*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*
Raspunsuri - Pagina 18
carmendu spune:
ramo- la dr pop e cum am scris. am intrat cu intarziere de o ora. la mine a stat mai mult, cam 45 de min. dar am vazut ca alte paciente stateau cam 20-25 de min. iti da un cd si cu poze si cu filmulete si le poti vede, fara nici o problema.
bebecris - nu-ti face probleme. mergi la un medic si intreaba-l. dar in principiu, daca bebe creste, e bine. inseamna ca el ia de la tine tot ce are nevoie. tu probabil ca o sa ramai cu carente in calciu, fier si alte alea. poate iti faci si niste analize.
19+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
mamiseli_11 spune:
Carmen ma bucur ca esti bine.
Bebecris poate aveai apa retinuta in tesuturi se de asta arata cantarul tau mai multe Kg. Acum poate ai mai eliminat din apa si ai mai putin. Pt linistea ta sufleteascasuna medicul si vezi ce zice. Stai linistita, parerea mea e ca nu e motiv de ingrijorare inca.
PS Nu sunt medic e doar o parere.
Mihaela
19+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
Ramo2007 spune:
Bebecris, cel mai bine suna medicul dac nu poti merge la el, dar nu ced sa fie vreo problema.
Eu spuneam sapt trecuta ca aproape am ajuns la kg care le aveam cand am ramas insarcinata, adica 52, acum am 51,800...deci doar burtica, eu am slabit...dar burtica se vede.
Ramo
16+
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
Mi se pare cam putin 20-25 de min...are timp sa masoare tot cu atentie?Eu voi face la el eco morfo fetala de trim II...
Ramo
16+
Puiutul meu scump
carmendu spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Mi se pare cam putin 20-25 de min...are timp sa masoare tot cu atentie?Eu voi face la el eco morfo fetala de trim II...
Ramo16+
are timp sa masoare. problema e ca asistenta scrie cu picioarele si nu intelegi nimic din ce e acolo. singurele lucruri pe care le pot citi sunt "cu aspect normal"!!!!
19+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
ginye55 spune:
Ramo pe mine tot cam 20 min m- a tinut ( eu am fost la alta doctora). Timp e destul.
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
andreyutza spune:
Catalina am citit tragedia prin care ai trecut.

cum spuneau si fetele cuvintele sunt de prisos. 

Carmendu, ma bucur ca esti bine. ne ingrijorasem cu toatele, chiar daca unele nu apucam sa scriem.
Anes si eu tot miercuri merg la eco. am emotii mai ales ca am schimbat doc si acum e prima intalnire dupa mult timp. sunt stresata cu infectia care mi-a iesit la analize.
fetelor va urez SANATATE tuturor si bebelushilor pe care ii purtati/purtam, caci se pare ca e cea mai importanta si un pic mai mult de atat fetelor care au avut problemutze: Elilov, Babyzapi, Ginye

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
14+ 
Michelle81 spune:
Catalina-Dumnezeu sa iti dea putere!!imi pare atat de rau pentru ceea ce ti s.-a intamplat,groaznic de dureros!!!!
13+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
ginye55 spune:
Andreyutza o sa fie bine la echo. Si eu am emotii inaintea fiecarei echografii.
ginye
22+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Andy08 spune:
Catalina: Ne gandim la tine. 
Carmendu: Ma bucur ca totul e in regula cu tine. Tu ai mers la dr. in aceeasi zi cu mine si Otilia ne cauta pe amandoua sa dam raportul. Eu l-am dat, dar tu nu. Si de atunci am inceput sa ne facem griji toate, cu zicea Andreyutza
Andreyutza: Bafta la eco si sper ca infectia aia sa fi disparut.
Eli: Tu nu stiu cum faci de le aduni pe toate. Mai ai scurgerea aia? Raceala a trecut?
Otilia; Tu cum mai esti cu raceala? Sper ca mai bine.
Babyzapi, Flori: Sunteti bine?
Mirtha, Oceanborn, Bravegirl: Unde sunteti?
Bebecris: Nu stiu ce sa zic de slabit...un dr. te-ar putea lamuri.
Rog si eu fetele care ne spun ca merg la dr., ca asteapta rezultate de la eco si analize sau ca nu se simt bine, din diferite motive, sa nu ne lase prea mult in suspans si sa ne spuna cum mai sunt. In ultimul timp nu ma mai gandesc ca sunt in vacanta...imi fac doar ganduri negre.
O
pt. TOATE fetele.
Andy
15+