Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mai Vio, eu ziceam de fetele astea...nu vezi ca la ele a venit ziua...a trecut....tu mai stai...pastreaza-ti randul te rog..

...offfffffffff..mai...eu am atatea de facut pe aici...ca nu termin nici la toamna.....
...dar...inceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet (oricum altfel nu pot) si cu rabdare (de-asta nu prea am deloc)...s-or face toate....

Cami 37s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Mikycris, sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase, fericite, tot binele din lume sa se indrepte catre voi.Refacere rapida!!!

Irinuca

Nastere usoara iti urez....

Cami 37s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mikycris felicitari mamico, refacere cat mai rapida, multa sanatate micutei

36+ Miruna AMR 3+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Miky felicitari pt printesa Dilara Gabriela, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida!
Dany multumim de vesti.
Biri, Vicky??? Sunteti ok, ati nascut, bagam galerie?

Kimmy galerie si pt tine:

Irinuca curaj si asteptam vesti:

La mine normal nimic sunt fresh si ok. Creca raman singura in listutza de pe luna iunie. Uff m-am saturat de asteptarea asta, sarcina parca a trecut mai repede ca data trecuta da asteptarea asta e mai grea ca atunci.
Noi azi nu avem inca un program oricum creca o sa iesim undeva macar in parc dar mai incolo ca acuma e cam recisor afara oleaca, bate un vant cam taios.
Weekend placut tuturor si multi pupici de la noi. Is pe aici...

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...

Mergi la inceput

mai fetelor...spuneti-mi si mie formula magica pt a putea face curatenie asa cum imi doresc....eu parca nu reusesc nicicum...i mi este foarte greu...abia ma aplec, abia car.......cum sa fac mai fetelor????

Cami 37s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!

Mikycris felicitari mamico, sa-ti traiasca pepenasul, sa fiti sanatosi amandoi iar tie refacere rapida si laptic bun pt bb!!!

Irinuca
facem galerie in continuare si tinem pumnii sa fie totul bine. Asteptam vesti bune cat mai repede!!!

Mai e cineva care naste azi? Ia sa vedem, fetelor de iunie ce faceti?

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy te inteleg perfect, nici eu nu ma pot misca, daca vreau sa ridic ceva de js e o adevarata aventura; cum fac ceva treaba prin casa, cum obosesc. Asa ca mai mult stau in pat decat ma misc, si poate ar fi mai bine sa faci si tu la fel, nu te obosi ca nu cumva sa-l "deranjezi" pe bb.

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

MIKY FELICITARI PENTRU DILARA!!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBELINA!!! DILARA, BUN VENIT PE LUME!!!

pentru Irinuca si Kimmy!!! Sa aveti parte de nasteri usoare fetele!!!

Noi azi avem de facut o gramada de drumuri...SA vedem cum facem fata cu caldurile astea...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 52 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK _ tu ce ai vorbit cu dr? Daca nu se intampla de la sine pana pe 4, ce faci?
CAMY - stii cum se face in cazul asta? NU se face. Daca e vorba de praf si resturi de glet si ciment, se pune sotul. Daca e vorba de un aspirat, se face degajat, cu o miscare "rotunda" din brat, perfect in picioare, fara sa apesi si sa freci covorul! Daca e de geamuri.... zici pass... Si tot asa. Stai linistita ca le terminati! Asa ziceam si eu acum o luna, simteam ca nu mai pot, ca nu se mai termina niciodata!!!
MADA - te rog frumos sa nu te inghesui cu noi pe 2-4 iulie! E deja prea aglomerat!Tu nu iti dai seama ca ii facem DIARUX-ului?? Asa ca... baga viteza. Ca sa u mai vorbesc... Cine ne trece pe noi la listuta daca tu o sa fii la spital???
NATI - hai cu povestea!

Fetele, nu vi se pare ca, de cand a nascut, Anaxena e mai serioasa?

Acuma am alta dilema - cre' ca schimb numele fetei Am o pasarica la mansarda, care nu ma lasa in pace....

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura dr mi-a zis ca daca nu vine pana pe 4 iulie sa merg la un control sa vedem cauza pt care nu a aparut si probabil imi va provoca nasterea.Fetita mea nu da nici un semn ca ar vrea sa-si faca aparitia.Am o prietena care a nascut la Elias anul trecut la dr Cristian si la 40 de sapt fix i-a provocat nasterea si totul a decurs normal:contractii,dureri,epidurala si expulzia fara dureri.
La ce nume te-ai gandit pt fetita daca il vei schimba?
Mada nu ai pus in aplicare o reteta cu curry,ananas sau ca poate au efect?
Camy las-o mai usor cu treaba sa nu-l deranjezi pe bebe.Ai zis ca-ti vor venii ajutoare dupa ce nasti asa ca ar fi bine sa mai apelezi si la ele sa te ajute cu curatenia.
Cristina sa ai spor la treburi azi!
Pt. Irinuca:

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput