Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Luny, nu numai ca se apuca de picioruse, dar le si duce la gurita. Am filmulete cand reuseste asta pentru prima oara , dar sunt cam mari si trebuiesc transformate. O sa apelez la tata si le pun apoi, dar e plecat din tara pentru cateva zile. 

Oauuuu Cleme, al doilea dintisor!!!! Hai ca acum trebuie sa faceti o mica pauza sa te mai odihnesti si tu putin!
Remaliss, te urmez si eu, miercuri dimineata plec la curte la mama, abia astept! 

Lyvy, te-ai speriat mamico???![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
deeapui spune:
Hello fetele..ma speriati cu dintisorii astia care ies asa repede!!!
Eu ma reusit sa adun toate actele, miercuri merg sa depun dosarul pt CIC, sper sa fie totul ok.
Bia e cumintica, se scoala doar 1 data pe noapte ( se culca pe la 10, se scoala la 4 si apoi la 7), si rade si gangureste de zor. Am sa incerc sa pun un filmulet cu ea in leagan, cum se joaca cu jucariile.
Luni facem si noi vaccinul(atunci face 2 luni fix), ma duc azi sa-l iau-Infanrix..sa ma astept la ceva reactii deosebite? Nu mai stiu de la Alex, spre rusinea mea. Sapt viitoare tre sa faca si el vaccinul de 36 de luni, deci vom avea show in casa.
Si pe la sfarsitul lui iulie ne punem si cercelusi..abia astept. Ati pus careva la fetite cu pistol din ala special? Cercelusii aia cu surubel nu le inteapa in spate? Ca am inteles ca tre sa stea cam 1 luna cu ei, abia dupa pot fi schimbati..si cum noi vom avea botezul pe 31 august, am zis ca numai bine, ii schimb la botez, ca-i ia nasha cercei
.
Ma duc sa incerc sa mai citesc din urma...
mstela spune:
Iaca,ati aparut ca ciupercile dupa ploaie,dupa ce 2 zile nu era nima pe aici,acum treb sa ma tin dupa voi!!

Mey,sa va spun:Teo mi-a plans aseara de m-a zapacit.Nimik nu o calma..Eram nauca.Nu mi-am dat seama ce era cu ea.

Asa ca mi-a tras de sani cat a putut muuuult timp.Abia am pacalit-o dupa zeci de minute critice,si a adormit.

Acum a stat ce a stat cumintzik ascultand latino dupa care s-a plicti,a tras un kk de m-a facut fericita,si a inceput sa maraie de somn.A adormit dupa 2 trageri de tzatzi.![]()
Moamaa,Naty,dar bag seama ca Iulia vrea sa faca kk doar in locuri spontane.![]()
![]()
Clau.Si sa stiti ca,nush cum de se vede asa in poze,dar nu ma numesc femeie slaba.
Plus ca si mie imi spune randunoiul ca sunt maaare!!
Pai cred si eu,pe langa el!
Chiloti nu mai imi cumpar,ca mi-e frica sa nu ma invat asa,si sa renunt la minunatii chiloti de dinainte de sarcina!!
dar oricum,ma rezolv si eu cam tot cu cei moartea pasiunii,ca Slava Domnului,ca si Ariel,am cu zecile!!Si credeam ca-i arunc rapid![]()
Mai,ati pomenit asa ceva,in loc sa slabesc,cantarul imi arata acum cu 2 kg in plus fata de acum 2 sapt cand ma laudam ca mai aveam 6 kg???

Cred ca inghetata!!Ofof..
si am una buna in congelator!!![]()
Eu astept sa ma mobilizez,sa ma duc cate o ora la sala,ca degeaba mi-as cumpara acasa aparate...macar acolo mi-ar fi rusine sa stau pe bara..![]()
La monti
,si eu,tot pe scurt am rasfoit,asa ca Ariel,treb sa scrii aici toate etapele sa ne tinem si noi dupa tine!!![]()
Si pt Sovi:"Mai vino,seara,pe la noi/Mai,Sovi,draga..."
mihutza.LMA Andrei dragi!!Si la cat mai multe rostogoliri!
La fel,Mufa!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Deea,
de ce sa-i pui cu surubel? Nu are nici un rost-chiar risca sa se intepe, sau sa se desfaca si sa pierzi surubul, etc. Pune-i cu tortita, e cel mai bine.
Clau, bestial isi rontaie Rebe piciorusul! ![]()
Am reinceput sucul de morcovi pe care l-a primit f bine, atat de bine incat acum in loc sa pape doarme...Nu mai stiu ce sa fca...V-am scris ca ne luptam rau cu mancarea, nu mi-a raspuns nimeni, probabil nu exista nici o idee. Eu ii luasem deja Humana 2, ma gandeam sa-i incep de azi trecerea, ca poate nu-i mai place Humana 1. Insa acum am vazut ca pe ambalaj scria ca se da de la 6 luni, nu de la 4 cum aparea pe cutia de pe net. Pe site-ul Humana au schimbat intr-adevar ambalajele, or fi ajuns la concluzia ca trebuie de la 6 luni, nu de la 4...Habar n-am! Asa ca o sa continuu cu Humana 1 dar ii reintroduc morcovul, ca data trecuta ii mai crestea apetitul.
Remaliss, eu ti-am zis ca tipa de la caldura, pt ca Iulia face la fel si numai cu apa o potolesc. As pleca si azi din Bucuresti cu ea dar maine incepem kinetoterapia si asta e f important acum. Pot sa te rog sa-l intrebi pe sotul tau de cand sa o trec pe Iulia pe Humana 1? Eu o sa sun oricum si pediatrul ei, dar as vrea mai multe pareri.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
pucca spune:
Deea in primul rand, reactii adverse Bianca mea nu a avut. In al doilea rand, noi a trebuit sa-i facem gaurile inainte de vaccin, pentru ca dupa nu mai este voi, timp de o luna. Si da le-am facut ccu pistol, si nu a avut nici o reactie, nu tu sange, nu durere, nu urechiuse umflate.
Intreba dr. daca ai voie dupa vaccin sa-i dai gaurile de cercei. Eu nu am avut voie.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
deeapui spune:
Pucca, cu cat timp inainte de vaccin i-ai dat gaurile? O merge sa-i dau maine si peste 5 zile sa faca vaccinul? Ma gandeam ca daca trece cam 1 luna dupa vaccin e ok..ca ea va face vaccinul pe 7 iulie, si i-as da gaurile la sfarsitul lunii. Dar voi intreba, multumesc de info.
Haideti sa o vedeti si pe jucausa mea:
http://good-times.webshots.com/video/3001590830073760984CFGRpa
(la sfarsit se aude Alex
)
pucca spune:
Deea cu 4 zile inainte. Si tot cu cercelus cu fluturas. Si nu a deranjat-o deloc. Sunt chiar simpatici cercelusii, placati cu aur, sterilizati. Deci e ok daca ii faci inainte, dupa nu e voie.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
natynic spune:
Deea, ce dragut se joaca Bia! Dar vad ca aveti alt fel de leagan Primii Pasi, al meu nu are bara cu jucarii deasupra ci doar 2 jucarii suspendate la care Iulia nu poate ajunge, desi incearca saraca! 
Mai Stela, pai eu imi racesc gura degeaba aici pe forum? Numa ce-i ziceam lui remaliss ca a ajuns singura la concluzia mea,ca acest plans neconsolat si strident e de la caldura/sete, etc. De-aia a si stat la tzitzi, de sete. Ai grija cu caldura. Ce daca-i fornaita, daca AC e in sufra nu are cum sa-i bata ei, doar ii schimba putin aerul si conteaza! Si Iulia stranuta mult dar pur si simplu nu-i poti lasa in asemenea caldura.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
deeapui spune:
Naty, da, nu e ca al tau, asta nu o leagana, doar vibreaza, de parca ar fi in masina. Si e ft buna bara aia, ii atarn tot felul de jucarii acolo.