Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
maria_k vad ca incepeti sa va astrangeti te
Sava dea Dumnezeu sanatate si sa ajungeti la termen sanatosi si voiosi
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna fetelor
eu vin cu vesti triste,mi-am facut analizele date de med de fam si am descoperit ca am, din pacate,RH negativ.Aseara eram f speriata,am gasit pe acasa o revista si era scris despre acest subiect,nu prea am inteles eu prea multe. Am gasit astazi aici un subiect si m-am mai lamurit,tr sa am mare grija sa fiu sub observatia medicului,am inteles ca la prima sarcina nu e riscul asa de mare,dar mi-e tare frica.Abia astept sa aj la ginec.
mai vin cu vesti,multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

mady stai linistita. Si eu am rh negativ si la prima sarcina nu e nici o problema. O sa iti dea sa faci de 2 ori parca in sarcina niste analize de sange anticorpi antiD, iar dupa nastere in 72 de ore trebuie sa faci un vaccin.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ce emotionant!!!! Mamici proaspete !!!

Bine ati venit pe forum!! Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti sarcini usoare !!!!!

Daca aveti nelamuriri vreodata nu ezitati sa ne intrebati si pe noi la odiseea de sept-oct.

Valentina 26 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bunaaa la toata lumea

sunt o mamica de martie - aprilie 2005 si sper si de martie-aprilie 2009
abia astept sa fac testul ....marti plecam la mare si cand ma intorc sper sa vin cu vesti bune

Sa fie intr-un ceas bun, sa aveti sarcini usoare !!!

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Sarcina usoara si multa sanatate viitoarelor mamici! Eu inca nu stiu nimic, dar sper sa ma alatur voua, pe acest forum, cat mai repede. Cred ca daca ma grabesc pot intra in aceasta odisee. Dar ramane de vazut. Eu am vrut doar sa va urez toate cele bune si va mai citesc sa nu fiu chiar nepregatita cand va veni momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Yupiiiiiiiiii!!!!!

UM - 2 iunie.

Azi am facut tesul, are doua liniute clare!

Am 34 de ani si un baietel minunat (dar cam obraznic) - Matei (23 nov. 2004).

In feb. am pierdut o sarcina la 11 sapt si acum mi-e cam frica (as fi fost mamica de sept. 2008)...

Ma rog lui Dumnezeu sa-mi dea copilul asta pentru ca mi-l doresc din toata fiinta.

La sfarsitul lui iulie o sa ajung la dr. (pana atunci e in concediu) si va tin la curent. Sper ca de data asta sa fie totul bine!

Felicitari mamicilor si viitoarelor mamici, multa putere si rabdare tuturor celor ce asteapta...

Daniela

PS Intr-o zi o sa va povestesc cum am aflat ca voi avea un copil! Numai sa fie totul OK...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Daniela_Gina felicitari !!! sa dea domnul sa fie bine , iti doresc sarcina usoara si bb cuminte si sanatos

si eu am tot un baietel (Cezar - 23.04.2005) tare neastamparat ...

la toata lumea

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie 2005)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

Alina multumesc pentru incurajari,joi dimineata ajung la ginec,abia astept sa vedem ce-mi zice.
mamicilor cu experienta multumim pentru urari.
adrianafedorca si daniela_gina haideti cu vesti bune sa ne alaturam la mamicute de ghiocei.sunteti mamicute cu experienta,abia astept sfaturi de la voi
maria K cum de nu mai treci pe la noi?
multa sanatate si multi pupici

madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

daniela felicitari! eu zic sa vi si tu langa noi pe listuta ca totul va fi bine!
mi se pare foarte ciudat ca toate gravidutele noi aparute au cate o sarcina pierduta la activ totusi zic ca asta nu trebuie sa ne impiedice sa CREDEM ca totul va fi bine de data asta!
adriana tinem pumnii sa "vezi dublu" cand te intorci de la mare. si eu cu gandul acesta am mers in concediu si la 3 zile dipa ce ne-am intors mi-am facut testul si aveam 2 liniute (mai amarata una, dar acolo) se pare ca bb a fost proiectat in prima zi de concediu
madymar eu sunt tot prin zona(cu cititul) doar ca am fost plecata in week-end si azi am fost foarte ocupata la servici si nu am avut timp sa scriu.
serialbastre te asteptam curand la noi
-ici tuturor mamicilor ce ne viziteaza

eu inafara de durerea de tzitzi (mai mult stanga) nici aia continua, putina oboseala/somn, ceva mai des pipi nu prea am alte simptome. de vreo 4-5 zile totusi ma chinuie un gust acru pe care il simt tot timpul. majoritatea mancarurilor imi par si ele deosebit de acre

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput