Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 8
Maria_K spune:
anca pe mine ma cheama Maria si sunt nascuta in 05. nov. 1981
la nume nu m-am gandit ca avem doar 5 sapt... dar presimt ca va fi fetita
Maria 5+
vine bb!
Pozele noastre
ancadragoman spune:
aaaaaa...scuze,eu inca nu am baut cafeau si dorm pe mine.
Daca tu presimti ca este fetita asa o sa fie,eu vroiam baiat dar simteam ca este fata si na beleaua
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
dariana spune:
Multumim de felicitari, sper sa ajung si eu la un medic cat mai curand, insa inca nu m-am hotarat la cine, ma tot documentez...
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
madymar spune:
buna ziua viitoarelor mamici si multa sanatate
ma primiti si pe mine aici?
n-am mai intrat de foarte mult timp aici,am net doar la servici dar intru f greu.am sa-l rog pe sotul meu sa puna si acasa net.
ma numesc madalina,am 27ani si sunt din P neamt.Ieri dimineata mi-am facut un testul si au iesit 2 liniute si sunt tare fericita.
Am intrat ieri pe fuga sa caut cateva raspunsuri pe acest site si asa v-am gasit pe voi si mi s-a facut pielea de gaina cand am citit acest subiect si am vazut cat de mult tineti una alta.
Este prima sarcina si sunt cam speriata si am nevoie de sfaturile voastre.
multa sanatate
irinabobe spune:
madymar felicitari bine ai venit si sarcina usoara! stai linistita ca nu e chiar asa rau si sa speram ca ajungem cu bine la final toate. daca ai intrebari pune-le si daca stim te ajutam cu drag.
Maria_K spune:
madymar bine ai venit la noi! iti uram sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
si de la tine astept datele sa te pun in lista : DN (data nasterii) , UM (ultima menstruatie) si DPN (data probabila a nasterii)
ps. FELICITARI!!!!
Maria 5+
vine bb!
Pozele noastre
kitzy spune:
Maria este painea lui Dumnezeu! Numai cuvinte de lauda am pentru ea, in primul rand este om si apoi medic, o recomand cu cea mai mare caldura.
Mie banii de nastere n-a vrut sa mi ia, a zis ca numai dupa ce vede ca si eu si fetita plecam acasa pe picioarele noastre.
Uite id-ul meu, daca vrei mai vb pe mess.
raluca_irimias
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)
elenaraluca spune:
Buna fetelor!Am intrat si eu pe aici si sper sa raman cu voi pana in martie aprilie
Am facut o stimulare cu gonal pe care am terminat-o pe 23 iunie cand am facut pregnilul.ieri am facut un beta HCG (ziua 11 de la pregnil)care mi-a iesit 3,71.vroiam sa va intreb daca a mai avut cineva valorile astea ?nu sunt cam mici?sa indraznesc sa sper?
De 4 ani ne chinuim sa avem un bebe si acum cand suntem aproape sa ne implinim visul mi-e frica raaaau sa nu ne amagim degeaba!
Va pup pe toate si sa aveti sarcini usoare!
AAAA era sa uit:trebuia sa am vreun simptom de pe acum?
Maria_K spune:
elenaraluca ne-am bucura sa ramai cu noi!
la valorile btahcg-ului nu ma pricep. uite aici un site http://www.betahcg.it/8094/index.html
Maria 5+
vine bb!
Pozele noastre
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by madymar
buna ziua viitoarelor mamici si multa sanatate
ma primiti si pe mine aici?
n-am mai intrat de foarte mult timp aici,am net doar la servici dar intru f greu.am sa-l rog pe sotul meu sa puna si acasa net.
ma numesc madalina,am 27ani si sunt din P neamt.Ieri dimineata mi-am facut un testul si au iesit 2 liniute si sunt tare fericita.
Am intrat ieri pe fuga sa caut cateva raspunsuri pe acest site si asa v-am gasit pe voi si mi s-a facut pielea de gaina cand am citit acest subiect si am vazut cat de mult tineti una alta.
Este prima sarcina si sunt cam speriata si am nevoie de sfaturile voastre.
multa sanatate
sarcina usoara si asteptam intrebari
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria