Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salutare si de la noi! raportam 6.500 kg. aseara

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai fetelor cu monti, apoi eu acuma mi-am dat seama ca maine e 1 iulie, asa repede?????????????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by lyvy

Mai fetelor cu monti, apoi eu acuma mi-am dat seama ca maine e 1 iulie, asa repede?????????????

Pucca, am vazut poze cu Biencuta crestinata, uitandu-se cu ochii mari "oare ce citeste taica popa??". Sa-ti traiasca frumusica!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Multumesc mult, fetelor! Ma simt asa mandra de comoara mea.
Naty, Bianca a fost foarte atenta a ce ii citea popa, chiar zicea o femeie de la biserica, ca o sa fie foarte credincioasa, dupa cum e atenta ea. Nu a plans deloc, a fost foarte cuminte, si preotii au vorbit mereu cu ea. Si ea le raspundea cu cate un zambet.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ia uitati ce ranjita am eu aici!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, felicitari pentru alegere, eu cred ca nu vei regreta! Singura problemuta este drumul pana acolo, eu te sfatuiesc sa o iei pe langa mare, nu pe acela mai ocolit (anul trecut am prins inundatiile, am luat-o ocolit, e cam pustiu...). In rest vei vedea, e curat, se face zilnic si in camere, se schimba prosoapele... e de bine!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Hello fetele! Of cit ati scris in 2 zile, eu n-am avut timp nici macar sa respir! Dianei i=a iesit si cel de=al doilea dinte, cred ca daca o tine in ritmul asta pina la 6 luni o iau razna si uite asa am avut un vikend plin de miorlaieli, fara somn si fara mincare... of bine ca a trecut si sper sa nu iasa si urmatorii prea repede.
La Multi Ani pt rindunoiul lui Naty si al Claudiei, sa traiasca bb-ii crestinati week-endul acesta si Roxana pt Amira sa treaca infectia aia urita.

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Dragele mele, raportez ca fetita mea nu mai plange atat de mult si nici nu mai urla!! Am descoperit problema: caldura!!! Eu eram tare stresata sa nu fie o problema medicala, dar din fericire nu a fost si nici nu e! M-am pripit si am acuzat medicina, crezand ca e vorba de o boala de urla in halu' in care a urlat. Am un medic bun in casa
Suntem de vineri la parinti,la tara, iar ei ii place tare mult! E racoare, aer curat...
Maine facem 3 luni si are 6.900 g.
Aveti mare grija cu caldura! Pt ei e un disconfort greu de invins!

Alina, o mamica fericita!!

POZICI AICI: http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/RebecaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am mai citit un pic din urma, Naty nu te stresa prea tare ca nu ti-a venit aparatul de abdomene am avut si eu si nu m-a ajutat cu nimic, pina la urma tot metoda clasica e cea mai buna. Eu am descoperit simbata ca am 63 kg, cele 3 kg in plus sint pe burta si nu stiu cum voi reusi sa scap de ele.
Off iar plinge, a dormit o ora dupa ceas

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cleme, remaliss
ce zambet dulce are rebecca, aaaaaa, se apuca de picioruse deja, super!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput