Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Tiana - imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat! Dar vorba ta, acum trebuie sa ai grija de tine si sa vezi ce s-a intamplat si de ce...

12+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by iubita_tiana

maria, multumesc, mai bine acuma decat mai tarziu, desi e dureros si din nou imi pun semne de intrebare de ce ? si oare voi putea duce o sarcina la capat?? e a treia oara cand se intampla, prima la 7-8 sapt apoi 24 sapt, acuma la 5-6 sapt.....nu stiu ce sa mai cred sau sa mai zic......

TIANA [GRAVI] 5+

tiana scumpo, nu lasa lucrurile asa...trebuie investigat ce si de ce...du-te la dr trebuie cautata natura problemei, poate fi orice de la RH-ul mamei diferit de cel al copilului, pana la dereglari de glanda tiroida...si multe alte cauze, ca nu e cazul sa le expun aici. Imi pare rau, pentru ca nici o femeie ce isi doreste cu ardoare un copil nu trebuie sa treaca prin asa ceva prin spaima dupa spaima si teroarea gandului nemilos ca nu isi va vedea minunea vreodata. Nu s-au facut investigatiile de rigoare nici cand ai pierdut sarcina a doua, ca vad ca era mare...si in mod normal, se fac investigatii medicale serioase. Scumpa mea, nu ramane asa, cauta pana in panzele albe cauza si nu lasa pe nimeni sa spuna altfel...trebuie intai sa stii dusmanul cu care lupti sa il poti birui. Sunt alaturi de tine, daca doresti lasa-mi un semn si iti las in privat id-ul de mess, sau daca ai inceput deja sa vorbesti cu mariuca (maria_k) cere-i ei fara probleme.
Te imbratisez din inima si iti doresc sa te vindeci sufleteste in primul rand cat mai repede.

Leeloo
21 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

nici o graviduta noua nu mi se alatura?

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

maria eu am teste pozitive dar vreau sa fac bhcgul la 48 de ore sa vad daca e ok, pt ca mi se pare ca s-au pozitivat cam greu testele adic nu prea e diferenta mare intre ele. diseara aflu raspunsul la primul bhcg si joi la al doilea si atunci voi stii ce si cum. tu ce simptome ai? acum cate zile ai de la ultimul cm? ca sa fac si eu o comparatie...

Mergi la inceput

irina te astept!
eu am de o sapt o durere de tzitzi. in rest... pipi des si usoara balonare, somn mai mult .... si cam atat
eu am azi am 37 de zile de la um
la inceput asa mi se pozitivau si mie testele, cam la 1 min, dar sapt trecuta am mai facut unul si s-a colorat imediat si destul de tare.
tu cum esti?

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

la mine ultimul cm a fost pe 28.05. problema e nu timpul in care se coloreaza liniuta, ci ca intre testul facut sambata si ala de ieri nu e mare diferenta, adica liniuta 2 e la fel nu e mai pronuntata deaia imi fac griji. (bine eu sunt si un pic mai paranoica avand in vedere ca am mai pierdut una la 11 sapt si dupa aia un av menstrual dar eram suspecta de seu, probabil si asta) la mine sanii sunt tensionati cam de 2 zile, azi sunt z 35 cred.
in rest ma mai doare mijlocul din cand in cand si cateodata si ovarele ca la cm. acu astept sa vad rezultatul de joi si sper sa nu o iau razna pana atunci ca de un an de zile tot incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Si eu va tot citesc.
Am cateva teste cu doua liniute. UM a fost pe 24 mai. Dar cum am pierdut o sarcina in noiembrie la 10 saptamani, si cred ca a fost si un avort menstrual dupa aceea...inca nu ma bucur.
Astept sa merg prin saptamana 8 la medic sa imi fac ecografie.
Pana atunci va tin pumnii la toate si sunt langa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Aalina bine ai venit! Eu sunt o viitoare mamicuta de februarie, dar si aici ma simt "de-a casei", de asta imi permit sa te intampin

Iti doresc o sarcina la termen, cat mai usoara si un bebelus asa cum visezi!

Jasmi 7+

way to go

BB

Mergi la inceput

Aalina ne bucuram de vizita! eu zic sa faci bagajul si sa te muti la noi!
si eu si Irina am pierdut o sarcina (Irina a avut ca si tine si un avort menstrual) dar eu zic ca trebuie sa fim optimiste!!
se pare ca ACEASTA ESTE ODISEEA SPERANTEI! ... asa ca fetelor.... LA DRUM! Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine!

cand va hotarati, astept date pt listuta.

ps. Tiana nu te supara dar nu am putut sa te sterg inca...

Maria 4+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Aalina asa cum zicea Maria deocamdata toate am patit-o asta e motivul pt care nici eu nu am curaj sa scriu aicidar ar fi bine sa incercam sa ne bucuram de zilele astea si de testele pozitive chiar ca eu una nu credeam ca mai vad asa ceva. tot de frica a ceva rau am fost si eu sa fac bhcg a iesit 140 in z34 azi repet din nou sa vedem ce si cum. tu ai ceva simptome?

Mergi la inceput