Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bun venit noilor burtici si multumiri mamicilor de incurajari.

Si eu ma gandeam ca suntem mai multe cu sarcini pierdute. Poate o fi de bine...ne putem bucura impreuna de data aceasta de reusita.

Eu incerc sa gandesc pozitiv dar ma cam lasa rabdarea. Asa ca probabil saptamana viitoare o sa merg la medic. Sper sa fie la timp sa vad inimioara de data asta. Voi ati facut ceva analize?

Despre simptome si la mine oboseala si durerea de spate au mai ramas. Sanii sunt sensibili dar nu mai dor. Si am descoperit ca daca mananc putin si des nu imi mai e greata.

Asteptam sa ni se alaturi si celelate fete doritoare.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

joi merg la medic si nu mai am rabdare pana atunci. sper sa fie ok si sa-mi vad samburelul. offfff .... am niste emotii!!!!

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Maria tinem pumnii sa fie ok. Cate saptamani o sa joi? Abia astept sa vii sa ne povestesti cum a fost poate asa ma incurajez si eu sa ma duc.

Mergi la inceput

joi voi avea fix 6 sapt. sper sa se vada si embrionul.oricum, nu mai aveam rabdare sa mai astept

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele si eu sper sa fiu o viitoare gravi de martie-aprilie, caci incepand de luna asta vom relua incercarile pentru bebe.

Si ca sa vedeti ca aceasta Odisee este o odisee a spernatei, si eu sper ca de data aceasta va fi bine, caci din pacate si eu ma numar printre fetele care au pierdut sarcini (2 chiar).

Sper ca peste putin timp sa vin si eu cu vesti bune.

Mergi la inceput

jasmine te asteptam cat de curand langa noi!

fetele restul, nici un semn??

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna graviduteze si aspirante!Va doresc 9 luni linistite si fara griji!
sper ca aceasta sa fie o odisee a sperantei si a reusitelor.
si eu imi doresc din tot sufletul sa ma alatur voua, si eu am o sarcina pierduta la 4 luni, iar de luna asta incep monitorizarile si am sperante mari ca se va prinde bebe.ieri in Z7 aveam un folicul de 9 mm pe ovarul stang si unul de 10 mm pe ovarul drept.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna viitoare mamici
jasmine si mcrissa sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca visul,va asteptam cu vesti bune,multa sanatate.
maria K si eu ajung joi la ginecolog dar oare ne vede puisorul de pe acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Apropo de sarcini pierdute, am si eu una oprita in evolutie, asta a fost inainte de Dari....sper ca de data asta sa nu fie probleme, adevarul este ca la Dari am facut tratament de sustinere, dar asta si pt ca a fost obtinut cu tratament.
Eu am mai facut inca 2 teste pt siguranta si ambele au iesit tot +, la medic inca nu am ajuns, dar cred ca saptamana viitoare fac o programare, deocamdata suntem la mare si ne bronzam :)

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Joia viitoare mi-am facut si eu programare la medic. Voi avea 7 saptamani si 5 zile. Oare se vede inimioara? Caci nu stiu zau daca ma vor tine nervii apoi sa plec de acolo cu ideea ca trebuie sa astept iar o saptamana...

Jasmine, mcrissa va asteptam.

Maria, mady sa ne povestiti joi cum a fost la medic. Intalnire placuta cu bb :))

Dariana si eu am de fiecare data la activ cate un pumn de teste. Sa fie acolo:)) Distractie placuta la mare.
Anul asta pentru ca ne pregateam de bb am amanat marea. Si cum mi-am programat concediul dupa saptamana 12 sa stiu ca totul e ok...probabil o sa ne invartim doar prin jur la munte.
Pupici

Mergi la inceput