*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu am o usoara anemie..dar nu am luat decit prenatale..am tardiferol in casa, dar cum stau "grozav" cu constipatia nici nu ma gindesc sa iau..daca doctorul nu mi-a zis!
Mamiseli concediu frumos!Eu pina pe 15 august mai am ceva! Las sa vezi ce burtica mare o sa ai pina la final..a mea o sa fie imensa..asta e!
Alexa si eu astept poze de la nunta...
In alta ordine de idei peste 1 luna jumate o sa fiu nasa de botez si habar nu am daca voi gasi vreo rochie frumoasa de gravida, de unde si cit costa..ceva idei aveti?

Bianca Andreea
Larisa Elena21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

elilov3 si eu am eco miercurea asta! Sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza neplacuta
Burtica mea nu este foarte mare! Toata lumea imi spune asta. Dar nici eu nu m-am ingrasat cu mult (vreo 4 kg)!

22+

Mergi la inceput

ginye55 Ai mare grija cu durerile! Nu sunt si contractii? Ca ele duc la scurtarea colului! La fiecare eco, sa ai grija sa iti masoare si colul.
Pt. anemie ce iei?

22+

Mergi la inceput

Ramo2007 si eu zic sa iei prenatale. Eu le iau din saptamana a 6-a. Deja a avansat sarcina ta!

22+

Mergi la inceput

loren@ dar arati super. Unde este burticania aia grasa ca eu nu o vad?
Cu durerile de solduri te inteleg. Cand dorm pe o parte mai mult timp, imi amortesc si soldurile si picioarele!

22+

Mergi la inceput

Alexa.1983 ai fost curajoasa sa il cari pe BB peste mari si tari. Eu am renuntat la orice idee de concediu anul acesta! Burta te poate jena de multe ori de acum incolo, dar ai grija sa nu ai contractii!

22+

Mergi la inceput

mamiseli_11 nu iti face griji pt. burtica! Va creste ea! Nu toate femeile o au la fel. Daca totul este ok, asta este tot ce conteaza!
Am citit si eu la FIV sa vad daca a scris Carmendu, dar din pacate nici o veste!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mamiseli odihna placuta in concediu!

Anes nu te mai gandi la rele ca totul o sa fie bine la echo. Pentru anemie eu iau elevit si fier. In ceea ce priveste contractiile sambata seara am avut. In rest doar dureri de burta. Mi-e si mie frica sa nu dea in altceva durerile astea. Sper sa nu mai trec prin ce am trecut.

ginye 22+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo rezultatele pe care le-ai postat sunt de la hemoleucograma completa. Si daca zici ca sunt facute la medlife atunci uita-te pe rezultat imediat sub hemoleucograma daca este vreun comentariu. Daca nu scrie nimic inseamna ca nu ai nimic chiar daca unele valori nu sunt in intervalul de referinta.

Babyzapi fericita 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Catalina imi pare tare rau, ma rog pt tine si pt sotul tau sa depasiti cu bine aceste momente foarte dureroase.
Eu de vineri nu am mai intrat deloc pe DC eram convinsa ca totul va fi bine, in general sarcinile gemelare sunt mai cu probleme, dar nicio o secunda nu m-am gandit la asa ceva.
Dumnzeu sa va aiba in paza Lui!

Mada 12+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput