Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anca
Monica

Ancule de ce nu stai tu cuminte? Pai de spalat geamuri erai tu in stare acum? Ai grija de tine si de Carla, lasa ca nu vine nimeni in inspectie sa vada ca n-ai spalat geamurile si perdelele.
Felicitari CD pt intrarea in trimestrul III!

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Andreea_and ce mai face Mina???...
CD multumesc de info

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata si de la mine,

vad ca ati profitat de we si v-ati plimbat burticile peste tot, super!!!

la noi nimic rau, nici de bine nici de rau...azi noapte am dormit mai bine caci a fost racoare, iar dureri am numai de bazin si daca schimb pozitia, mai dorm 2-3 ore bine....

pai cred ca e cazul sa soatem agitatele pt fete, nu????

ANCA

MONICA

Sa dea DD ca bebe-ii vostri sa fie bine sanatosi, voiosi si maricei!!!!

VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O SAPTAMANA MINUNATA!!!!

27+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata si de la noi!

Dupa un weekend agitat, cu aranjat prin casa, cumparat ceva mobilier pentru a aranja restul lucrurilor ramase prin cutii si nedespachetate unele de cand ne-am intors din Franta. Cred ca avem sute de carti, nu mai vorbesc de cartile care au ramas la mama :)))
Incet incet aranjam tot, important e ca am eliberat camera lui Luca de cutii, acum putem cumpara mocheta si mobilierul.

Monyca, iti dau si eu acelasi sfat, suna-l pe medicul tau, el e cel mai in masura sa dea o explicatie si o indrumare.

Anca, harnicuta ce esti tu!

Clau, mi-au placut pozele tale, mi s-a facut tare dor de mare!

Bafta fetelor care isi reamenajeaza casa!

O zi frumoasa tuturor !

Hai cu agitatele!!!

ANCA & CARLA

MONICA & ANDREI

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy_galro, Andy.p, Andreea_and, Nocom, Eva si multumesc pentru galerie. N-o uitati pe Nerantula, si ea are azi eco

Andreea_and, nu ma certa ca n-a fost mare lucru Perdelele le intinde sotul meu, doar le bag in masina de spalat

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ooooooooops!!!

NERANTULA

Miruna, cred ca ai dreptate cu stimularea lactatiei, cred ca face minuni prezenta puiului la piept si ca e generata si pe fond psihic!

28+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by anca81

N-o uitati pe Nerantula, si ea are azi eco

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Anca

Inca o data, multa bafta azi la eco, tin pumnii stransi sa fie bebeii CARLA si ANDREI perfecti !

27+ AMR 89 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata! Ma bag si eu la o cafea fara lapte, ca s-a terminat la cantina si aparatul de cafea era pe pozitia STOP.

Clau, dureri de spate si de coccis am si eu, mai ales dupa o saptamana de stat la birou; din pacate din cauza lor si a burtii mele (am dat in we un mic semnal) am inceput sa mai stau si la orizontala DESI parca stau pe ghimpi cand sunt in pat. E singurul remediu de care stiu. O sa intreb dr. daca am voie diclofenaco; dureri de spate aveam si inainte, si mai ales umerii ma terminau uneori, si crema aia face minuni. Dar citisem undeva ca in trimestrul II-III nu e recomandata…

Pentru arsuri poti lua linistita rennie, maalox sau dicarbocalm, insa un abuza pentru ca te strang la stomac. Si laptele e un remediu bun, laptele prins gen sana e foarte bun, un numai cel dulce ; din pacate e posibil ca toate remediile astea sa aiba rezultat pe termen scurt. Oricat ar parea de incredibil, mie mi-a trecut si cu fructe, chiar cirese sau visine, desi sunt acide. Nu pare prea plauzibil [ :D]

Fresh imi pare rau ca e asa de cald la voi; multe lichide si ventilatorul pe-aproape! Ce dulce esti tu cu luna a sasea! De fapt cand incese si cad se termina lua a sasea, parca pe la 28 de saptamani, nu? Da s ama pici cu ceara daca stiu cand incese….

La 25 de saptamani in cate luni trebuie sa fii?

andreea_and mult mai bine, am iesit si prin oras aseara si am dormit ca o scandura. Traiasca odiha din weekend !!

LE Anca, Monica, si Nerantula, ecografii placute ! Sa aflati numai de bine si sa vedeti pui jucausi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nerantula
Sa veniti toate cu vesti bune de la eco azi!

Laura joi se pare ca terminam cu santierul daca sunt gata si usile iar de saptamana viitoare ne apucam de mobilat, macar camera lui bebe sper sa fie gata ca intram in saptamana 30 si asta e dead-line-ul pt mine .
Andy g multumesc de intrebare, Mina e in general foarte cuminte, doar astnoapte am avut pt prima oara senzatia ca vrea sa iasa din burtica prin partea stanga, asa ma lovea si se intindea pielea ca a trebuit sa ma intorc si sa dorm pe dreapta. In rest e o scumpa, de-abia astept sa o tin in brate si sa o pup. Andrei e cuminte?
Eva sa pui poze cu rezultatul final, bafta la amenajat!
Anca te iert de data asta, numai sa fiti bine amandoua.

29+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Neata fetelor !!!

Multumesc frumos ptr sfaturile voastre.Pentru toate cate un Aseara am mai avut o scurgere dar de data asta era maro-rosiatica plus un mic cheag. Am sunat medicul de urgenta la ora 12 noaptea, (de fapt sotul) eu deja tremuram toata, m-a linistit spunandu-mi ca dc nu am dureri sau contractii nu i se pare nimic ingrijorator dar dc mai continua si dimineata sa vin la spital..ce pot sa fac, ma incred in ce a zis..vad ca acum nu mai am nimic...fac in schimb zeci de ture la baie
Eva
Clau ce frumoasa esti !!! tare dulce in costum de baie :) chiar ne era dor de tine chiar ma gandesc acum la cheagul acela acela ca mi se poate fi intamplat ca la tine..astept ziua de joi cand am si programare la doctor sa vad ce-mi spune..dc nu mai reapare pana atunci
Anca
Monica
Nerantula

pup toate burticile !!!

27+Alexia

Mergi la inceput