Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Freshanana si Andy si multumesc frumos pt sfaturi

Noroc ca sotul mi-a facut 2 poze mai normale ca restul facute de prieteni erau facute de jos in sus si aratam de parca mancasem un elefant

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Mimihoo ma bucur sa te revad pe aici. Bafta diseara la dr, sper sa fie totul bine! Stai linistita cu pisicile ca le trece repede, de-abia e mai bine pt ele pe caldura asta. Si eu le-am pus gand rau alor mele, de fapt celor cu parul lung, ca am mai multe, si cum termin cu santierul incerc sa le tund. Le-am tuns si anul trecut si erau tare caraghioase. Lasa-le sa se obisnuiasca cu parul scurt, e mai bine si pt cand va veni bebe. Daca gasesti rochie sa-mi spui si mie unde ca am uitat ca duminica trebuie sa mergem la un botez/nunta.
Andy g eu nu stiu de un asa magazin minune incat sa merite sa vii tocmai de la Tg. Mures sa iei materiale, ma gandesc ca te costa si drumul..din ce stiu eu si pe unde ne-am plimbat noi sunt Hornbach, Bricostore, Praktiker - dar astea cred ca le gasesti si mai aproape de voi si ar mai fi magazinele de pe Valea Cascadelor dar sincer nu stiu sa-ti spun preturi ca nu m-am incumetat sa ajung pana acolo. Poate alte fete stiu.
Freshanana pai eu ma gandeam la balaceala in mare ca si eu stau la curte dar nu am curaj sa ies pe caldura asta. Plaja n-am facut anul asta deloc.

Am citit si eu despre Catalina si m-am intristat - Dumnezeu sa o ajute pe ea si pe sotul ei sa treaca peste asta, e cumplit de greu...

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Neatza fetele, multumim Andy g de cafea, eu azi servesc numai laptic cu cereale ca mi-e frica sa nu-mi creasca tensiunea.
Laura merci de urari. Bafta cu santierul, sa terminati repede si sa iasa frumos!
Clau vazut poze, you are one hot sexy momma! Dureri de splina, ficat si stomac experimentez si eu mai nou noaptea si cand nu mai pot iau un no-spa si ma lasa. De cele mai multe ori insa schimb pozitia si mai are si asta efect. Pt arsuri Rennie.
[quote]
saru mana frumos pt complimente, ma faci sa ma simt bine in pielea mea , o sa incerc cu Rennie daca zici ca am voie, ca de scapat de junghiuri greu de crezut ca voi scapa.

Alina .
Freshanana facem schimb? Ce m-as mai balaci la mare acum...chiar asa, tu nu poti ajunge macar la cateva zile pe plaja sa te mai racoresti?
300 ce mai faci?

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

neata si de la mine! Clau bine ai revenit! ma bucur sa-ti vad postarile:) Dupa cite citesc multe fete sunt in lucrari de amenajari, spor la treaba tuturor!

alexa simami

Pupici de la mine

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anca
Monica
Nerantula

27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

Neatza si de la mine.

Ma bucur ca s-au reintors cateva fete .

pe toata lumea, va urmaresc dar azi nu prea o sa postez.

Ma duc si eu azi la dco sa-mi vad puiul miscaret.

Am contractii, dureri de toate felurile (sani, dosier, oase pubiene noaptea etc ) deci nu va faceti griji, se pare ca asa e in sarcina

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Iti tin pumnii la eco sa fie totul bine

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EvaF

Buna dimineata si de la noi!

Dupa un weekend agitat, cu aranjat prin casa, cumparat ceva mobilier pentru a aranja restul lucrurilor ramase prin cutii si nedespachetate unele de cand ne-am intors din Franta. Cred ca avem sute de carti, nu mai vorbesc de cartile care au ramas la mama :)))
Incet incet aranjam tot, important e ca am eliberat camera lui Luca de cutii, acum putem cumpara mocheta si mobilierul.

Monyca, iti dau si eu acelasi sfat, suna-l pe medicul tau, el e cel mai in masura sa dea o explicatie si o indrumare.

Anca, harnicuta ce esti tu!

Clau, mi-au placut pozele tale, mi s-a facut tare dor de mare!

Bafta fetelor care isi reamenajeaza casa!

O zi frumoasa tuturor !

Hai cu agitatele!!!

ANCA & CARLA

MONICA & ANDREI

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Saru mana frumos Eva
Da o fuguta la mare si tu sa faci o baita

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Maria2004 felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Ilia bine ai revenit din concediu, imi pare rau de micuta ta ca a facut varicela.

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 300

Neata! Ma bag si eu la o cafea fara lapte, ca s-a terminat la cantina si aparatul de cafea era pe pozitia STOP.

Clau, dureri de spate si de coccis am si eu, mai ales dupa o saptamana de stat la birou; din pacate din cauza lor si a burtii mele (am dat in we un mic semnal) am inceput sa mai stau si la orizontala DESI parca stau pe ghimpi cand sunt in pat. E singurul remediu de care stiu. O sa intreb dr. daca am voie diclofenaco; dureri de spate aveam si inainte, si mai ales umerii ma terminau uneori, si crema aia face minuni. Dar citisem undeva ca in trimestrul II-III nu e recomandata…

Pentru arsuri poti lua linistita rennie, maalox sau dicarbocalm, insa un abuza pentru ca te strang la stomac. Si laptele e un remediu bun, laptele prins gen sana e foarte bun, un numai cel dulce ; din pacate e posibil ca toate remediile astea sa aiba rezultat pe termen scurt. Oricat ar parea de incredibil, mie mi-a trecut si cu fructe, chiar cirese sau visine, desi sunt acide. Nu pare prea plauzibil [ :D]

Fresh imi pare rau ca e asa de cald la voi; multe lichide si ventilatorul pe-aproape! Ce dulce esti tu cu luna a sasea! De fapt cand incese si cad se termina lua a sasea, parca pe la 28 de saptamani, nu? Da s ama pici cu ceara daca stiu cand incese….

La 25 de saptamani in cate luni trebuie sa fii?

andreea_and mult mai bine, am iesit si prin oras aseara si am dormit ca o scandura. Traiasca odiha din weekend !!

LE Anca, Monica, si Nerantula, ecografii placute ! Sa aflati numai de bine si sa vedeti pui jucausi

25+

Oau ce de solutii bune mi-ai dat
Multumesc frumos si sper sa gasesc in cele spuse de tine macar o varianta de rezolvare.

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monyca.C

Neata fetelor !!!

Multumesc frumos ptr sfaturile voastre.Pentru toate cate un Aseara am mai avut o scurgere dar de data asta era maro-rosiatica plus un mic cheag. Am sunat medicul de urgenta la ora 12 noaptea, (de fapt sotul) eu deja tremuram toata, m-a linistit spunandu-mi ca dc nu am dureri sau contractii nu i se pare nimic ingrijorator dar dc mai continua si dimineata sa vin la spital..ce pot sa fac, ma incred in ce a zis..vad ca acum nu mai am nimic...fac in schimb zeci de ture la baie
Eva
Clau ce frumoasa esti !!! tare dulce in costum de baie :) chiar ne era dor de tine chiar ma gandesc acum la cheagul acela acela ca mi se poate fi intamplat ca la tine..astept ziua de joi cand am si programare la doctor sa vad ce-mi spune..dc nu mai reapare pana atunci
Anca
Monica
Nerantula

pup toate burticile !!!

27+Alexia

Mony pt apreciereile facute si sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine si repede problema ta. Sa ne tii la curent.

Anca si Nerantula tinem pumnii la eco sa fie totul bine si bebeii mari

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput