*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Catalina imi pare tare rau, ma rog pt tine si pt sotul tau sa depasiti cu bine aceste momente foarte dureroase.
Eu de vineri nu am mai intrat deloc pe DC eram convinsa ca totul va fi bine, in general sarcinile gemelare sunt mai cu probleme, dar nicio o secunda nu m-am gandit la asa ceva.
Dumnzeu sa va aiba in paza Lui!

Mada 12+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes pai la 4 kg luate ce ai vrea sa se vada? Normal ca i o burtica mica...sa te vad la 10 ca mine...cit priveste poza a fost singura selectata ca in restul eram cit China!
Si eu astept cu nerabdare eco morfo de sapt. viitoare...nu am mai vazut ghindoaca de 1 luna si jumate aproape! Adica de la 14+

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am ajunas acasa...dupa un drum facut la piata.
Babyzapi, nu scrie nimic dedesupt...e de bine, oricum o sa incep Elevitul...Tu cum te mai simti?

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

acum am reusit sa scriu si eu...ieri am fost la un botez si ma resimt....sut fff obosita....picioarele umflate...somn cat cuprinde...asta este...
CATALINA.....este fff important ca voi sunteti alaturi unul de celalalt...nu incercati sa cautati motive....de ce asa? de ce mie?...trebuie sa vb deschis unul cu celalalt...o sa treci peste asta si o s-o luati de la capat si mai uniti si mai puternici decat ati fost pana acum...noi suntem langa voi...si va sustinem atat cat putem!!!

19+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

O s plec in concediu maine, si tocmai departe in Rusia la Petesburg. O sa am mult de mers. Dar suntem incantati sa il plimbam si pe bebe. Il vom face calator, sa ii placa calatoriile. Sper sa rezist drumului f lung.
Plus ca mai am cateodata dureri de burtica, mai multe niste intepaturi, micutze ca intensitate, care dureaza f putin.
Sper sa fie bine si sa nu am nici un fel de probleme.
Va pup.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Voiam sa va intreb, voi cum faceti cand terminati Elevitul?Faceti o pauza si dc da de cate zile sau treceti la urmatoarea cutie.
Monicus concediu plakut.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna,
Eu iau elevit din prima luna si nu am intrerupt cu nimic. Mi-a fost prescris de dr. de familie si voi mai continua inca trei luni. Deci fiind vitamina nu face rau, asa ca nu este nevoie sa faci pauza. Sunt vitamine, care face bine sarcinii.

Multumesc frumos Hera.
Doamne ajuta!15+

quote:
Originally posted by Hera25

Voiam sa va intreb, voi cum faceti cand terminati Elevitul?Faceti o pauza si dc da de cate zile sau treceti la urmatoarea cutie.
Monicus concediu plakut.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Monicus concediu plakut.

21+

Am intrebat doctorul acum vreo luna ce si cum, si a spus ca dupa ce termin o cutie, pot face pauza de o saptamana si apoi sa reincep o noua cutie. Si asa am sa fac.

Leeloo
21 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Hera nici eu nu am intrerupt elevitul pana acum.

Monicus concediu placut!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera25 nici eu nu intrerup Elevitul..desi preferam Materna daca era compensat!

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput