Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
Nati spune:
Buna fetele,
Sybille si Flo, felicitari mamicilor, si bine ati venit pe lume copilasi dragalasi!
Miky, doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!
Fetelor am sa scriu povestea nasterii lui Matei azi sau maine, sa prind o fereastra de vreo 2-3 ore cand doarme urlatorul
.
Ieri l-am scos afara putin, am fost intr-un bar la o cunostinta sa-l vada o multime de cunostinte, amici.
Tare faza, ne suna patroana barului sa ne ceara sa-i sunam cu vreo 10 minute inainte cand sosim, sa aeriseasca localul(care e foarte mic), ca lumea care astepta venirea juniorului, mai fumau o tigarica.
Am ajuns acolo, toti calare peste baby basket sa-l vada pe urlatorul, urlator care dormea dus, nu a vrut sa deschida ochii neam, cat am stat o ora acolo, a dormit ca un erou.
A primit cadouri in bani, ca aici nu se dau lucruri, ca nu stiu ei de ce avem nevoie, asa cu bani ii cumperi la pitic ce ii trebui.
Toata lumea a sarit cu telefoanele, camerele foto sa-l pozeze, chiar nu intelegeam de ce fac asta, ca nu au nici un interes sa-l aiba in poze, nu suntem rude, sau prieteni apropiati, sunt doar partenerii de golf ai sotului.
Ce sa mai, juniorul a fost vedeta, probabil si din cauza ca bunicul lui a fost o mare vedeta in Japonia, si mai ales ca ii poarta si numele(ala japonez).
A stat sotul ieri cu juniorul vreo 7 ore, cat m-am odihnit si eu cateva ore, ca de cand l-am adus acasa nu dorm mai mult de 4-5 ore pe zi, eram chiauna ieri, nici nu mai aveam vlaga in mine sa misc gura sa scot sunete
.
Tare mandru mai era, ca el s-a descurcat cu piticul fara sa ii dau eu directii, sa-l supraveghez
.
Am plecat, a inceput concertul si trebui sa baloteze lapticul.
pup fetele, spor la nasteri, si aveti grija de voi si bebelushii.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
vias spune:
maaaaaaaama....ce miscare slaba pe aici...ce faceti mai fetelor?????
....pai eu ziceam ca voi o sa nasteti...nu ca o sa dormiti...
....treziti-va si apucati-va de nascut!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Cami 37s+, cu
??????????
pustai
Ralu79 spune:
'mneatza
Sibylle- felicitari pt. Anna Alicia. sa fie sanatoasa si sa ai o recuperare usoara. Asteptam povestea nasterii.
Diana- ce dragutza e Iulia cum are ea grija de bebe!
Mikycris, Irinuca- 

Kimmy, Mada, Biri, Vicky- scoatem agitatele?
Am vazut poze cu Capri si Oana- sunteti superbe si cu lucrusoare de Ilinca, Ari si Ana Sofia- sa le mananci nu alta!
Diarux- poezicile sunt bestiale! Am luat si eu nr. tau de telefon de pe yahoo sa dau sfoara-n tara cand o fi. Daca e vreo problema, te rog sa imi spui.
Chiar nu mai putem afla nimic de Sun si Teodora?
Pupicei tuturor
Ralu
37
Miruna
danybv spune:
buna dimineata fetele 
Tin sa va anunt ca a nascut Mikycris azi noapte la ora 2:25 prin cezariana , o fetita de 2,400 g , 47 cm , scor apgar -- inca nu stie . Felicitari Mikycris sa-ti traiasca printesa Dilara si sa te bucuri de ea toata viata 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Ralu79 spune:
Felicitari Mikycris si o recuperare cat mai rapida si usoara!! Dilara- bine ai venit!
Ralu
37
Miruna
ankalaura spune:
Eram sigura ca avem deja vestea!
Felicitari Miky! Sa fiti sanatoase si mica Dilara sa va aduca numai fericire!
In seara asta vine si copilul meu acasa ![]()
Anca mami de Eliza si
39+ cu
Ligia Stefania
violeta29 spune:
FELICITARI MIKYCRIS , SA-TI TRAIASCA PRINTESA DILARA , SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII !
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
31+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 9 SAPTAMANI

violeta29 spune:
CAMY , io m-am trezit da n-am de gand sa ma apuc de nascut, desi azi noapte am avut niste contractii de am zis ca gata pina aici mi-a fost! Culmea e ca la un moment dat erau si aproximativ regulate cam la 5-6 minute... intrasem in panica rau de tot. Mi-am sunat medicul, avea telefonul inchis, acum sunt bine doar ca am burtica cam tare iar bebelina e tare agitata ! Joi am programare la medic , sunt curioasa sa vad ce zice de contractiile astea
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
31+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 9 SAPTAMANI

Tecky spune:
FELICITARI MIKYCRIS ! SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA DILARA!
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 6 ZILE 
Tecky spune:
Buna fetelor!
Eu abia m-am trezit si am pus un pui la fiert sa fac pilaf si supa cu galuste.Nu am nici cel mai mic chef de treaba pe vremea asta.![]()
Kimmy sper sa vina cat mai repede Timeea Kristina,sa nu te mai tina in suspans.Eu mai am 6 zile pana la termen si stau cu emotii ca se poate intampla oricand dar tu ca mai ai o zi?
Nati asteptam povestea nasterii tale.
V-am pupat,mai revin...
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 6 ZILE