*Gravidute de noiembrie-decembrie (50)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna Ramo2007[/i]
Intr-adevar, dr. ginecolog mi-a recomandat TT.
Am facut analizele cerute de medicul de familie, pe care le-am facut si in primul trimestru. Cele legate de sange, hemogolobina, urocultura. etc, dar din ec mi-ai spus numai toxoplasma si cele de hepatitele B si C nu le-am facut.
M-ar intersa sa imi spui si mie unde le-ai facut mai exact si cat te-a costat?

Multumesc frumos15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

VonHelen, merci mult de ajutor.Vitamine nu iau deocamdata, mi-a spus ginecologul ca dupa saptamana 20, oare ar trebui sa le incep de pe acum?La el ajung peste o saptamana....

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bebe e bine zic eu.....ma inghionteste...l-am tot carat pe la mare si prin Turcia in vacanta.....pare multumit....ma cam jeneaza un pic burta....e normal????...in rest ma mai incearca ocazional dar rar seara o greata mik........am avut si o otita mik tratata cu spirt iodat in urechi si bandaje indesate care au durut groaznic.....

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 20+ Deniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Ramo vezi ca am editat acum raspunsul ca nu scrisesem tot..eu zic sa te apuci sa iei elevit (contine si fier ) pana ajungi la medic.
si mie mi-a spus dr sa nu iau pentru ca sunt ok atat timp cat am o alimentatie sanatoasa..dar totusi eu am mai discutat cu un alt dr si mi-a dat sa iau vitaminele din sapt 7 de sarcina.

18+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Monicus, analizele le-am facut la Medlife, pe Grivita.Am platit 165 RON pentru: urocultura, toxoplasmoza, hepatita B si C, restul au fost gratuite de la med de familie.
Alexa, l-ai cam plimbat pe bebe...si al meu ma inghionteste cand suntem in masina...nu stiu ce inseamna, ori ii place, ori nu-i place...
VonHelen, o sa incep chiar de azi sa iau Elevitul.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Da, Ramo2007, dar toxoplasma si hepatita B si C de ce ti le-a cerut, ai idee? Ai facut TT?
15+

Mergi la inceput

Toxoplasma am facut-o pentru ca anul trecut cand am mai facut-o nu aveam anticorpi, iar legat de hepatite...medicul meu asa recomanda in sarcina.O sa le repet si in trim III.
Nu am facut TT, urmeaza saptamana viitoare, dar nu stiu ce sa fac, medicul mi-a spus ca daca am posibilitati materiale sa fac Dry Test in loc de TT, e vreo 5 mil si se face numai la Medsana.Insa am citit ca multe rezultate la Dry Test la Medsana, nu au fost bune si s-a recomandat amniocenteza...deci cred ca pana la urma voi face TT.

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

monicus mai ai putintica rabdare si ai sa stii ca este Bb pe la 16 sapt!

Sunt ingrijorata pentru Carmendu mai ales pt. faptul ca la TT i-a iesit risc mare pentru defect de tub neural. Hai Carmendu, sa vii cu vesti bune! Pleaase!

Catalina, da iti dea Dumnezeu putere sa o iei de la capat!

21+

Mergi la inceput

Eu plec acasa, sper sa pot intra de pe laptop...

Ramo 16+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetele!
Am tot citit si la FIV sa vad daca stie careva de Carmendu dar inca nici o veste. Poate a plecat si ea in concediu si nu e nimic. Dar dupa vestile proaste din ultima vreme imi este si teama sa mai citesc odiseea.
Lorena si Mav aveti niste burtici frumoase. A mea la 19 saptamani e un pic mai mica dar lasa ca vom creste noi mari.
Alexa1983 vine ai revenit. Sa ne arati poze sa te vedem mireasa gravidutza.
Ramo, ma bucur ca te-a lamurit VonHelen cu analizele ca eu una n-am inteles nimic din ele. O usoara anemie mi-a iesit si mie si iau maltofer, pastile cu fier si acid folic. Doctorul de familie mi le-a dat si la ea in urmarirea gravidei zice ca se dau din sapt 18 pana la sfarsit si dupa nastere cat alaptezi.
Gynie, cu toata nebuneala de pe forum am uitat sa iti urez sanatate multa si sa ai mare grija de tine, liniste, odihna si fuga la spital la orice ti se pare ca nu e bine. Mai degraba un drum degeaba la spital decat probleme. Te pup.
Eu de azi sunt in concediu de odihna 2 saptamani, va voi scrie mai des.
Pup dulce toate fetele!

Mihaela 19+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput