Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Gata fetele,am vb cu dr la tel si mai confirmat ca sa rupt apa si tre sa merg de urgenta la spital.Am sa ma gandesc la voi tot timpul si tin pumnii tuturor

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MIKY - Ura! Tinem pumnii si te asteptam inapoi repejor, cu beblina grasunica si mancacioasa!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetelor , imi cer iertare ca dau buzna peste voi dar vreau sa va anunt ca prietenei noastre Mikycris tocmai i s-a rupt apa si are contractii dese , a plecat la maternitate sa nasca pe printesa ei Dilara . Nastere usoara si nu uita ca suntem alaturi de tine haide Miha

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...sper din suflet ca Mikycris sa fie bine..DD sa o aiba in paza..atat pe ea cat si pe micuta Dilara...si sunt sigura ca taticul ei o vegheaza de acolo de la DD din imparatie....asa ca o sa fie un bb sanatos, frumos si cuminte
...Nastere usoara Miky.....

Danybv multumim pt anunt!

Cami 37s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

....da...eu nu pot sa dorm...e prea cald....

Cami 37s+, cu ?????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

nici eu nu pot sa dorm

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Galeria activata pentru Mada , Mikycris si Ana_a nasteri usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred ca nu mai sunt fete pe forum la ora asta....de obicei multe ne plangem de insomnii...

Cami 37s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Miky, Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!

Ingry 34+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Felicitari si din partea mea pentru noile mamici!Sybille si Flo va doresc recuperare rapida!Mult laptic pentru bebei!

Azi cand am vazut ca scurgerea devine maronie din rosiatica,am sunta-o pe dr si m-am dus sa ma vada.Aveam membrane intacte si nici vorba de dilatare sau contractii,doar ca intr-adevar se elimina dopul.Mi-a spus ca 99% bb se naste in 27 sau 28...de 27 am trecut.Am contactii dureroase si semi-dureroase dar nu sunt deloc regulate.Astept sa fie mai ceva de capul lor si am plecat la spital .Sunt foarte relaxata,mama si sotul cred ca sunt de 5 ori mai stresati,sunt chiar simpatici

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

Kimmy39+Timeea Kristina AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Am schimbat semnatura.Sper sa-mi poarte noroc

Kimmy39+Timeea Kristina AZI E ZIUA CEA MAREEE

Mergi la inceput