul de morcovi, Iulia a papat 170 in 20 min, nu intr-o ora, si fara razboi, doar cu "conditia" sa ma tina strans de degetul mic. Parca chiar ar mai fi mers dar am lasat-o in pace, macar sa dea Dumnezeu nu se mai lupte cu bibe si usor-usor o luam inapoi spre cantitati mai mari, ca inainte.
Clau, tu de cate ori ii dai lui Rebe suc de morcovi? Dar tu, Maria?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by mstela

Naty,ia zi-mi cum e cu spalatul bebelui in deplasare,ati carat caditza dupa voi??Dar salteaua de patut pliant,und ati bagat-o??Mie de asta mi-e groaza cand ma gandesc la deplasare,ca va trebui sa ingramadim in masina toata casa..

Stai usor, ca nu-i chiar asa!
1. Doamne fereste, cum sa caram cadita??? Am spalat-o amandoi sub dus, ca doar deja experimentasem si stiam ca-i place stropeala. Apoi am invelit-o bine in prosop si am dus-o repede in camera si am imbracat-o. A, bun, cand ma voi duce la Brasov si voi sta singura, normal ca-mi va trebui cadita ca nu am cum sa o spal ca lumea sub dus; dar cand sunt si cu randunoiul nu e nevoie, ne descurcam perfect.
2. Patul pliant are o salteluta care se pliaza in jurul lui, nu se cara separat ci in aceeasi geanta (care e sub 1 metru si nici f grea nu e)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Aoleu,Deea,e ok cu fornaitii?Si eu ii pun cam de 2x pe zi ser si batista 1x sau de 2x,dar fornaiala ramane la locul ei..Cu betisor zici,nu e cam periculos?La cat de agitata e Teo,n-as indrazni..
Clau,la fel reactioneaza si Teo cand o apuca,,, caldurile:maraiala,trezit din 5 in 5 min..de asta am cam inceput sa-mi dau seama cand este..Numai ca,asa cum am mai zis,eu as tine AC non stop sa scapam de problema asta,dar parca mi-e frica fiindca fornaie urat tare..
Si,da,Naty,plans isteric,dar asta nu cred ca era de la caldura..Altceva o nelinistea si nu stiu ce...Sa va fie de bine experimentul si tot inainte!!

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput