Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Ufff, Mada tot 2 in 1. Primul lucru cand am intrat pe forum a fost sa verific daca ai nascut. Too bad!

Ma apuc sa citesc capitolul anterior!

Ingry 34+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Pentru un text creat ad hoc...eu zic ca e foarte frumos! ia ascultati aici. sau mai degraba, cititi aici:
Pe SIBYLLE cea vorbareata
n-am mai vazut-o la fata
de-o bucat'de vreme buna.
Si aflam ca-i merge struna!!!
Pe ANUTA a nascut-o !
Nimeni de-aici n-a stiut-o!
Daca fata -a vrut sa vina?
Ce daca era-n masina????

Desi zice ca-i arici,
toate o iubim aici
si-o pupam cu voie buna!!!
Sa speram ca nu ne-amana
cu povestea de mamica
vesela si fericita

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

acuma vad ca SIBYLLE ne-a stricat randul la ANDREI!

Mergi la inceput

Diarux, tare de tot poezioara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux de unde ai atata inspiratie ca eu ma gandesc cu groaza cand vei naste tu daca vom reusii si noi sa-ti compunem o poezie la fel de faina cum le compui tu fetelor?

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

INGRY ms. ma straduiesc sa nu dezamagesc....
ANAXENA Nu a mai intrat. ori a citit poezia si s-a infuriat, vine spre Bacau, ori nu a apucat sa citeasca pentru ca Maria vrea laptic, ceea ce e bine, inseamna ca trebuie sa ii multumesc printzesei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sibylle, Flo felicitari mamicilor, bebei sanatosi si mancaciosi si voua refacere cat mai rapida, sa veniti sa ne spuneti povestea nasterii.
Diarux sunt super poeziile tale, ce fain trebuie sa fie sa ai atata inspiratie si talent, felicitari.
Eu sunt asa de indispusa, ma dor toate, ma misc in reluare, parca nu mai am timp de nimic, abea astept sa nasc ca nu mai suport picioarele umflate, nici sa merg mult pe jos nu mai pot, ca ma dor picioarele de parca am mers ore in sir, si pe mine inainte ma relaxa mersul pe jos.

36+ Miruna AMR 3+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

TECKY, dragutza, inspiratia imi vine de la voi! pescuiesc si eu ce spuneti pe aici si "iete" gata si ideea!!!Sau alta explicatie...am "simtul limbii" !!!
gasim noi o solutie si pentru mine.Pana in august.....e cale lunga!

Mergi la inceput

VIO deja e prea mult asta cu "inspiratie si talent" . Una peste alta, ma bucura tare mult ca va plac textele mele vesele!

Mergi la inceput

Biri, multumesc de raspuns. Te referi daca am cunoscut noul medic ginecolog/obstetrician? Da, sigur ca da...si intr-adevar m-a sfatuit sa merg sa fac un tur de spital, de birthing counseler nu a pomenit nimic inca. Problema cu spitalul e ca acum suntem in tranzitie cu insurance-ul. Pana acum am fost pe insurance-ul meu dar voi trece pe cel al sotului care intra in vigoare de la 1 iulie. Asa ca nu mai e mult si intram si noi in normal. Deci dupa 1 iulie vom sti la ce spital voi naste, desi avem o banuiala deja.
Trebuie sa ne gasim si medic de familie si pediatru, tot dupa 1 iulie .
Deci medicul ginecolog te programeaza la birthing counseler?

Mergi la inceput