*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna gravidutzelor,

Va anunt ca analizele cele recomandate de la medicul de familie au iesit toate in valorile prescrise. Ma bucur tare. Sunte bine. Acum asteptam cu sufletul la gura rezultatul de la Triplu test. Sper din toata inima sa iasa bine.

Acum ma pregatesc sa plec in concediu. Dupa ce vin o sa ma duc dupa rezultat de la TT si va anunt atunci cum a ieist.
Pana atunci pupici si voi lipsi doua saptamani.
Va urez sanatate multa si sa aveti grija de voi gravidutzelor.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am lasat fata la aniversarea unei colege si cu ocazia aceasta am descoperit ca suntem vecini de 2 ani si ceva, gradina noastra este in spatele casei lor. Dar asa-i prin strainatate, nu te saluti, nu te cunosti. Iar mama fetei este si educatoare la gradinita ei.
sunt la servici, dar nu mai pot, trebuie sa fac o pauza.

Babyzapi, Ginye, Elilov, Andy, m-am simtit mai bine cu capul dar acum cand m-am intors la servici am simtit ca fac febra si am luat un paracet asa ca acum transpir de zor. Sper ca acesta sa fie finalul racelii. Gatul e mult mai bine.
Diana, foarte bun Oscillococcinum, trebuie sa iau provizii din Ro ca nu se mai poate, greseala mea ca am venit aici doar cu o cutie pentru 6 luni si s-a terminat de mult. Homogene 9 nu am incercat.
Mav, frumoasa burtica si frumoase bluzite vii si colorate. Nu-i asa ca mav este format din primele litere ale numelui tau . Tu parca spuneai ca nu ai anuntat sarcina la servici, ca nu pot sa cred ca ei nu-si dau seama.
Alexa1983, bine ai revenit, sa va fie de bine luna de miere.
Lorena, eu nu vad decat o graviduta tare sexi, nu se vede nici un kg in plus.
Monicus, concediu placut, ai ceva curaj pentru un drum asa lung!
Izabela, bine ai revenit, felicitari pentru baietelul sanatos si grasunel!Eu o sa fac in Norvegia ecografie morfologica la 23 de saptamani, ei au zis ca este bine ca nu-i tarziu.
Carmendu, tare ma bucur de vestile bune. Credeam ca ai plecat in Germania, dar parca pe 10 iulie spuneai. Cei 3 embrioni s-au resorbit?
Bebecris, ai depasit jumatate din saptamani. De slabit nu stiu ce sa spun, poate ca ai mancat mai putin fiind cald, poate ai pierdut din apa acumulata.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Catalina,CE pacat! Nu am putut citi tot pentru ca m-a pufnit plansul! Imi pare sincer rau! Cuvintele sunt de prisos si imi dau seama ca suferinta ta este enorma! M-a impresionat faptul ca v-ati chinuit atat sa aveti un sufletel langa voi, mi-am dat seama ca fiind o sarcina FIV,ai urmat un tratament si, cel mai important ca va doreati puiutii ! Scuza-ma daca nu sunt foarte coerenta in scriere, sunt emmotionata si inca plang de mila ta si a puisorilor tai. Eu nu am intrat zilnic, dar aflasem de necazul tau si incercam sa descopar printre mesaje si vesti bune despre voi. Imi pare rau, foarte rau si sa stii ca sunt din suflet aceste vorbe, iar regretele sunt sincere! Nu am ce sa mai spun decat atat: Dumnezeu sa aiba grija de voi, sa va dea putere si sa nu renunti , sa nu iti pierzi speranta ca intr-o zi vei tine in brate puiutul tau! Iti doresc sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monicus felicitari pt rezultatele la analize. O sa iasa bine si TT-ul.

Otilia nu mai e mult si scapi de raceala.

Elilov cum se mai simte mama ta?

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
ginye iti place cu inspectoratul ma gandeam eu...ce sa ii fac eu sotului daca are gura mare cine stie pe cine a suparat
referitor la mama azi au kilarito adica au operato...acum cica e bine printre lacrimi si sughituri la tel la doamne Doamne sa se faca bine
carmendu felicitari pentru baietel sa fiti sanatosi si sa cresteti mari pana la termen, da ca traduc eu ce a scris asistenta sa vezi tu la scoala cate mode de scrisuri trebuie sa suportam si sa numai vb de cei de la liceu..au un sitir in ei de numa, numa
bebecris nush ce sa zic cu kg poate ai pierdut pe fondul zilelor caniculare, ca eu sigur am dat un kg jos numai prin transpiratie
andreyutza
andy eh scurgerea nu o mai am decat dureri de burtika, dau cu no-spa si sotul zice 'mai usor ce faci il droghezi? '
sanatate fetele burticile
ete poze cu burta iara sa ma dau rotunda
http://community.webshots.com/album/563957078ALXkUz
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Acum am vazut ca Lorelay a votat capitolul asta cu 4 stelute si nu imi dau seama de ce...

Carmen, ma bucur din inima ca e totul ok! Am stat cu sufletul la gura, sa nu mai faci asa !!!

Elilov, hai, mai, ca e mare burtica ta , da' tot a lui Mav e mai mare !
Zici ca-s oglinda vrajitoarei din Alba ca Zapada

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, stiti cumva daca pastilele de tantari sau aparatele de bagat in priza afecteaza sarcina? Nu stiu ce sa ma mai fac cu tantarii. Aseara am pus o pastila, dar m-a cam deranjat si mirosul. Voi ce ziceti de ele?

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

otilia da cu ceaiuri in continuare, baga iara si cartoful nu o lasa dai in freza mama ei de raceala o pt tine si anuska (asa imi place sa o alint )
monicus felicitari pentru rez bune sa auzim numai de bine si la TT
ah si sa nu va luati de burta mea ca am luat decat 4 kg pana acuma
20+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ginye, si eu folosesc pastile uneori ca n-am incotro.. Dorm cu fetita si o nenorocesc tantarii, ea face o alergie foarte urata de la intepaturile lor. Mai folosesc si aparatul cu ultrasunte de la Chicco, e special pt. bebelusi, dar nici in asta nu am incredere suta la suta. Nu cred sa fie foarte grav, dar nici sanatos nu are cum sa fie!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 20+

Mergi la inceput

diana hai ca e tare faza cu oglinda eh pai eu am 20 de sapt ea are 22 recuprez eu
ginye recomand eliminarea tantarilor prin toate metodele, iar apoi pune plasa la geamuri peste tot...nu e chiar bine cu pastile la gravidutze...am inteles ca autan se foloseste la gravi cine stie sa ne dumireasca va rugam frumos
20+dimitrie

Mergi la inceput