Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna fetelor si de la noi!

Itzy - am pus si eu ieri banii, pe card.

Noi am fost azi la cistografie si avem niste vesti minunate - nu mai are reflux Vladut. Sunt foarte fericita.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hellooo!!!

Hop si eu . Pana acum nu am reusit sa intru pe forum, am avut o gramada de treaba.

In primul rand pupam bucuriile bolnavioare. Gety ce sa spun ai incercat sa o imunizezi cu ceva naturist. Eu, ultima oara cand a fost tati racit si luase si ea niste mucisori, i-am dat www.vital-plant.ro/product_info-products_id-277" target="_blank">asta. I-a trecut f repede si nici nu a evoluat raceala, la cat era tati de bolnav mi-a fost tare frica.

Doamne, ce ma distreaza cum vorbesc bucuriile noastre . Sunt tare haioase. Cat despre printesele mici, ce sa spun Cosmi nu mai pleaca de acasa pana "nu o dau cu parfum ". Cand imi fac unghiile vrea si ea, intr-o seara m-a atentionat ca nu mi-am facut " u-ghi-ghi-le", cand ma epilez sta linga mine....orice fac vrea si ea, cateodata ma dispera dar in acelasi timp mi-ar place sa ramana asa cocheta, sa vrea imbracata in rochite etc. Din vocabularul ei , mai haios... mi-am adus aminte cum spune la lebada " be-le-la" si la porumbel " be-le-lu".

Avem si cateva POZE NOI.O sa vedeti si cum a prins o carioca, cu care si-a facut unghiile si ochii.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, ma bucur tare pentru Vladic!

Monique, numai Septilin si vitaminei-am dat pana acum. Am gasit produsul recomandat pe site-ul unei farmacii din apropiere. Merg sa i-l cumpar.
Multumesc pentru sfat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cristina ma bucur mult sa aud ca nu mai are reflux puiul mic!
Daria ce mai face?
Monica, mi-e asa drag sa ma uit la pozele Cosminei, e foarte expresiva si parca mereu pusa pe sotii, face niste mutrite...Ce mai ai domnisoara in toata regula cu posetuta, am remarcat si sandalutele frumoase, stie sa mearga cu motorul, stie sa se machieze...
Apropo de fardat, intr-o zi era Patricia la calculator si pe cand ma duc sa vad ce face ca era tare liniste, ce sa vad: toata era desenata cu marker negru, pe picioruse si manute, incat nu am putut sa o curat decat cu alcool sanitar Iar afara nu mai iesim pana nu ne parfumam.
aa si intr-o zi am venit de la manichiura si pe unghii aveam niste floricele, cand le-a vazut repede a fugit la dulapiorul din baie si mi-a adus o oja, a intins manutele ca m-a pus sa-i fac si ei "hapciu", asa ca de acum incolo avem domnisoare in toata regula, nici nu stim noi mamicile de fetite ce ne astepata

Multa sanatate bucuriilor bolnavioare, dar si tie mamico lilinooo

scumpik imi pare rau, nu lucrez in administratie sa te pot ajuta.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna mamici!
Ce m-am amuzat cu perlele Bucuriilor. Sunt niste scumpi!
Eu am o zi groaznica la servici si asa se anunta toata luna, asta ca sa astept cu si mai mare nerabdare concediul. Iar acasa ma intampina in fiecare seara un copil care-mi testeaza limitele la maxim.
Sper sa trec cu bine de perioada asta.
Gety, cum adica aveti dungulite verzi? E oare ceea ce ma gandesc eu ca e?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nu, Lexi, ca alea-s roz. Ma refeream la dungulitzele care apar sub mesajele noastre.

Monique_new, l-am luat. Tu ai considerat "lingurita=5 ml"?
Adica sa-i dau 10 ml. pe zi?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Bonjour. Multumim, si noi suntem ceva mai bine, de dimi pana acum a mai facut Narci o data febra, dar nu asa mare.
Gety, imi pare rau sa aud ca Maria ta e iar pe siropele.
Lilina, sanatate si voua! Sa scapati de muci.
Cristina, ma bucur ca Vladic e ok!
Itzy, un fresh pentru tine.
Lexi, iti doresc servici usor! Sper sa si fie usor...
Itzy, Ramo, Princess, Monica, m-au amuzat perlele Bucuriilor si ceea ce fac ele (pentru infrumusetare )
Anca, bine ca ti-am dat reteta, nu mai eram sigura.
Acum ma uit la pozele cu Cosmi, e tare dulcica si cochetica. Si imi place atat de mult cum ii sta cu codita
Sa va fie de bine gratarelul, Monica.
Mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, mi-e foame intr-una, indiferent cat as manca; nici nu vreau sa bag in mine non stop, sa ma umflu, dar cateodata senzatia asta de foame ma termina (abia sculata de la masa). Totusi, azi am vomat ca-n zilele mele bune, de la inceputul sarcinii...

Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lol, Gety, si eu care tocmai ma intrebam ce test o fi acela cu dungulite verzi Multa sanatate Mariei
Xandrutza, ma bucur ca Narci e mai bine. Tu incearca sa-ti potolesti foamea cu multe fructe: struguri, caise, piersici, pepeni, etc... Offf, ce pofta mi-e de pepeni ca lumea! Am gustat si eu din freshul pentru Itzy, nu de alta dar ma topesc de caldura. Sper ca nu va suparati!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Multumesc fetelor Eu ma simt foarte bine... libera...de cand am terminat cu facultatea. Desi inca mai visez restate, examene....

Duminica e bine si pentru mine, s ane vedem in IOR. Nu am numerele voastre de telefon in caz ca nu ne gasim pe acolo

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata!
E gata -luta.

Gety, da asa am cosiderat, lingurita = 5 ml sau cu siringa de nurofen am masurat.Sper sa ii faca bine....ca rau nu are ce sa ii faca.

tasia, scuza-ma am uitat sa te felicit pt licenta.. Acum ai sa te "plictisesti" iti iesi din ritm.

xandrutza...ai grija ce papi.

ramomar.

Aseara m-am distrat copios. Al meu copil se uita la desene cu Tom&Jerry si nu stiam ce tot vorbeste. M-am dus sa vad, cand colo ea vorbea cu desenele. Ii spunea lui Jerry " peaca" = pleaca ca venea Tom si se agita toata.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput