Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nerantula, Andreea_and, Andy.p multumesc frumos, sunteti niste dragute, m-am mai linistit putin...se pare ca s-a oprit..nu am mai vazut nimic pe hartie...am sa astept totusi pana maine de dimineata..daca totusi continua, merg neaparat la medic..sper din tot sufletul sa nu, cu toate ca si mie mi se pare foarte ciudat...

Ptr (am mai scris) la mine functioneza fff bine smochinele dimineata pe stomacul gol (3-4) cu apa..o gurita de smochina, o gurita de apa s.a.m.d. eu nu am mai avut pb de f mult timp... efect garantat imediat !!

pupici !!!

27+Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by Monyca.C

Salut toate burticile !!!

In sfarsit reusesc sa scriu dupa o saptamana foarte agitata si stresanta si aici ma refer la serviciu.
V-am citit aproape zilnic si va felicit pe toate ptr bebei sanatosi si grasuni

Fetelor sunt un pic nelinistita si suparata de un lucru si vreau sa vi-l imparatsesc si voua, poate voi aveti un raspuns...astazi am obs la baie o mica scurgere rozalie..oare din ce cauza poate sa fie ? m-am ingrijorat si m-a pus pe ganduri..dureri nu am..bebita se misca...ultima data mi s-a intamplat prin sapt 20 cam asa...nu ma asteptam sa reapara...voi ce parere aveti...

Va pupic pe toate !!!

27+Alexia

Moni eu zic sa mergi pana la medic sa te vada, am patit si eu ca tine tot prin saptamana 20 si s-a datorat unui cheag pe placenta, dar s-a rezolvat dupa cateva zile de tratament cu no spa si scobutil plus utrogestan. Sper sa se rezolve repede si la tine si iti doresc multa sanatate.

29+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Salut si eu burticile!
Nerantula imi pare rau sa aud cat te chinuie odiosul Mr.H.
MommyMagda ma bucur sa aud ca esti acasa si esti mai bine.
Anca, Eva, Maryb felicitari pentru schimbarea semnaturii. Daca am omis pe cineva scuze, atat imi aduc aminte din urma.
Dyanira, Clau, CD welcome back!

Am schimbat si noi ieri semnatura si am fost cu tati la peste. N-am rezistat prea mult din cauza caldurii dar ne-am bronzat putin si am mai luat aer. Azi la cumparaturi de gresie si faianta, saptamana asta se pare ca scapam de santier.

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Multumesc de primire Andreea

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andy.p

ne-am intors si noi de pe la socri,am fost la curte si la er curat ,am facut gratare si ne-am relaxat.Eu sunt super obosita,dar a meritat.
CD bine ai revenit si felicitari ptr intrarea in semestrul III
clau spor la treaba ,de maine intram si noi in santier.Ma bucur ca ai rezolvat problema cu netul.
Monyca si eu cred ca ar trebui sa iei legatura cu dr.chiar daca numai telefonic,dar sa stie sa vezi ce zice.
Andreea felicitari si la mai mare
Nerantula si pe mine ma mai chinuie,depinde cat stau in picioare,am inteles ca e normal se intind ligamentele.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Tks Andy si pup pt primirea inapoi.

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 300

Salutare, am fost in oras la o terasa, am baut limonada, cafea cu frisca si am mancat si o clatita cu ciocolata, frisca si cocos deci ma declar multumita

Cred ca burta mea tare ca piatra e din cauza ca.... creste? Azi am avut o bebelina jucausa Oricum, daca am stat cuminte si we si am luat si nospa nu ma mai supara. Sper sa ajung la medic pana marti, depinde daca pot sa imi recuperez rezultatele la analize.

Im drum spre casa am tot exersat la nume cu sotul meu. Am facut atata misto de bietul copil incat cred ca n-o sa mai miste toata seara de suparare!! Nu ca ar fi inteles ea ceva, dar mi se zgudia burta de atata ras. Oricum, nu ne-am hotarat la nici un nume. Cred -o sa isi puna singura nume cand se face mare....

Clau, CD bine-ati venit inapoi! ia sa puneti poze din miniconcedii!

Nerantula si eu am auzit de cremele Hemmel, aveam si un catalog mai demult, din acate nu mai cunosc nici un agent/ distribuitor, parca o verisoara mai departata se ocupa mai dmeult cu ele, in alt oras. Daca aflu ceva te anunt.

Monyca nu te stresa din cauza secretiei, dar mergi totusi la medic. Uneori se mai intampla si asemnea lucruri si in putine cazuri inseamna ceva rau.

Hmmm... ziceaa cineva de mers la curte pe-aici, si de mers la peste... si mare, si Sibiu si.... ooof noi am ramas acasa cu burta din dotare desi tare ne-ar fi tras atza pe undeva afara din Bucuresti. Dar n-o sa mergem decat la munca

25+

Pup si promit sa pun macar 1 poza din concediu azi

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

NEATA BURTICI!!!!!

Desi vin dupa o noapte de nesomn (incep sa ma obisnuiesc cu acest aspect) sunt destul de vioaie asa ca va invit la o cafeluta cu mult lapte, un actimel si sana cu musli
azi si maine sunt singurica ca iubitelul meu este plecat 2 zile la o intrunire la Paris si mi-e asa de greu fara el
As fi vrut sa merg dupa dar cred ca astept pana imi vad apartamentul mobilat cum trebuie.

Azi am si o sarbatoare, 2 rpieteni de-ai mei serbeaza 6 ani de casatorie .... stoie cineva ce se serbeaza la 6 ani?? nunta de lemn e la 5 ani dar la 6 oare ce?

mi-as dori sa ploua azi dar vad ca la meteo nu spune nimic de ploiae decat de miercuri incolo

Am pus o poza de la mare cu burtica am incercat sa aleg una in care sa nu va speriati de dimensiunile mele

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Apropo de dureri.. vroiam sa va intreb daca voi resimtiti in zona cocisului dureri destul de puternice cand va asezati in fund sau va lasati pe spate? plus dureri de spate in general... am intrebat la dr de la ce sunt aceste dureri si mi-a zis ca din cauza sarcinii datorita faptului ca bebita creste si impinge in coloana, iar bazinul incepe sa se largeasca usor.

Insa remediu nu mi-a dat, asa ca astept sugestii de la voi pt atenuarea durerii.

Si am destul de des intepaturi in splina si ficat si arsuri de stomac noaptea. Cu astea chiar nu stiu ce sa fac deoarece pana nu isi face damblaua nu trece indiferent in ce pozitie ma asez.

Da-ti niste sugestii de tratament de la voi

AMR 78 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetele!!! Poftiti la o cafeluta

clau_geo bine ai revenit!!!! mi-a fost dor de tine!!!!! ma bucur ca te-ai relaxat cateva zile la mare...spor la mutari...vezi sa nu te obosesti prea tare....durerile de spate si cele de mai jos sunt foarte normale in sarcina, din pacate nici eu nu am remediu pentru ele decat multa odihna la pat si mai putin stat pe fund....ai grija de tine...vazut mamica si burtica frumoasa-frumoasa

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neata burticutze

inca o zi insorita si innebunitor de calda aici la mare. macar de ar ploua din cand in cd cum a plouat sambata seara ar fi super

andy multam de cafelua, la mn va fi laptic

clau si cd27 bine ati revenit din concediu. clau vazut poza de la mare arati suuuuper

irina si eu am aceleasi discutii cu sotul meu legate de luna in care sunt. el nu intelege si pace de ce nu se termina odata luna 6. o fi mai nerabdator decat mn sa vada bebitza

o zi buna si

30+
AMR 66 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Multumesc de cafea,Andy_galro si a mea va fi cu mult laptic.
clau ptr arsuri eu folosesc lapte,pe mine ma ajuta acuma am inteles ca pe altii nu.Vezi si tu.Arati ff bine in poza
Noi azi intram in santier asa ca sunt cu un ochi pe muncitori cu unul pe voi
tuturor

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput