Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Sybille si Flo, felicitari mamicilor, si bine ati venit pe lume copilasi dragalasi!

Miky, doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

Fetelor am sa scriu povestea nasterii lui Matei azi sau maine, sa prind o fereastra de vreo 2-3 ore cand doarme urlatorul.

Ieri l-am scos afara putin, am fost intr-un bar la o cunostinta sa-l vada o multime de cunostinte, amici.
Tare faza, ne suna patroana barului sa ne ceara sa-i sunam cu vreo 10 minute inainte cand sosim, sa aeriseasca localul(care e foarte mic), ca lumea care astepta venirea juniorului, mai fumau o tigarica.
Am ajuns acolo, toti calare peste baby basket sa-l vada pe urlatorul, urlator care dormea dus, nu a vrut sa deschida ochii neam, cat am stat o ora acolo, a dormit ca un erou.
A primit cadouri in bani, ca aici nu se dau lucruri, ca nu stiu ei de ce avem nevoie, asa cu bani ii cumperi la pitic ce ii trebui.
Toata lumea a sarit cu telefoanele, camerele foto sa-l pozeze, chiar nu intelegeam de ce fac asta, ca nu au nici un interes sa-l aiba in poze, nu suntem rude, sau prieteni apropiati, sunt doar partenerii de golf ai sotului.
Ce sa mai, juniorul a fost vedeta, probabil si din cauza ca bunicul lui a fost o mare vedeta in Japonia, si mai ales ca ii poarta si numele(ala japonez).
A stat sotul ieri cu juniorul vreo 7 ore, cat m-am odihnit si eu cateva ore, ca de cand l-am adus acasa nu dorm mai mult de 4-5 ore pe zi, eram chiauna ieri, nici nu mai aveam vlaga in mine sa misc gura sa scot sunete.
Tare mandru mai era, ca el s-a descurcat cu piticul fara sa ii dau eu directii, sa-l supraveghez.

Am plecat, a inceput concertul si trebui sa baloteze lapticul.

pup fetele, spor la nasteri, si aveti grija de voi si bebelushii.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maaaaaaaama....ce miscare slaba pe aici...ce faceti mai fetelor?????
....pai eu ziceam ca voi o sa nasteti...nu ca o sa dormiti...
....treziti-va si apucati-va de nascut!!!!!!!!!!!!

Cami 37s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Sibylle- felicitari pt. Anna Alicia. sa fie sanatoasa si sa ai o recuperare usoara. Asteptam povestea nasterii.

Diana- ce dragutza e Iulia cum are ea grija de bebe!

Mikycris, Irinuca-

Kimmy, Mada, Biri, Vicky- scoatem agitatele?

Am vazut poze cu Capri si Oana- sunteti superbe si cu lucrusoare de Ilinca, Ari si Ana Sofia- sa le mananci nu alta!

Diarux- poezicile sunt bestiale! Am luat si eu nr. tau de telefon de pe yahoo sa dau sfoara-n tara cand o fi. Daca e vreo problema, te rog sa imi spui.

Chiar nu mai putem afla nimic de Sun si Teodora?

Pupicei tuturor

Ralu
37 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetele
Tin sa va anunt ca a nascut Mikycris azi noapte la ora 2:25 prin cezariana , o fetita de 2,400 g , 47 cm , scor apgar -- inca nu stie . Felicitari Mikycris sa-ti traiasca printesa Dilara si sa te bucuri de ea toata viata

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Felicitari Mikycris si o recuperare cat mai rapida si usoara!! Dilara- bine ai venit!

Ralu
37 Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eram sigura ca avem deja vestea!
Felicitari Miky! Sa fiti sanatoase si mica Dilara sa va aduca numai fericire!

In seara asta vine si copilul meu acasa

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

FELICITARI MIKYCRIS , SA-TI TRAIASCA PRINTESA DILARA , SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII !

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY , io m-am trezit da n-am de gand sa ma apuc de nascut, desi azi noapte am avut niste contractii de am zis ca gata pina aici mi-a fost! Culmea e ca la un moment dat erau si aproximativ regulate cam la 5-6 minute... intrasem in panica rau de tot. Mi-am sunat medicul, avea telefonul inchis, acum sunt bine doar ca am burtica cam tare iar bebelina e tare agitata ! Joi am programare la medic , sunt curioasa sa vad ce zice de contractiile astea

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

FELICITARI MIKYCRIS ! SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA DILARA!

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Eu abia m-am trezit si am pus un pui la fiert sa fac pilaf si supa cu galuste.Nu am nici cel mai mic chef de treaba pe vremea asta.
Kimmy sper sa vina cat mai repede Timeea Kristina,sa nu te mai tina in suspans.Eu mai am 6 zile pana la termen si stau cu emotii ca se poate intampla oricand dar tu ca mai ai o zi?
Nati asteptam povestea nasterii tale.
V-am pupat,mai revin...

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput