Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009
Raspunsuri - Pagina 4
pucca spune:
Ce frumos! O noua generatie de randunici martie-aprilie! Ce emotionant! Va doresc sarcini usoare, nasteri pe masura si bebei sanatosi, papaciosi si guralivi!
O sa vedeti cat de frumoase vor fi urmatoarele 40 de saptamani si cate prietenii noi veti lega.
Si pentru orice intrebare sau nelamurire strigati-ne!!!!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
gbutucica spune:
Sa aveti sarcini usoare , sa va bucurati cat puteti de aceste minunate momente, si sa fiti unite ........sa va incurajati chiar daca virtual si sa aveti o odisee frumoasa ca a randunicilor.
noi deja ne strangem puiutzii in brate si e minunat , va dorim acelasi lucru!!!!
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
ariel_7000 spune:
dragi mamici de martie aprilie 2009, o alta mamica de martie aprilie 2003, apoi de 2008, va ureaza sarcina frumoasa si fara probleme si va asteptam cu drag la schimbat de scutece, alaptat sau biberonat! sa aveti parte de o odisee frumoasa, sa fiti bune prietene, cum am fost noi cele de 2008 si....mi-au dat lacrimile de emotie:)),imi aduc aminte de mine cand eram graviduta cu alexutza si apoi, la fix 5 ani cu teodor!...sa fiti cat mai multe si mai frumoase! hai ca noi, cele de 2008, v-am acaparat odiseea:)))
sa va gasiti si voi un nume!!! noi suntem mamici randunici!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
diana21 spune:
MariaK, felicitari, dragutel, ma bucur din inima pt. tine!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 19+
Olivia26 spune:
Maria, felicitari! Ma bucur din suflet pentru samburelul din burtica! Sarcina usoara si sa faci o bebelina frumoasa ca mami ca ai vazut cati flacai sunt in asteptare.
Pup burtica!
Olivia 20+ David
Cuculetul mameiwww.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">
Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
mstela spune:
Felicitari,viitoare mamici!
Va asteapta zile minunate,pline de emotii,satisfactii..Va doresc sa nu aveti parte de nicio contractie pana la termen,de nicio problema,ca tare e greu cu probleme..Va spune o fosta gravidutza condamnata la pat,dar care a trecut peste toate cu rabdare si dragoste si acum e fff fericita alaturi de puiutza ei dulce..
O alta mamica de martie-aprilie 2008!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Beatrice1982 spune:
sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si sa nasteti usor si la timpppppppppppppppp
sa ne luati si pe noooooooooooooooooooiiiiiiiiiii
http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Doamne da-ne un sanatos!
violeta29 spune:
MARIA, felicitari, sa ai o sarcina cat mai usoara si fara nici un fel de probleme, sa dea Dumnezeu sa aveti o odisee cat mai frumoasa si sa strangeti cat mai multe
SA fie intr-un ceas bun
TIANA felicitari si tie, si sarcina usoara!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI
Doloress spune:
Nu-mi venea sa cred cand am vazut ca deja s-a deschis Odiseea de martie-aprilie, puiul meu e nascut in aprilie 2008, asa de repede trece timpul!
Va doresc o Odisse cat mai frumoasa, cu vesti bune, sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi! Mult noroc in cea mai frumoasa aventura din viata unei femei!
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii
anidaz spune:
Maria,felicitari pentru aceasta odisee,sa ne ajute Dumnezeu sa o umplem cu cat mai multe gravidute,sa ne rezervi niste locuri si noua celor care inca nu putem sa ne mandrim cu un test pozitiv.
Sa ai parte si tu si iubita si celelalte fete care se vor inscrie aici ,de sarcini usoare,bebei sanatosi si la termen,
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele