Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 14
andy_galro spune:
fresh laptic sa fie pt tine...
andy.p. si la tine un pic de laptic la cafeluta... si eu tot asa o beau, doar ca nu am mai mentionat
cd27 bine ai venit din concediu....poate imi spui unde ati stat in Sibiu ca am vrea sa facem si noi o tura pe acolo...mersi
28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
alexa si mami spune:
neata si de la mine! Clau bine ai revenit! ma bucur sa-ti vad postarile:) Dupa cite citesc multe fete sunt in lucrari de amenajari, spor la treaba tuturor!
alexa simami
andreea_and spune:
Neatza fetele, multumim Andy g de cafea, eu azi servesc numai laptic cu cereale ca mi-e frica sa nu-mi creasca tensiunea.
Laura merci de urari. Bafta cu santierul, sa terminati repede si sa iasa frumos!
Clau vazut poze, you are one hot sexy momma! Dureri de splina, ficat si stomac experimentez si eu mai nou noaptea si cand nu mai pot iau un no-spa si ma lasa. De cele mai multe ori insa schimb pozitia si mai are si asta efect. Pt arsuri Rennie.
Alina .
Freshanana facem schimb? Ce m-as mai balaci la mare acum...chiar asa, tu nu poti ajunge macar la cateva zile pe plaja sa te mai racoresti?
300 ce mai faci?
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
'Neata si de la mine! Ce lunga a fost noaptea asta, tare rau am dormit. Am niste dureri, ca un fel de crampe, in partile laterale ale abdomenului, mai ales in partea dreapta. Bebita mea acolo si-a facut culcusul si ma doare din ce in ce mai rau ficatul.
M-am trezit de dimineata buna si pentru ca n-am putut sa dorm m-am apucat si mi-am spalat geamurile , diseara bag si 3 ture de perdele la spalat si gata - mi-am atins obiectivul pe saptamana asta.
Clau_geo, ce frumos a crescut burtica! Arati super sexy in costumul de baie.
Monyca, intreaba-ti neaparat medicul de scurgerea rozalie. Sper ca n-a mai aparut.
Azi mergem la eco, sper din tot sufletul sa fie totul in regula cu micuta mea
Nerantula
Mamica de pisic mic
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Ma bucur ca s-au reintors cateva fete .
pe toata lumea, va urmaresc dar azi nu prea o sa postez.
Ma duc si eu azi la dco sa-mi vad puiul miscaret.
Am contractii, dureri de toate felurile (sani, dosier, oase pubiene noaptea etc ) deci nu va faceti griji, se pare ca asa e in sarcina
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
monica_dicut spune:
Ancuta , asemenea
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei
AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
anca81 spune:
Multumesc Monicule, dulce. A fost bine la mare?
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
CD27 spune:
Neatza burtici, eu ma apuc de munca acum (d-acasa), dar tot n-am nici un chef, mai ales ca multa vreme am inceput sa ma trezesc pe la 4 dimineata si sa nu mai dorm pana pe la 6
Deci sunt deja in trimestrul III hi hi, abia astept sa vina
Mikul Robert Constantin
Am pozici multe din concediu, mai ramane sa fac rost de un cablu sa le pun pe calculator , dar le pun zilele astea,, sa vedeti ce burtoi am plimbat eu
andy_galro in Sibiu am stat la o pensiune foarte draguta si curata, KON TIKi, din pacate nu avea AC si am stat la apartament la mansarda , era la 10 min de mers pe jos de centrul vechi, totul e sa nu stai la mansarda
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Tin pumnii fetelor care merg la eco
Anca
Monica
Sa veniti cu vesti minunate!
Andreea_and multumesc sper sa fie bine si cat mai repede.Tu cat mai ai?
alina.Cat AMR mai ai?
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)