Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Uff apuc si eu sa stau jos dupa dush bebe si etc, da nu stau mutl ca merg sa fac pozele sa va arat noile achizitii.
Mariana asa zici tu? Mai si pe mine nu m-a informat nimeni. Mai o fi atmonsfera vinovata ca lumea aici e tare relaxed poate de aia si bebeii is la fel.
Gallyb am trecut la listutza.
Ingry sa stii ca silueta nu depinde de sport sau ceva de ex am o cunostinta in ro ea la ambele sarcini abia daca a avut burtica era in luna a 9-a si nu ziceai ca are nici 6 luni. Si eu ma rostogolesc deci depinde de organism cum e sa fie cu burtica mai mare sau mai mica.
Diarux ms pai na poate poate, da tot cum vrea ea face incapatzanata ca si sorasa si f relaxed.
Acuma pun si eu pozele pe picasa cu adidasii, o bluzita in dungi luata azi si una cu pisica cadou de la bunica.
Am vazut si eu pozele Marina f faine hainutzele, mai ales aia cu Marie din pisicile aristocrate, sunt fan desene animate si matze in special.
Caprioara f faina burtica si hainutzele. Si lui Ari i-am luat costum popualr si din Moldova si din Maramures o sa ii facem poze weekendul asta numai opincutze nu am gasit.
Oana f scumpa burtica ta micutza.
Am uitat sa va zic ca adidasii pe laterala in exterior unde au inimioarele alea au si luminitze rosii cand calca si e tare incantata de ele.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)
Tecky spune:
Mada super sunt cele 2 bluzite si adidasii.Ca de obicei o rasfeti cu tot ce e mai frumos pe Ari.Inca nici un semn ca ai naste?
Eu ma duc sa ma uit la TV dar nu inainte de a le ura fetelor care vor naste maine:mult curaj si nastere usoara!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 7 ZILE
MissJJ spune:
Tecky ms ma bucur ca iti plac.
Mai nici un semn mai clar in afara ca se impinge bebe de numa si ma doare spatele ingrozitor numai partea de jos mai am contractii dar tot rare si suportabile in rest nimica. In fiecare seara cand merg la somn ma mai inteapa mai am crampe mai am ceva contractii da dim ma trezesc fresh calma nici o pb.
Mai vedem poate pana luni se intampla totusi ceva ca miercuri am programarea la moasa.
Uff ma retrag si eu sa ma odihnesc oleaca ca dupa curatenie si dush si papa m-am cam molesit, bebe ca de obicei se impinge de numa.
Mai bag galerie pt fete:
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come... and gone...(+1)
dma2007 spune:
am reusit si eu sa ma uit la poze
mada, marina, capri super hainutele!
cred ca la iarna ma bag si eu pe redoute...
marina de unde ai luat hainutele alea jumbo?tare dragute
nici o veste de la sun
speram sa fie bine!
bafta maine Micky si Irinuca
haideti de iunie ca mai aveti 3 zile din iunie!!!!!!!!!!
vorba oanei bagti si voi
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Ingry spune:
Mada, eu nu ma refeream la marimea burtii ci la felul cum arata corpul in general.
Ce draguti adidasi, ce mai Ari e o mica printesa rasfatata!
Ingry 34+ Alexandru David
dana81 spune:
SIBYLLE FELICITARI MAMICA!!! SA TI FIE FATA SANATOASA SI PAPACIOASA!!!!
Eu nu mai poci de cald parca sunt cu capu....
Ma duc sa ma uit si eu la burtici de CAPRI si OANA si apoi la nanai, mai am si eu un exam duminica si gata!!!!RELAX
34 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
MIKYCRIS spune:
Fetele eu cred ca mi sa rupt apa,nu sunt sigura ptr ca la prima sarcina pe timpul lui Techiorul dr a rupt apa la spital cand aveam deja dilatatie de 7 cm. La voi cum a fost? La mine acum a fost un lichid ca si urina fara firicele ori sange si parca lipicios pe picioare.Nu a curs mult.
MIKYCRIS
baby_r7 spune:
NU MAI SUPORT CALDURA................................
NU POT SA DORM, NU POT SA STAU IN PAT CA IMI E CALD............SI AFARA NICI MACAR NU ADIE VANTUL..............
asa ca am intrat sa vad ce ati mai facut asta-seara...........
MIKY daca s-a rupt apa bagam :
pentru bebe !!!!!!!!!!!!!!
si pentru mami a lui !!!!!!!!
Roxana33+ de Bianca Maria
AMR 7 SAPTAMANI