Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 5
monna3 spune:
Felicitari fetelor din aceasta odisee, sa dea DD sa aveti sarcini usoare si lipsite de probleme...sper sa ma alatur si eu voua
Monica, sper in curand
Rebiana27 spune:
Sarcina usoara fetelor!... si cat mai multe gravidutze sa vi se alature!!
Au trecut aproape doi ani de cand, cu bucurie, am descoperit doua liniutze pe testul de sarcina... si ma alaturam la odisee gravidutzelor de martie-aprilie 2007...
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
mihutza11 spune:
Doamne ce emotie! sarcina si nastere usoara sa aveti fetelor! si puiutzi frumosi si sanatosi!
m-a apucat si pe mine nostalgia.. ce mai trece timpul!
Va pup si eu!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Maria_K spune:
wwaaawww! ce de vizite!
multumim mult mamicilor!
Iubita_Tiana esti chemata a apel! doar nu vrei sa ma lasi singura....sa ma bucur de durerea mea de tzitzi
Maria 4+
vine bb!
Pozele noastre
RalucaAlexa spune:
Neata!
Felicitari pt burtica! sa ai bebe sanatos voinic voios si la termen!
Eu sunt mamica de ianuarie-februarie si te-am vazut cam singurica pe aici asa ca - te invit pe la noi pana una alta!! Cred ca avem inca aceleasi probleme :))) Esti binevenita!
12+
galmita mea
iubita_tiana spune:
eu va parasesc, ieri am avut sangerare, azi testuletzul a aratat negativ, deci sarcina mea s-a dus....a treia...nici nu stiu incotro sa iau......sper doar sa fie avort menstrual si sa nu fie nevoie de chiuretaj........
TIANA [GRAVI] 5+
mamiseli_11 spune:
Dragi viitoare mamici de martie - aprilie, pupici multi si imbratisari de la o viitoare mamica de noiembrie - decembrie.
Maria sper ca noua odisee de martie-aprilie sa fie plina de satisfactii, de bucurii, lipsita de probleme. Mult noroc si sarcina la termen.
PS ai vazut ce de baietei avem, nu? Ce zici de o fetita?
Tiana imi pare foarte rau daca s-a terminat asa repede pentru tine. Iti doresc multa putere sufleteasca sa treci peste durerea suferita. te imbratisez cu drag.
Mihaela 19+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
Maria_K spune:
Tiana imi pare tare rau! si eu am pierdut o sarcina si oarecum te inteleg... as vrea sa te pot ajuta. id-ul meu de mess e maria_newk daca vrei sa mai vorbim
Maria 4+
vine bb!
Pozele noastre
iubita_tiana spune:
maria, multumesc, mai bine acuma decat mai tarziu, desi e dureros si din nou imi pun semne de intrebare de ce ? si oare voi putea duce o sarcina la capat?? e a treia oara cand se intampla, prima la 7-8 sapt apoi 24 sapt, acuma la 5-6 sapt.....nu stiu ce sa mai cred sau sa mai zic......
TIANA [GRAVI] 5+