Copiluti de mai-iunie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia ce chestie, sa ai marea langa casa si sa-ti doresti alta mare, ori e naspa de tot la marea noastra ori vreti schimbare. Daca e dorinta de altceva atunci litoralul nostru mai are o sansa . Poate peste cativa ani vom dori sa petrecem la marea noastra si va arata asa cum ne dorim.
Cand cautam in disperare bilet pentru Bulgaria sau Turcia ajunsesem si eu la ideea ca ar merge si un Disneyland si incepusem sa-mi pun in aplicare planul de convingere. Dar am gasit biletele si-l lasam poate pentru la anul. Sa imi spui si mie cam pe la ce pret ajunge un sejur la mare in Italia.

Cumnata-mea ar face apoplexie daca ne-am duce in Italia dar nu la ei, si-asa s-a suparat pe noi ca i-am stricat vacanta ca din cauza noastra si-a luat numai o saptamana in Egipt. Desi noi i-am spus sa-si faca vacanta asa cum doreste ca noi daca ar fi sa venim ne conformam perioadei impuse (ca doar nu merg la maica-mea sa fac ce doresc ), dar a avut grija socru-meu sa ne lucreze pe la spate. A venit cu un bot de cal de la fiica-sa si a vorbit cu fiu-sau foarte rece, va imaginati cu mine cum ar fi vorbit (doar ca eu nu-i permit ), cred ca pana la moarte nu-i scoate nimeni din cap ideea ca l-am stricat pe fii-su

Teddy blonda zici??? Cam cat faci din Timi pana la Venezia cu masina? Hai "depresieste-te", ce ai pe sufletel? Putem ajuta cu ceva?

Denisa faina poza unde stau amandoi cu mana sub cap (oarecum), ce vartej haios are Cristi in frunte.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, multumesc! Imi lasase si mie Rimini impresia de fite , ca o recomandase un fitos.

Elisor, eu nu fac plaja si nu prea imi place vara , dar de ani de zile, cand iesim seara la plimbare ne minunam ce frumos e sa fii turist la mare . Suntem invidiosi pe cei ce sunt in concediu . Doru tot viseaza concedii la mare, ba in Grecia, ba in Turcia, ba in Italia, dar eu sunt Gica contra si tot spun nu. Sa vedem daca reuseste sa ma convinga anul asta .

"Sejurul" nostru oricum nu va dura prea mult. Ne-am propus vreo 5 zile plus alte 4 - 5 drumul . Asa, la prima vedere am gasit oferte de ~450 de EURO pentru patru nopti cu mic dejin - tripla, dar in a doua saptamana a lui septembrie. Pentru aceeasi perioada, la Disneyland costa vreo 700 EURO, dar aici intra si biletele pentru Disneyland pentru toata perioada.

Tocmai i-am comunicat lui Doru rezultatele investigatiilor mele si imi spune sa aleg eu . ORicum, dupa cat de organizati suntem noi s-ar putea sa ne gandim si razgandim de cateva ori.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Buna si de la noi, am venit de dimineata pusa pe fapte mari, fiind vineri sa o iau mai usor sa palavragesc putin cu voi … dιjΰ e ora 4 p.m. si chiar putin voi palavragi ca trebuie sa plec acasa sa ridic piciul mic de la Summer Camp (Montessori School).
Din cand in cand, mai apuc sa citesc in fuga, sa ma asigur ca toata lumea e bine, ca piticii cresc frumosi, mari si voiosi.

Am avut vre-o 3 zile libere, caci vacanta nu pot sa o numesc, saptamana trecuta – fiindca o zi am fost cu Patrick cam la 100 km sa-I depun de pasaport nou (Canadian) si mi-au anulat pasaportul vechi – umbla dupa ceva in State unde sa –l dau ptr. doua saptamani ca sa nu trec granite cu el. Nu vroiam sa-l las full time cu baby sitter-esa, caci iubeste copii mult prea mult, si s-ar fi plictisit cu ea acasa.
Asa ca l-am dus la Montessori School –care oricum era pe lista de obtiuni de la anu, s-a adaptat din prima zi ca o manusa. Am avut noroc ca baietelul prietenilor nostri merge in acelasi loc, asa ca macar a cunoscut pe cineva. Are fun, ii place, se simte tare bine si e f. mandru de el ca e la scoala . Am primit numai cuvinte de lauda despre el, ca fiind cel mai potilicos copil, se adresaza in general cu sir si madam …,ascultator, istet si extreme de sociabil .
Acum sa vedem daca ii mai place la daycare in Canada din 20 iulie, cand vreau sa-l duc inapoi, fiindca numai prin primavar am de gand sa-l mut la scoala full time.
Tot in cele 3 zile libere am gasit pe cineva ptr. take over lease a VAN-ului meu din Canada, alta alergatura sa-mi gasesc alta masina in State … Nu mi-a venit sa cred ochilor, cum m-au jegmanit cei din Canada atatia ani , mi-am lease-uit tot o Honda Odissey modelul 2008 si extra umbunatatiri (ELX), la prκt cu $200/luna mai putin decat dadeam in Canada pe luna !!!!!!!

Deci din toate liberele m-am ales de fapt cu weekend-ul … Ca sa nu mai vorbesc ca au venit baietii vessel saptamana asta sa ne faca closet-ul in garaj, sa ne inchida in basement doua camere, asa ca toata casa e iar intoarsa pe dos, iar cand e mizerie in casa ma iau toti nervii si fac urat …

Elisor, multumesc de comentarii, o fi aratand in poeze ca si cand suntem in vacanta, dar atata munca cere o casa, de undeori ma intreb la ce mi-o fi trebuit – glumeam – e tare buna mai ales ptr. Patrick.
Daca nu gaseai bilete ptr. vacanta, asa cum ti-am spus – sunteti welcome la noi, cazare all inclusive, tot tacamul – always.

Mai am o saptamana de concediu in August si ne-am hotarat sa mergem la San Diego si Los Angeles.
Iuliana, daca timpul iti permite intre 2 cursuri si examene, parca voi ati fost anul trecut in San Diego. Imi spui te rog cam ce merita vazut cu copii (am vazut interesant San Diego Zoo, Sea World) . Ceva parkuri mai frumoase, alte obiective … Avem 1 saptamana la dispozitie. La ce hotel ati stat? As vrea ceva aproape de ocean ca sa ne bucuram si de plaja. Orice recomandare e bine venita. Multumesc.

OlgaM, noi mobila de dormitory ptr. Patrick am luat-o de la un magazine din Bad Axe (Ashley Furniture e compania care face mobila). Uite aici site-ul: http://www.ashleyfurniture.com/WhereToShop/WheretoShop.aspx?PageID=WhereToShop&state=MI
, vezi poate au vre-un magazine si ma aproape de tine, daca nu oricum ei fac delivery.
Vacanta placuta in continuare in Romania si sper sa ne vedem dupa ce va intoarceti.

Va doresc tuturor care plecati la drum, in vacanta la mare sau la munte, in tara sau peste hotare, sa aveti o vacanta de vis, relaxare, soare, si sa va bucurati din plin de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cornelia pai daca nu te dai in vant dupa mare (logic, daca o ai all the time la dispozitie) eu as alege clar Disneylandul. Eu nu ma dau in vant dupa munte asa ca trebuie sa jubilez intre mare sau alte distractii, daca s-ar putea si si. 700 de euro toti 4? cate zile? Cu cazare in Disney? Sunt curioasa la ce va hotarati pana la urma.

Anca intru totul de acord cu nervii tai vs mizeria de santier din casa, ma oboseste numa' gandul , dar compenseaza rezultatul final, nu?
Eu mi-am luat luni o zi de concediu sa-mi termin treburile (calcat, curatenie, mancare) ca in timpul saptamanii nu mai apuc sa fac nimic. De la un timp dorm pe mine, nu mai am energie, nu mai am chef...de abia astept vacanta.
Ce frumos se adreseaza Patrick, m-a impresionat!

Marilena nu mi-ai spus ce dieta (nici una?!) te-a adus in forma asta traznet. Cand pleci in Ro? Doar voi fetele?

Pepenele verde ingrasa?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Olga la multi ani si tie de ziua noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

ChrisDun, da, am citit si nu intelegeam de ce te-ar pune sa lasi calculatorul deschis atitea ore. Si te-am intrebat, s-a trezit Lisandru, am dat send cu gindul ca ma intorc si continui... dar m-am trezit dimineata. Si astazi toata ziua nu am intrat deloc...

Adevarul este ca sint obosita si nu mai pot sta seara, cum stateam inainte, ca eu atunci citeam si scriam cel mai mult si dimineata la cafae, pe care acum o beau din mers, prin casa.... Toata ziua stam prin parcuri, la soare si la balaceala, cind vin acasa copiii trebuie hraniti (Tudora trebuie indopata, numarata, gidilata, cintata ca sa pape si ea ceva, de cind papa si Lisandru trebuie sa-i fac zilnic fructele si piureutul...), spalati, culcati, apoi continui cu treaba in casa care nu se mai termina, mincare pentru amindoi (ca eu is la regim), am avut si un afis de lucrat, mai scriu cite un pic si la tema aia aminata care nu se leaga deloc... si acusi se face 15 august si trebuie sa o dau si parca vad ca o termin in ultima noapte... Nici nu ma simt fff bine, tot cu energia dusa si cu rinichii mei... Si de cind a crescut Lisandru, are nevoie de joaca, trebuie sa ma joc si cu el, ca nu-l mai satisface uitatul la miini si suptul picioarelor. L-am pus jos pe plapume si trebuie sa ma uit la el, ca a inceput sa se tirie pe genunchi si pe coate, merge ca soldatii in transee, si se tot duce daca-l lasi... Tudora a crescut si am inceput lectii si jocuri educative mai serioase, cu cifre, cu litere, cu labirinturi... Ii mai caut pe net chestii educative si atractive si ne uitam amindoua. Lisandru vrea si el in brate si e atras de tastatura, pe care cind o prinde o pocneste de-i sar literele...

Iar acum am citit doar mesajul tau, ca era primul, iti raspund tie, dau Send si ma duc la Lisandru, ca iar s-a trezit... e tot ora de aseara, cred.

Ma duc, ca s-a trezit de-a binelea si plinge micutul. Daca nu ma intorc, miine la cafea continui, sper!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut!
Am reaparut si eu aseara in tara, suntem varza de oboseala, in noaptea asta merg la o nunta si pana ajung am un munte de rufe de spalat.

Citesc din urma si revin cu poze si impresii, pe scurt a fost cea mai misto vacanta din viata mea!

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 80

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput