Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! pentru toata lumea! Mai avem un motiv de bucurie, a spart gingia ultimul canin!

Multumesc fetelor pentru felicitari, am fost si eu euforica ieri de la vestea cea buna, mai ales ca nu ma asteptam.

Daria e o cumintica! De vreo 2 saptamani nu se mai trezeste deloc noaptea, doarme cate 10-11 ore legate, Vladic inca se mai trezeste o data. Mai avem probleme cu somnicul Dariei cand e Vladut acasa, ca o trezeste, de obicei dupa amiaza. Dar daca o tin in brate, e ca o pisicuta, sta lipita de mine si nu scoate nici un sunet E mamosica, adica la mine in brate e cea mai linistita fetita. Se calmeaza instantaneu. Oare asa sunt fetitele? Ce ziceti, mamici de fetite? Ca mie inca nu-mi vine sa cred. Sau e din cauza ca eu sunt mult mai relaxata acum, nu stiu. Cert e ca la Vladut ma simteam o inutila, ca parca la mine in brate urla cel mai tare. Dar si eu eram tare speriata, de fiecare data asteptam cu groaza momentul cand se va trezi Vladut si va incepe sa planga. Daria e suficient sa vorbesc putin la ea, ca incepe sa-mi zambeasca, scoate sunete tare haioase si se vede ca e incantata de prezenta mea. Nu stiu, chiar daca nu o alaptez, simt ca exista o legatura puternica intre noi doua, ceea ce la Vladut nu am simtit cat a fost bebe mic mic. Acum e alta treaba, acum si el, daca are vreo durere sau e obosit, vrea doar la mine in brate. Ce sa mai zic, sunt indragostita de puii mei!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Monique - ce draguta a fost Cosmina cu desenele

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neataaaa!

Of, ce greu a adormit Maria azi noapte, pe la 2 inca se foia. I-am dat niste Peritol. Acum doarme.
Eu sunt depasita de situatia asta. Nu stiu ce sa fac. Sa merg la un ORL-ist, Scumpik_lui parca i-a facut lui Luca un tratament pentru rosu in gat, sa continui numai cu produse din astea de imunizare...
Ma gandesc ca o merge la cresa si ce fac cu ea daca vine in contact cu un copilas bolnav? Se imbolnaveste si ea de fiecare data?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Gety - of ce rau imi pare! La exudat ce i-a iesit? Nimic? Mai repeta-i exudatul, poate s-a schimbat ceva intre timp.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Aici si eu la o cafeluta cu voi. Multumim Monica
Cristina ce mult ma bucur pt voi, numai vesti bune ne-ai dat. Inseaman ca Daria chiar e o cumintica daca a inceput sa doarma toata noaptea. Patry cand avea chef de plans plangea oricum si daca o luam in brate si daca ii cantam, vorbeam, avea ea showul ei si pan nu-l termina nu se oprea Cat priveste acea legatura dintre mama si copil, eu una am simtit-o inca din primele ei clipe de viata.
Gety multa multa sanatate Mariei. Sper sa gasiti cat mai repede cauza.
xandrutza, lilina si scumpik bucuriile voastre cum mai sunt?

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Da, Ramona, e o cumintica, si acuma doarme, de la 10 de aseara. Oare sigur e copilul meu???

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Da, da, sa stiti ca mie mi-a zis o doamna un timp in urma, ca daca ccc cu primul copil ti-a fost mai greu, cu al doilea iti va fi mai usor si viceversa. Era si un proverb, dar nu mi-l aduc acum aminte.

Monique_new, am inceput sa-i dau asa, 10 ml./zi. I-am mai scos o doza la incalzit, i-o dau dupa ce mananca.

Cristina, atunci m-am lasat pe-o ureche si nu i-am mai facut analizele. Dar acum nu o sa ma mai las. I le fac pe toate cap-coada. Cu urina e mai greu... de colectat in punguta aia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Cristina, si Mariei i-a iesit al treilea canin. Voi sunteti mai caninosi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

neatzaaa

Xandrutzaaa pfiuuu mi-a mers la suflet juice-ul tau. Dar l-am gasit cam jumate de pahar...ca vad ca a baut si Lexi...noroc ca mai erau acolo niste jumatati de fructe si le-am mancat si pe alea

Tasia iti dau PM cu nr de tel. Asa eram si eu dupa sesiuni/licenta...inca o saptamana-doua parca eram in priza si nu ma odihneam calumea...tot cu gandul la stress...apoi dadeam delete si toata vara era a mea

Cristina, ma bucur pt el ...si pt tine ca erai ingrijorata...Dar cu naliza aceea a Dariutei pt care va rechemasera la spital cum a fost?
La fel am simtit-o si eu pe papusica mea...f mamoasa, imi si placea sa o tin mereu in brate, dar pe de alta parte se cam invatatse asa...si ma cam santaja. Nu am lasat-o niciodata sa planga in patut, o linisteam imediat luand-o in brate si ea era cea mai fericita, tacea instantaneu...ii cantam, ii citeam in fr., si se obisnuise mult cu vocea mea, cu prezenta mea...Atunci ma cam vaicaream de dependenta asta dar nici nu ma lasa inima sa fiu altfel cu ea...Ce bine ca deja doarme toata noaptea...e mare lucru...o stiu pe pielea mea

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Apropo de analize...vad ca voi le-ati cam facut copiilor...
Ar tb sa i le fac si eu ca pana acum nu i le-am facut niciodata...ma gandesc cu groaza ca va plange, ea nefiind obisnuita cu dr...Si dr mi-a spus la ultimul vaccin ca ar cam fi cazul sa vedem cum sta cu toate...poate luna asta/viitoare imi fac si eu timp...ca deja face 2 ani si...
Odata cu astea de sange se face si urina nu? Cand o fi o sa va rog sa imi explicati si mie cum se recolteaza la fetite...va intreb eu atunci...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput