*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Dar de la Elevit putem lua in greutate?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dragele mele,

Imi pare rau de disparitia mea, dar am avut f multa treaba la servici si in plus, cand eram putin mai libera nu aveam net...

Si mai era un motiv, chiar daca poate unora le par egoista, dr de cate ori intram, cate una din gravidute, venea cu cate o veste trista, lucru care ma dadea peste cap si ma facea sa-mi fac 1000 de griji pentru mogaldeata mea... Asa ca am preferat sa stau o perioada de-o parte. Din pacate nici de data asta nu a fost cu noroc intrarea mea...am vazut stirea despre Catalina si inclusiv mesajul ei si m-a imprsionat profund.
E cumplit, nedrept si te lasa fara cuvinte! Nu stiu ce as mai putea adauga mai mult decat s-a spus... Sa aiba DD grija de cei 2 ingerasi, care cu siguranta isi vor veghea mamica pe care nu au apucat sa o cunoasca, de acolo din ceruri...si sunt convinsa ca ii vor aduce cat de curand alte stelute frumoase si sanatoase, in burtica!

Nici nu stiu daca mai are rost sa spun despre mine...Mi se pare lipsit de sens sa imi etalez bucuria ca azi am auzit prima data bataile inimii mogaldetului meu (ca se pare ca e baietel, dar mai rusinos)...si care ar trebui sa aiba 180-190 grame si are 230...

Crestem...ne vedem deja binisor si asteptam cu nerabdare sa "ciocane" in burtica sa-l simt!

Va pup dulce si sa aveti grija de voi si de stelutele voastre!

17+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/17-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

haha fetele mav si loren@ ce burtici avem
lasa nu va mai da-ti rotunde fac si deseara cu burtoiul din toate partile sa vedeti voi acolo burtik de aia imi place tricoul verde zici ca nu am burtica...hehe
leeloo pai abia asteptam vetile de la echoo
alexa ca sa zic casa de piatra . sper ca ai avut parte de o nunta minunata si de o luna de miere de vis. ce a zis bb de atata trambalare?
20+dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

I_Fotache felicitari pentru baietel!

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

I_fotache felicitari pentru baietelul baban!E adevarat, e foarte greu sa se posteze dupa ce afli de atita nedreptate si suferinta..eu de dim. si pina acum, facind mincare, m-am gindit numai la Catalina..la ce greu trebuie sa ii fie, la ce o fi in sufletul ei..offf....nici nu mai stiu ce sa zic...practic ramai fara cuvinte cind auzi de asa ceva

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

concediu placut fetelor care pleaca hai hui vreau si eu
Hera de elevitul ajuta la depunerea kg, dar nu acesta este aspectul important ci faptul ca el contine anumite vitamine si minerale de care org are nevoie in aceasta perioada. eu am facut pauza intre prizele cu elevit de 5 zile...
i.fotache bine ai rveenit si tu ce mai faci ce mai face bb-le mic. felicitari pentru val bune
eu gatesc de zor nu va spun sa nu fac pacate
ginye pt tine ca esti in domeniul sotul e prof de geo si ceruse detasare si azi era afisat la inspectorat ca cere detasare la istorie fara punctaj afisat in dreptul lui, fara nimic. iti dai seama ca facu ca trenul in gara . maine incearca sa remedieze situatia, dar e tare situatia facea catre mine da si la neamul meu o diploma de istorie Romania
20+[beietel]Dimitrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ginye55
[

Saru'manutza mult! Nu suntem inca siguri...dar se pare ca sunt sanse mari sa fie un bebe baietel

17+

Mergi la inceput

Va multumesc multe fetelor!

Nu am prea multe de spus despre noi. Crestem...suntem bine, mancam fructe ca apucatii...si pana acum e o sarcina frumoasa, speram ca si de acum incolo. Maine merg la dr sa vada restul de analize si echo-ul de azi, iar miercuri ma duc la Medlife pt TT. Pe 31 iulie sunt programata tot la Medlife (Grivita) pt echo morfofetala. Are ceva daca sunt dor cu 3 zile inainte de a face 22s?

Pupici pe burtici cu pitici!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am citit acum despre catalina. nu am cuvinte. de cand sunt gravida, am plans de putine ori. mi-era tama de dureri de cap. acum, parca am dat afara prin lacrimi, toate frustrarile si durerile si necazurile acumulate in ultimele 5 luni.

catalina - noi, fetele care am facut fiv, am castigat o batalie. suntem invingatoare. nu ne dam batute asa usor. pentru noi totul a fost greu de la bun inceput. nu renunta.

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

dragele mele,
diana, otilia, anes, ramo, elilov, ginye, mamiseli,
va multumesc pentru grijile pe care vi le-ati facut pentru mine.
intr-adevar, am zis ca intru joi seara dupa eco sa va dau vesti , dar de atunci nu mai am net acasa si de-abia azi am ajuns la birou.

ecografie de la dr a durat mai mult decat de obicei. era si el curios cum decurge o sarcina cu o embrioreductie de 3 embrioni.
l-am intrebat daca sa-mi fac griji din cauza celor 3 chisturi de plex coroid descoperite acum doua saptamani la bebeul meu si mi-a zis ca in mod normal acestea se resorb pana in sapt 26. mi mai confirmat siel sexul - baietel. inainte sa plec din cabinet l-am mai intrebat de 2 ori daca e totul ok. mi-a confirmat, chiar ultima oara cu un zambet de incredere pe fata. sa speram ca o sa fie bine.

nu stiu cate dintre voi ati mai facut eco la dr pop. profesional, am auzit ca este bun, dar.....rezulattele ecografiei ti le scrie de mana o asistenta. din foaia aia nu se intelege nimic. e ca scrisul de doctor!!!! am zis ca o sa o rescriu eu la calculator si o sa o atasez la foaia originala. si...inca ceva, muzica la el in cabinet urla cam tare. de-abia auzeam ce-i dicta asistentei.

amalia

19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput