Copiluti de mai-iunie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
omustata spune:
flori-ma bucur mult ca ai mai dat un semn de viata! Multumesc mult pentru urari. Rabdare multa iti doresc cu Patrick.
olga-La multi ani de ziua noastra!
Clara-vreau sa vad si eu pozele cu Teodora.
Sufletzica-frumosi copii ai!
nelia-ce-i cu tine? Nu ai mai scris de cateva zile si apoi apare mesajul ala cu intrebarea care nu era prea clar la cine si la ce se referea.
monu-sanatate multa! Au si febra?
Eu ieri am lasat-o pe Maya cu bunicii si m-am dus sa ma intalnesc cu vreo 3 foste colege de facultate. Tare bine a fost!
Ma duc sa mananc ceva ca acum se scoala.
Olga si Maya (28.05.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monu spune:
Olga, bb acm nu are febra. a avut aseara o tentativa.
gabitza sunteti bine? ca nu te-am vazut pe aici azi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Monu, dau rezultate bilutele homeopate? Eu nu am incercat pana acum nica homeopat.
OlgaM, am in albumele de pe drophots. cloreta si curlycloreta.
Ti-am vazut mai demult pozele de ps snapfish (parca acolo ai albumul pt care am primit invitatie nu?), eu inca mai am senzatia ca Maya cu Teodora au ceva in comun:)
Fetelor, am o zi de cosmar, tara lui papura voda, greu rezolva unii problemele, trebuie sa stai cu gura pe ei. Si as fi vrut sa pot sa da micile chestii de rezolvat si altora dar, god, parca ii pui sa dea vreo licenta.. So, imi mananc timpul aiurea
Asa consum cere doua vafe repede
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Buna!
CrisDun multumesc frumos pentru tot deranjul ! Trimis pm. Bine ca totusi i-a venit talonul, chiar azi citeam ca bv e pe primul loc in tara la taloane returnate de posta, cca 20% din populatie e decedata, plecata, mutata sau arestata, asa ca si Bianca e intr-unul din cazurile astea. Posta romana?! Un alt caz pierdut
.
Vacanta placuta Carinei si drum bun, pentru mine e chiar strain traseul, zona cu atat mai mult. Ce inseamna vacanta, cuantificat in saptamani?
Fran ma bucur ca in sfarsit iti merge bine cu serviciul, era si cazul la ce nesimtire ai avut de infruntat dincolo. Pare serviciul ideal, pentru mine asa inseamna sa fii eficient, stii ce ai de facut si-ti faci treaba, nu cum e la stat, va faceti ca lucrati noi va facem ca va platim si mucles, daca nu zbori. De fapt n-as vrea sa generalizez (tocmai am facut-o ) ca n-o fi peste tot ca la mine. Eu m-am saturat si de toate porcariile care se intampla si nimeni n-are curajul sa zica ceva ca le e teama ca-si pierd postul sau dau cu subsemnatul.
Chestia cu articolul sunt convinsa ca e reala pentru ca sunt un exemplu in acest sens. Am mai vrut sa plec cu vreo 2 ani inainte de a se naste Bianca cam din aceleasi motive, iar sefa m-a "intors" din drum, adica mi-a propus alt post dar in acelasi serviciu. Am acceptat si a fost bine...o perioada, apoi a venit Bianca si nu mi-a mai pasat, dar m-am intors si au aparut vechile probleme. Dar sunt optimista ca la un moment dat ceva bun mi se va intampla, depinde doar de mine sa am rabdare si sa perseverez.
Ai vizitat ceva cat ai stat pe-acolo?
Nelia de ce, ce?
OlgutaM e cumva ziua de nume? Nu am calendar religios asa ca sunt pe dinafara, dar orisicum "LA MULTI ANI!"
Iti scrisesem cum sa vezi pozele Clarei dar am sters explicatiile ca n-as vrea sa fac vreo gafa. In orice caz sunt pe dropshots. Din sectiunea prieteni poti naviga la cine doresti.
Edit: M-au sunat de la firma unde am fost la interviu. Raspunsul a fost nu, dar inainte sa mi-l dea mi-a facut o introdecere pompoasa cum ca nu mai angajeaza cati economisti au scris in ziar, dar la prima extindere sau cum i-o fi zis ma au in vedere. Nu ma deranjeaza foarte tare ca n-am luat interviul, dar ma macina curiozitatea sa stiu ce-am gresit de nu m-au ales pe mine, cred ca de fiecare data cand mi se va intampla chestia asta o sa-mi pun intrebarea "dar de ce nu eu" Ce-am avut si ce-am pierdut?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
sufletzica spune:
Salutare mamici
Multumesc mult si pentru comentariile dragutze si pentru complimentele la adresa piticilor mei.
Si mie mi se pare Sara mare fata de David, ea este si f inalta pt varsta ei (are aproape 1.10 m) dar cand o vad la joaca este doar un dopuletz de fetitza.Uit mereu ca are doar trei ani, asta pt ca este si David asa mic...
De descurcat....ce sa zic.Cred ca ceva mai bine.De vreo 3 zile sunt singura cu ei amandoi si au fost si momente cand Sara ma facea sa ma urc pe pereti...mai ales cand o apuca bazdacul in acelasi timp cu urletele lui David.Dar este si un copil f istet si cam prea matur pt varsta ei zic eu...are momente cand purtam niste discutii...de te crucesti.Noaptea cand dorm amandoi mi-este asa drag sa stau sa ma uit la ei...sau dimineata cand il iau si pe David in pat la noi...
este f comic cand ies cu amandoi afara...cu o mana imping carutul si cu alta o tin pe sara, asta cand nu o ia la fuga si nu trebuie sa tzip dupa ea sau sa alerg cu tot cu carutz dupa ea...
Crisdhun as vrea si eu little einstein daca nu iti este prea greu.Iti dau eu blank-urile necesare
va pup acum ca trage sara de mine ...vrea sa ma calareasca cica...:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Sufletzica cat are Sara?! wau, chiar e inalta! Iti impartasesc sentimentele, stiu ce imagine de...topenie la inima cand intru la ei in camera si-i vad dormind.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
denisa73 spune:
Buna mamicutelor!Nu am mai reusit sa intru pe net deloc,abia aseara am reusit sa pun cateva poze pe net si azi sa va scriu.Nu mai am timp apreoape deloc sa intru pe la voi,dar asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi,nu pot sa uit cat de aporoape ati fost de mine la necaz.Va multumesc si pt urarile de bine si la multi ani pt. Cristian si regret ca nu am reusit sa pun si poze de la ziua lui.Din august incepe 8 ore la gradi si sper sa am mai mult timp atunci.S-a mai cumintit ceva dar nu foarte mult.Inca merge pe varfuri.Am fost si luni cu el la ortoped si este bine nu are nimic,numai obisnuinta lui,trebuie sa stau cu gura pe el sa nu mai mearga asa.A inceput sa faca pipi si kk la wc,inca mai avem pampers noaptea si la gradi(caci doamna nu poate sa stea dupa el sa il dezbrace).
Vin in Romania poate ma ajutati cu CAZARE la mare la sfarsitul lui iulie inceputul lui august!Va pupic dulce!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna!
Elisor, nu-mi spune mie de mizeriile de la "stat". Macar eu sunt platita bine, dar presiunile sunt pe masura .
Cloreta si OlgaM, cred ca v-am mai spus si eu ca mi se pare ca seamana fetele voastre si amandoua "aduc" cu Maria mea. Doar ca am cautat acum si nu stiu unde/daca ati pus link-uri la poze .
Tdi, am citit ce ai scris la subiectul "Vacanta in Italia" si mi s-au aprins beculetele . Doru vrea concediu la mare, in Italia eventual. Imi spunea ceva de Rimini. Sapand mai mult acum, mi se pare ca pentru copii ar fi mult mai potrivit Lignano Sabbiadoro. Bine, asta si pt. ca eu as fi inclinat mai mult catre Disneyland si s-ar compensa putin cu zoo si alte parcuri de pe acolo. La inceputul lui septembrie avem concediu si am vazut unele oferte bune pt. perioada asta. Ar trebui sa ne hotaram. Deci Rimini a cazut din partea mea, Disneyland e mai departe si mai scump (cu toate ca per total posibil sa ma insel
). A, nici Doru nu a spus nu la Disneyland pt. ca ar vrea sa ajunga la un outlet langa Paris
. Asa ca am o intrebare: prin zona pe la voi sunt outlet-uri? Ca eu am un sot innebunit dupa cumparaturi
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Ciao fetele!
Sanatate la puiutzii bolnavi!
Ma scuz ca n-am mai dat pe aici de cateva zile si sunt fete care m-au intrebat una-alta si n-am raspuns...faza e ca pe langa febra si dureri (iau antibiotic) m-a pocnit o depresie neagra, efectiv nu mai stiu cum sa trag de mine sa ma scot pe linia de plutire
. Am cerut ajutorul doctorei de familie, mi-a dat niste integratori cu vitamine si minerale care sper sa-mi ajute la ceva desi, sincer, ma cam indoiesc, buba e in alta parte.
In fine...
- Elisor, scuze ca nu ti-am raspuns...nici nu stiu cu ce sa incep...tata a venit cu masina cu o cunostinta si s-a intors inapoi tot asa dupa 2 zile, de aia a putut sa transporte alimente, totusi cred ca se poate si cu avionul, eu am adus de cateva ori oua, carnatzi si telemea (ioi, de aia se tzineau cutzu antidrog dupa valiza mea, cred ca le-am facut pofta!).
- Tu si fetele care m-ati intrebat de sora-mea, e mai mica decat mine cu 2 ani, blondina la origini(traiasca bronzul, machiajul permanent si vopseaua de par), lucreaza 5-6 luni/an in Italia la un mega-restaurant, in rest se ocupa de firma ei in RO, este afacerista familiei.
- ChrisDun, noi am facut concediul la Herculane acum cativa ani, la pensiunea "El Plazza", e super din toate punctele de vedere, mancarea o face mama patroanei in fiecare zi.
- Cornelia, nu-ti recomand Rimini, e o statiune de fitze ff scumpa si aglomerata, am avut prieteni care locuiau in zona si nu mergeau niciodata acolo la mare. La zoo din Lignano poti sa petreci inauntru o zi intreaga, au si zona picnic, restaurant, parc de joaca. Outleturi mari gen Parndorf nu stiu sa fie, am vazut mai multe mici (ex. tricouri de firma am luat intre 5-15 euro/buc), oricum e plin de tot felul de magazine si ai pe ce strica banii, no problem! Cu drumul pana la Lignano (si Bibione, Caorle, Jesolo) e usor, vii direct pe autostrada care coboara din Austria (Budapesta-Viena-Graz-Udine-Venezia). Daca ai intrebari iti raspund cu placere.
Imi pare rau ca nu pot scrie 2 vorbe fiecaruia in parte...trebuie sa ma duc la treburi....vreau sa urez concediu placut fetelor care pleaca, sa aveti drum bun si distractie maxima!