Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)
Raspunsuri - Pagina 14
andy_galro spune:
fresh laptic sa fie pt tine
...
andy.p. si la tine un pic de laptic la cafeluta... si eu tot asa o beau, doar ca nu am mai mentionat 
cd27 bine ai venit din concediu....poate imi spui unde ati stat in Sibiu ca am vrea sa facem si noi o tura pe acolo...mersi
28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
alexa si mami spune:
neata si de la mine! Clau
bine ai revenit! ma bucur sa-ti vad postarile:) Dupa cite citesc multe fete sunt in lucrari de amenajari, spor la treaba tuturor!
alexa si
mami
andreea_and spune:
Neatza fetele, multumim Andy g de cafea, eu azi servesc numai laptic cu cereale ca mi-e frica sa nu-mi creasca tensiunea.
Laura
merci de urari. Bafta cu santierul, sa terminati repede si sa iasa frumos!
Clau vazut poze, you are one hot sexy momma
! Dureri de splina, ficat si stomac experimentez si eu mai nou noaptea si cand nu mai pot iau un no-spa si ma lasa. De cele mai multe ori insa schimb pozitia si mai are si asta efect. Pt arsuri Rennie.
Alina
.
Freshanana facem schimb
? Ce m-as mai balaci la mare acum...chiar asa, tu nu poti ajunge macar la cateva zile pe plaja sa te mai racoresti?
300 ce mai faci?
29+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
'Neata si de la mine! Ce lunga a fost noaptea asta, tare rau am dormit. Am niste dureri, ca un fel de crampe, in partile laterale ale abdomenului, mai ales in partea dreapta. Bebita mea acolo si-a facut culcusul si ma doare din ce in ce mai rau ficatul.
M-am trezit de dimineata buna si pentru ca n-am putut sa dorm m-am apucat si mi-am spalat geamurile
, diseara bag si 3 ture de perdele la spalat si gata - mi-am atins obiectivul pe saptamana asta.
Clau_geo, ce frumos a crescut burtica! Arati super sexy in costumul de baie.
Monyca, intreaba-ti neaparat medicul de scurgerea rozalie. Sper ca n-a mai aparut.
Azi mergem la eco, sper din tot sufletul sa fie totul in regula cu micuta mea 
Nerantula 

Mamica de pisic mic 

O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
Ma bucur ca s-au reintors cateva fete .
pe toata lumea, va urmaresc dar azi nu prea o sa postez.
Ma duc si eu azi la dco sa-mi vad puiul miscaret.
Am contractii, dureri de toate felurile (sani, dosier, oase pubiene noaptea etc ) deci nu va faceti griji, se pare ca asa e in sarcina ![]()
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz
Andrei
AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
monica_dicut spune:
Ancuta
, asemenea 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz
Andrei
AMR 75 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
anca81 spune:
Multumesc Monicule,
dulce. A fost bine la mare?
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 
CD27 spune:
Neatza burtici, eu ma apuc de munca acum (d-acasa
), dar tot n-am nici un chef, mai ales ca multa vreme am inceput sa ma trezesc pe la 4 dimineata si sa nu mai dorm pana pe la 6 
Deci sunt deja in trimestrul III 
hi hi, abia astept sa vina
Mikul Robert Constantin ![]()
Am pozici multe din concediu, mai ramane sa fac rost de un cablu sa le pun pe calculator
, dar le pun zilele astea,, sa vedeti ce burtoi am plimbat eu ![]()
andy_galro in Sibiu am stat la o pensiune foarte draguta si curata, KON TIKi, din pacate nu avea AC si am stat la apartament la mansarda
, era la 10 min de mers pe jos de centrul vechi, totul e sa nu stai la mansarda 
27s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
Tin pumnii fetelor care merg la eco
Anca 

Monica 

Sa veniti cu vesti minunate!
Andreea_and multumesc sper sa fie bine si cat mai repede.Tu cat mai ai?
alina
.Cat AMR mai ai?![]()
28+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)