Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 19
andy_galro spune:
Multumesc Mimihoo si Andreea

Intre timp am mai mai vorbit cu cateva persoane si mi-au zis ca este vorba de Bricostore. Si am intrat la ei pe site si intr-adevar au preturi mult mai bune decat la noi. Si am sa va dau un exemplu: o lampa care noi am luat-o pentru hol, ceva cu mai multe brate si am dat pe ea 200 de lei am vazut pe site ca aceeasi este doar 60 de lei. Deci eu zic ca merita un drum , mai ales cum vrem noi sa ne aprovizionam cu tot ce ne trebuie pentru toata casa.bricostore nu avem in Mures.
scuze de off-topic!!!

28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna fetelor,
va doresc o saptamana usoara tuturor, iar fetelor care astazi merg sa-si vada puiutii la eco le doresc sa vina numai cu vesti minunate.
eu sunt trista azi, fata cu care m-am ciondanit la odiseea de nov-dec a pierdut gemanutii, era o sarcina obtinuta prin FIV.....nu vreau sa va intristez si pe voi, asa ca nu voi mai continua.
maryb22+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Offf offf cat de rau poate sa fie, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul ei. Imi pare tare rau pt ea si sper sa aiba taria sa treaca peste.
29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE
andreutac spune:
Hello burtici!
Am revenit si noi, dupa un w-e epuizant in care ne-am apucat de zugravit, mutat mobila si alte chestii de genul. In final, aseara am reusit sa puneam totul in ordine in camera cu pricina si sa dormim dusi, dar plini de satisfactie ca am dovedit-o si pe asta.![]()
Felicitari tuturor burticilor care au adus vesti bune si au tot schimbat semnaturi!
Clau_geo, bine ai revenit printre noi. Pozele de la mare sunt f. dragute, esti o mamica frumusica foc, mandra tare de burtica ei!
Am citit cu durere de floricelele Catalinei din odiseea de noiembrie-decembrie si m-am intristat toata
. Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii ....
Andreea
26+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by anca81
Fresham suportat binisor junghiurile pana acum dar azi noapte a fost horror. Carla e cu totul in partea mea dreapta, e mai umflata burtica, se vede si se simte clar ca acolo si-a facut culcusul. Aseara i-a simtit si sotul meu o manuta prin burtica si s-a jucat cu ea, a fost atat de incantat
O burtica mititica30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
Cat de frumossssss, m-ai dat gata cu manuta, parca vroia sa va salute

29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE
freshanana spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
Multumesc Mimihoo si Andreea
Intre timp am mai mai vorbit cu cateva persoane si mi-au zis ca este vorba de Bricostore. Si am intrat la ei pe site si intr-adevar au preturi mult mai bune decat la noi. Si am sa va dau un exemplu: o lampa care noi am luat-o pentru hol, ceva cu mai multe brate si am dat pe ea 200 de lei am vazut pe site ca aceeasi este doar 60 de lei. Deci eu zic ca merita un drum , mai ales cum vrem noi sa ne aprovizionam cu tot ce ne trebuie pentru toata casa.bricostore nu avem in Mures.
scuze de off-topic!!!28+
Andrei
BEBE al nostru
bricostore nu e si la bv ? mai aproape decat bucuresti ?
30+ 
AMR 66 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
andreea_and spune:
Andy g pai Bricostore mai aproape de voi este in Brasov, uita-te pe site ca gasesti adresa. Daca totusi veniti in Bucuresti incearca si la Hornbach, adresa e pe hornbach punct ro, noi am gasit multe lucruri mai ieftine decat la Brico.
Andreutac welcome back, sa pui poze cu ce ati amenajat!
300 ai dreptate cu odihna de weekend, si noua ne-a priit din plin dupa o saptamana nebuna. Ma bucur ca esti bine. Cum merg cautarile de casute?
29+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
EvaF spune:
Maria
, felicitari pentru schimbarea semnaturii!!!

Moni, tu ce mai faci? Nu ne zici cum a fost la mare? Poze...ceva?
Fetelor, mergem si noi la mare, m-ati terminat cu marea asta! Mi-e asa dor! Daca nu we acesta, we urmator sper sa ajungem!
As pleca o luna de zile numai la mare, asa sa ma satur, pacat ca nu se poate :(((
28+
LUCA 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
freshanana spune:
ma distrez ca ajung la vba mea"cine nu are mare, doreste la mare. cine are mare, doreste la munte"
bn voi de la bucuresti nu sunteti munte, vara sunteti cuptor
e aceeasi chestie cu parul drept si parul cretz
am dreptate sau nu ???
sincer mie nu imi place la mare
dar asta e pbabil pt ca stau la ct
dc eram din buc sau de la munte pbabil mi-as fi dorit sa stau aici
balaceala placuta eva cd ajungi. si restul fetelor dc mergetzi
30+ 
AMR 66 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
laureta spune:
Buna fetelor
La mine la birou s-a stricat aerul conditionat, nu mai pooot

Eu am revenit la greturi mai nou, asa am avut si la Inisa cand vomitam noaptea la 8 luni
, "o placere"
De saptamana viitoare intru in CM dupa aia in CO si prenatal, deci saptamana asta si gata cu serviciul.
Saptamana viitoare voi face si analizele de sange si urocultura.
Vreau si eu mareeee si as vrea un weekend macar 
Bun venit fetelor din concediu
Revin dupa ce va citesc
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy_galro spune:
Andreea si Fresh multumesc pentru sfaturi
intradevar este Brico si la BV si este mai aproape...dar daca eu vreau sa vin la Bucuresti ce ma opriti voi?![]()
...si poate ma si intalnesc cu careva dintre voi care sunteti mai libere asa la o cafeluta...wow ce fain ar fi ...si vreau sa mergem si cateva zile la mare....offff cam multe vreau eu...dar mai vedem pana atunci ...
andreuta si ilia ...welcome back! 
28+
Andrei
BEBE al nostru