Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 17
Mimihoo spune:
fetelor, va pup
am citit pana acum ce-ati scris si deja ma doare spatele si trebuie sa ma intind. diseara ma duc la medlife la dorctor si sper sa fie totul in regula cu al meu col si durerile din partea de jos sa nu insemne ceva grav. In rest sunt trista ca am tuns pisicile, 2 birmaneze de 9 si 7 ani, si acum nu se mai suporta pt. ca nu se mai recunosc. Imi pare nespus de rau de ele dar sper sa le creasca in curand inapoi blanitza (le-am luat si vitamine doar-doar creste mai repede). Mai am un motiv de suparare, mai mult de durere in suflet ca o cunostinta a pierdut sarcina cu 2 gemeni in aproape 5 luni.
In rest ... toate bune, noroc de AC.
Bine ati venit din concediu, pentru fetele care au fost plecate si spor la treaba pt. fetele care isi aranjeaza casutele.
28
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Mimihoo spune:
maryb, cred ca vb de aceeasi persoana. M-am mai ciondanit si eu cu ea, dar este o persoana remarcabila, iar ceea ce i s-a intamplat este mai presus de orice durere. dar sa ne oprim totusi pt. ca nu vreau sa devina subiect de discutie
ati vazut pe undeva rochita de seara pentru noi astea cu burta si kg ... destule? ceva elegant si simplu?
va pup!
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
freshanana spune:
fetelor am mancat un porumb fiert, 1,5 kg visine si acum as bea lapte
oare voi dormi la noapte ? sau sa imi pregatesc un culcus lg wc
imi plac toate cele de mai sus si nu ma pot abtine sa le mananc
mimi mie imi plac rochitzele de gravi ale angelinei jolie. la noi nu am vazut. nu ai o croitoreasa la care sa te duci cu un model si sa iti faca rochitza ?
30+ 
AMR 66 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
Mimihoo spune:
mmmmm, porumb fiert! suna bine! am vazut si eu porumb in piata dar nu mi-a placut cum arata. ai putea sa incerci sa bei si lapte, noaptea e inca departe :-)
as avea la cine sa dau sa-mi coase o rochita, dar n-am rabdare si e cam departe de mine, iar cu deplasatul stau f. prost., dar multumesc de idee :-)
maria2004 spune:
Salutari si de la noi

Am avut un weekend fara net, asa incat nu am avut cum sa intru sa va salut si sa vad ce faceti...dar am citit de dimineata si am vazut ca sunteti ok si ne bucuram pentru asta
Monycasper sa te fi linistit cu scurgerea aceea rozalie...sa ai grija de tine
Anca,Monica, Nerantulabafta multa la echo...sa va intoarceti cu vesti bune

Vineri am schimbat si noi semnatura...28 saptamani![]()
Pupam toate burticile si o saptamana usoara va doresc

+27
+puiutul Maria (23.12.2004)
anca81 spune:
Maria, multumesc si felicitari pentru schimbarea semnaturii.
Freshanana, te sfatuiesc totusi sa nu bei laptic, cred ca-ti va da dureri serioasa de burtica si nu cred ca mai ai nevoie si de crampe pe-acolo. Lasa sa treaca cateva ore bune.
Mi, bafta la medic azi 
Imi exprim si eu regretul pentru pierderea Catalinei desi cuvintele sunt de prisos, sper ca DD sa o ajute sa treaca cu bine peste aceasta tragedie. E tare trist ca se intampla asa ceva 

O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
andy_galro spune:
Off-topic:
fetele care sunteti din Bucuresti stiti cumva un magazin mare cu materiale de constructii si materiale pentru amenajat:gresie, faianta, parchet, lampi, etc care sunt la preturi mai mici decat in alte parti??? Tot am auzit de un astefl de mag in Buc. dar nu stiu cum se numeste...nu stiu daca e super-market, en-gros sau ce este.
Am vrea sa mergem ca ne trebuie multe pentru viitoarea casuta si am auzit ca acolo ar fi cele mai bune preturi si merita un drum. Multumesc anticipat

28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
ilia_99 spune:
hello, fetelor!!!! m-am intooors... a fost bine, putea sa fie si mai bine, adica eu n-am facut plaja, ca cica nu e voie, n-am facut baie in mare, in larg, ca mi-a fost teama ca era cam rece apa, baietul din dotare nu statea locului nici o secunda, iar fii-mea.. ei bine, a facut varicela! asa ca n-a avut voie nimic saraca, statea pe balcon si se uita la apa... 
deci... cam stresant, una peste alta! in rest, eu sunt bine, deja se face aerobic la mine in burtica si miine ne prezentam la echo.
sper ca voi sunteti bine toate, cu mii de scuze, dar n-am apucat sa citesc din urma si nici nu cred ca o sa pot sa fac asta, sunt vreo 10 capitole..

cum a fost la intalneala, ca eu acolo v-am lasat?
anca, cum esti?
felicic, miruna, voi?
oricum va pup pe toate ca tare mi-ati lipsit!
22+
Mimihoo spune:
anca, multumesc! sper sa fiu ok
andy, noi acum 2 ani ne-am facut cumparaturile pt. amenajare din Valea cascadelor si Bricostore. Valea Cascadelor este o strada in Militari in care gasesti de toate. Spor!
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andy_galro
Neata fetele!!! Poftiti la o cafeluta
clau_geo bine ai revenit!!!! mi-a fost dor de tine!!!!! ma bucur ca te-ai relaxat cateva zile la mare...spor la mutari...vezi sa nu te obosesti prea tare....durerile de spate si cele de mai jos sunt foarte normale in sarcina, din pacate nici eu nu am remediu pentru ele decat multa odihna la pat si mai putin stat pe fund....ai grija de tine...vazut mamica si burtica frumoasa-frumoasa28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

si multumesc frumos pt sfaturi
29+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE