Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Va multumesc fetelor.
Pai sanii mi-s ceva mai consistenti si uneori ii simt bine ca ii am:) Uneori am vagi stari de greata dar suportabile. Somn cat cuprinde. Nasul imi e iarasi tare sensibil de simt si cel mai mic miros. Dar asa am fost si la prima sarcina cu fi-miu acum 5 ani.
Insa fata de sarcina din toamna nu prea mai am deloc dureri de ovare.
Eu stau cat de linistita pot, gandesc cat de optimist ma tin nervii dar mai devreme de saptamana 8 mi-am anuntat ginecologul ca nu ma prinde. Nu mai pot rece inca o data prin bate inimioara-nu bate inimioara.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitari pt noua odisee, sa dea DD sa fie plina de bucurii si sa va intelegi bine toate si va asteptam la clubul scutecelor.
Ce emotionant.....si eu tot la martie-aprilie am fost....

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multumim Kitzy!
am inteles ca tu ai nascut cu d-na Bartok. si eu am programare pe data de 10 la ea . cum e?

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Felicitari dragi viitoare mamici.
Va doresc sa aveti parte de o Odisee minunata, fara probleme si bebei sanatosi la termen
Doamne ce ma bucur, retraiesc si eu alaturi de voi momente de neuitat
O mamica de martie-aprilie 2008 care va si va imbratiseaza si haideti la cat mai multe...

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ma incumet sa scriu si eu cu toate ca abia ma dezmeticesc....am un test foaaarte pozitiv facut asazi in urma unor adevarate simptome de sarcina ce dureaza de vreo saptamana. Sincer am facut acest test mai mult ca sa ma asigur ca nu sunt! decat ca sunt gravi, pt ca eu abia de 2 luni l-am intarcat pe Dari (la un an si 9 luni) si ciclul nu mi-a venit nici acum dupa nastere si nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca ar fi posibil sa raman. Insa, avand de o saptamana de zile greturi, varsaturi, ameeli si somnolenta, am decis sa imi fac un test, l-am luat cica pe cel mai bun, sure check, care s-a pozitivat imediat.
asa ca... bun gasit! sa avem sarcini usoare, nasteri si mai usoare, ca eu stiu ce inseamna si bebei sanatosi!
Deocamdata sunt un pic sceptica pt ca mi-e teama sa nu il pierd....dar asa cred ca suntem toate in primele luni....

Deci, Maria, eu sincer nu stiu ce date sa iti dau deocamdata, pt ca daca nu am avut ciclu....astept un echo si vedem atunci.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Felicitari Dariana,sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea,.. vad ca incet-incet va adunati

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

felicitari dariana si bine ai venit! sarcina usoara!
veniti voi cu datele mai incolo

noi azi schimbam samnatura!

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Odisee noua!!!!
Fetelor va doresc o odisee minunata ,o sarcina si o nastere usoara si sa profitati din plin de aceasta perioada unica.
Va pup cu mare drag

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

multumim Anca!
multa sanatate fetitei tale! avem acelasi nume si aproape aceeasi data a nasterii (eu 5 nov)

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne ajuta!!
Eu aveam data pe 10 si na ca a vrut mai devreme.
Daca este baiat ce nume ii pui?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput