*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Deci renunt la pastilele de pt tantari....Mama lor....

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Noi avem o mare dilema! Nu mai suntem asa convinsi ca al doilea nume al lui bebe e cel mai potrivit. Acum avem o listuta prea mare si nu ma pot decide. Primul nume va fi cu siguranta Tudor, dar mai vrem si unul de sfant! Sunt curioasa cum vi se par voua: Andrei, Stefan, Mihail, Gavril si Damian. Daca ati sti cumva si ceva semnificatii ale numelor, ar fi super! Grea problema ...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

...offf ce sa mai zic , am citit despre Catalina...chiar speram la intoarcerea mea din bucuresti sa aflu lucruri incurajatoare ...sincer imi pare rau !
Am citit de asemenea despre Elevit ...eu am luat de la 6 saptamani de cand am fost prima oara la control iar de ingrasat nu pot zice ca m-am ingrasat de la el (adica asa cred ) sunt in sapt. 18+ si am luat maxim 3 kg. dar in schimb imediat dupa ce am inceput sa iau Elevit m-am constipat grozav si simteam o usoara greata dupa ce inghiteam pastila ( altfel de greturi nu am avut pana acum...decat o criza de fiere groaznica pe la 8 sapt. uffff ).
Vroiam sa intreb daca voi aveti ceva dureri de burta in partea de jos (mai ales daca ridic sau stau intr-un picior)mi s-a intamplat ieri la nunta la care am fost .Precizez ca am fost pe tocuri inalte cam 2-3 ore ...atunci nu m-a deranjat nimic (asa eram obijnuita sa merg pana la sarcina ) dar dupa a inceput durerea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

...aaa si inca ceva : nu sunt sigura daca se misca sau nu copilul ..uneori aveam impresia ca simt miscari (chiar in jurul buricului..si in stanga lui )...in alte zile nu .
Joi merg la eco si poate se vede si ce este (sunt asa de curioasaaa...desi nu am o preferinta) sanatos sa fie !
Multumesc anticipat pt. raspunsuri !
Va pup , Ciao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicutzelor!

Am fost azi la dr de fam pt a-mi lua concediu medical si am stat 3 ORE nenorocite cu tot cu programare. Si mi-a dat concediu de joia trecuta si pana azi ca mai mult nu putea fiind sfarsit de luna asa ca joi tre sa ma duc din nou. Ca doar vreau sa stau 2 saptamani acasa.

Mirtha asteptam vestile bune de la eco. Calciul pe care mi l-a prescris medicul timp de 10 zile este Osteocalcin.

I_Fotache bine ai revenit printre noi si felicitari pt baietelul sanatos!

Andreyutza bafta la eco!

Andy suntem bine acum, nimic nu e mai bine decat sa te relaxezi acasa.

Ramo

Va pupic dulce pe toate fetele.
Azi o sa incerc sa pun si eu 2 poze cu burtica.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am luat si eu cu greu odrasla de prin vecini si suntem acasa. Ma simt mult mai bine dupa ce am luat un paracetamol, astept sa veniti cu vesti bune de la ecografii.

Diana, eu am la Bucuresti o carticica, am cumparat-o de la o biserica si cam asa se numeste "Semnificatia numelor...". Dar trebuie sa mai ai rabdare cateva zile.
Nu ai plasa la geamuri, de pastile nu stiu ce sa zic.
Elilov, pai chiar esti rotunda, la burtica mai...

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Si eu tot cu plasa la geamuri si la usa de la balcon...si tare bine e....

Diana: Uite un site pt. semnificatia numelor:

http://www.behindthename.com/

Daca scrii un nume romanesc (eu am cautat Andrei, de exemplu) iti spune ca e romanesc si apoi iti da traducerea in engleza. Te duci pe varianta in engleza si acolo iti explica originea si semnificatia.

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Criss: Inca n-ai scapat de moderare. Mai scrie repede vreo 2-3 mesaje. Durerile pe care le ai pot fi de la ligamentele care se intind. De obicei le simti la miscari mai bruste (eu le simt cateodata si cand stranut) si sunt localizate mai pe lateral. Eu mai simt cateodata intepaturi scurte prin burtica, dar le pun pe seama cresterii uterului, gazelor, constipatiei.

Nu te pot ajuta cu senzatiile legate de miscatul bebelui, pt. ca eu nu simt nimic inca.

MonicusFelicitari pt. rezultatele bune si sa dea Domnul sa fie bine si in continuare.

Eli: Ma bucur ca esti mai bine. Odihna multa!

Otilia: Hai ca trece si nenorocita asta de raceala.
Apropo de sotul norvegian, mi-am dat seama ce m-a indus in eroare: faptul ca ti-ai zis la un moment dat numele de familie care mi-a sunat mie in straineza :), intarit de pozele cu blondutza cu ochisori albastri de Ana.

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Oho Andy, pai ne citesti de ceva vreme , daca ai prins momentul cand am spus eu numele de familie . Tatal genetic al sotului meu este belgian, adica cel cu care nu are in comun decat sangele ca la scurt timp dupa nasterea sotului meu, socrii au divortat, el a plecat din Romania. Ai o memorie fantastica daca ai retinut asa amanunte. Ana Maria are 75% sange romanesc (parintii mei si soacra) si din partea socrului 12.5% belgian (tatal socrului) si 12.5% polonez (mama socrului), de aceea zic eu ca doar numele a ramas de belgian, ca procentul de origine este nesimnificativ.
Criss703, bafta la eco!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

"Acum am vazut ca Lorelay a votat capitolul asta cu 4 stelute si nu imi dau seama de ce..."
Cum adica, nue de bine? Scuze dac pun intrebari aiurea, caci nu ma pricep, insa am vazut mutrita aia suparata.

Diana: mie toate numele enumerate imi plac. Daca era baiatel, noi i-am fi zis copilului Andrei Tudor...

Gynye, si noi folosim tablete din alea de tantari..decat sa nu dormim... dar nu m-au deranjat.

Babyzapuy, ai grija de tine.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput