Bucurii de sept-oct 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Monique_new spune:
Felicitari pt "dintosi ". Noi inca nu avem nici un canin
. mai este cineva in situatia asta ?
Cristinace bine ca e Dariutza asa cuminte si doarme.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Am facut si noi ochi de ceva vreme.
Monica, ce simpatica Cosmi Mercic pentru cafeluta.
Cristina, felicitari pentru canin!! Ma bucur ca Daria e cumintica, la cat de greu incercata ai fost cu somnul lui Vladic era normal sa se intample asa Eu cred ca analiza Dariei a iesit ok, nu? La mine Narcisa se potolea foarte bine in brate la taica-su
Gety, faceti un exudat Mariei, cine stie... Poate o fi ea mai sensibila, pupam Maria, sa nu mai fie bolnavioara. Poate dupa ce veti merge la mare se va mai intari putin. Raluca era tare bolnavicioasa, isi mai revenise cu un tratament homeopat. Plus marea...
Ramo, sar`na, Narcisa mai are ceva febra, nu mare, ieri a fost maraici dar nu tot timpul. Ii ies doi canini, asta zic eu ca e cauza, gatul e curat.
Itzy, uite, pentru tine Enjoy.
Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by GETY
Neataaaa!
Of, ce greu a adormit Maria azi noapte, pe la 2 inca se foia. I-am dat niste Peritol. Acum doarme.
Eu sunt depasita de situatia asta. Nu stiu ce sa fac. Sa merg la un ORL-ist, Scumpik_lui parca i-a facut lui Luca un tratament pentru rosu in gat, sa continui numai cu produse din astea de imunizare...
Ma gandesc ca o merge la cresa si ce fac cu ea daca vine in contact cu un copilas bolnav? Se imbolnaveste si ea de fiecare data?
Asa creste Maria Diana
Gety sa stii ca si noi am abut pb cu gatutul, facea foarte des rosu in gat, febra, tuse...de aceea l=am dus la un pediatru particular care i-a facut analizele si apoi l-a tratat cu antibiotic si i-a curatat gatutul cu raze (asta i-a facut de 2 ori) si apoi o data cu infra rosu. De atunci nu a mai facut rosu in gat si au trecut aprox. 3 luni, indata de fac 4. Cred ca ar fi bine sa mergi si tu la un control cu Maria, ca intr-adevat ea am vazut ca face cam des rosu si se imbolnaveste repejor, nu?
Anca, mamica de
![](copilas.gif)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Cristina felicitari pt ultimul canin. M-a impresionat foarte tare ce ai povestit de copilasi, ma bucur ca Dariuta e asa cuminte si doarme toata noaptea, s-o tina tot asa.
Ramo moi suntem bine, plimbareti de dimi pana seara . mersi ca ai intrebat de noi
Monique stai linistita in privinta caninilor ca nici la Luca nu a aparut nici unu.
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
microbu spune:
hop si eu
Despre gradinita: in prima zi nu a plans deloc (desi am plecat pe furis), am luat-o la 5 si era extrem de fericita imi zambea intr-una; a doua zi i-am spus ca plec si ma intorc sa o iau, mi-a facut cu mana si m-a pupat; mi-a zis educatoarea ca a mai pus botic si intreba de "mami, mami" dar a fost ok si am luat-o pe la 4juma; azi abia m-a lasat sa plec, vroia sa stau si eu acolo sa ne jucam dar pana acum nu a plans.
Despre analize: tocmai am facut exudat si copro pt gradinita, au iesit ok. Sange nu i-am luat pana acum dar as vrea, macar sa aflam grupa sanguina si Rh pt ca in spital nu le-au facut .
Despre canini: ce bine mai dormim noaptea de cand au iesit toti !?!! Ruxei i-au dat 3 odata, ultimul ne-a zapacit de tot. Toti 4 in ultima luna.
Cristina ce ma bucur pt voi ca aveti noptile linistite . Cat despre iubirile tale ce sa mai zic, esti o fericita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
salutare
am muuulta treaba, azi facem si inventar, maine sunt libera, merg la mama la curte s-o ajut la treaba ca sambata e parastasul de un an pt.tata
canini ? ii avem pe toti, au iesit inaintea maselelor, deci am scapat de mult de agitatie
am fugeat la treaba
va pupatu pe toate
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
CristinaGoji spune:
Lilina - Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
festina spune:
Buna mamici
Nu am reusit sa recuperez tot din urma, dar o voi face cu siguranta de indata ce voi avea un pic de timp liber la servici ... ca acasa nu prea am sanse
Incep prin a o felicita pe Roxana pentru micutul Victoras. Sa va aduca multe muuuulte bucurii si impliniri, sa creasca mare si frumos, cuminte si sa aibe grija de surioara lui. Sunteti o familie frumoasa! Imi pare rau ca nu am reusit sa contribui si eu la buchet si cadou, dar fiind in concediu am ratat momentul ...
Despre noi ... ne-am reintors din concediu. Ne-am simtit suuuuuper, desi a fost prea cald, prea cald zic eu ... as fi vrut sa stam mai mult la plaja, pe malul marii dar dupa ora 10 jumatate dimineata, maxim 11 era imposibl ... noi de obicei mergeam in concediu in septembrie dar am crezut ca si iunie in extrasezon ar trebui sa fie rezonabil de cald, daaaaar nu a fost asa.
Lui Raducu i-a placut fffff mult. L-am dat cu crema de soare cu factor 50+ si nu s-a ars deloc, abia a prins si el putina culoare. A stat EXCLUSIV in apa cat am stat la plaja, pe nisip nu-i placea ca se murdarea :) . Noroc ca era apa f calda (27 de grade) deci nu se invinetea de frig. Stand mai mult timp cu noi in concediu a inceput sa vorbeasca si mai bine si turuie toata ziua, vorbeste si singurel, lalaie si canta intr-una ... e un scump asa cum sunt convinsa ca sunt toate bucuriile ... la varsta asta sunt absolut deliciosi. O sa ma invrednicesc si eu sa pun ceva poze ... sper sa-mi fac putin timp liber
O zi buna va doresc tuturor ... si racoroasa daca se poate
GETY spune:
Sandra, are mama fata curajoasa! Cred ca esti tare mandra!
Pupam Gargaritza descurcareatza.
Mariei i-a luat sange in maternitate sa vada daca nu a mostenit Rh-ul meu negativ. L-a luat pe al lui taica-su, ala pozitiv, asa ca m-au vaccinat pe mine.
Monique_new, important este sa fie copilul sanatos, si spun asta din toata convingerea, ca apoi se intampla toate firesc, de la sine.
Eu inca imi astept fetita sa zica si ea macar niste cuvintele.
Pe 1 august trebuie sa-i fac si eu analize Mariei pentru inscrierea la cresa.
Itzy, eu n-am reusit sa colectez urina in punguta aia sterila. Mai astept ponturi de la mamici care au reusit.
Festina, bine ati revenit din concediu. A tinut vremea cu voi.
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Festina, bine ati revenit din co...Asta cu nisipul..."ca se murdareste" am patit-o si noi...Cum a suportat drumul Raducu ? Chiar te-am strigat si pe tine intr-o zi la catalog
asa ca astept poze cu nerabdare.
Lilina, ...un gand bun si o
Gety ...nici nu stiu ce sa iti recomand...incearca si varianta Scumpikai
Mephala bre! tu pe unde esti? ca doar nu ai plecat in co fara s ane spui
Sandra...ai o fetita de nota 20! Bravo!
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)