Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

aalina activitatea cardiaca apare de la 6 saptamani.sigur vei vedea inimioara la eco.tin pumnii.
dariana vraeu si eu la maaareeee!distractie placuta!
madymar

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

buna fetelor. acum cateva ore mi-am facut si eu testul de sarcina si surpriza, o sa avem un bebe. am fost ieri la dr. cu alte probleme , si mi-a spus sa imi fac un test de sarcina, pt ca el asa crede ca sunt insarcinata. si iata ca a avut dreptate. suntem super fericiti si abia il asteptam pe bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Aalina, mcrisa, multumim, noi suntem la mama acasa (mcrisa daca vrei vb pe pm ca avem camere de inchiriat :)) ); adevarul este ca noi nu l-am programat pe bb de data asta, a venit chiar pe neasteptate, nici nu credeam ca e posibil sa ramai neavand ciclu pt ca abia l-am intarcat pe darius si inca nu mi-a venit (Dari are 2 ani!!!) si nimic! Eu stateam linistita ca nu se poate intampla nimic si uite ca au aparut semne si semne si iar semne si am intrat la banuieli. Acum asta este, a venit, il tinem pt ca stiu cat m-am chinuit sa il am pe Dari ...
Aalina, sigur se vede inimioara acum, asa ca o sa iti vezi bebicul la echo ;)
Maria_K, asa ca idee, ai putea sa treci si numele doctorului care o urmareste pe fiecare gravidutza in lista, daca crezi ca e o idee buna.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mcrissa mi-ar placea tare mult sa vina bb si la tine acum. noi am mai vb si la odiseea de nov-dec daca iti amintesti .
darianaeu trec in lista ce vreti voi.doar sa spuneti dar vad totusi ca nu vreti sa apareti langa mine si madymar.
aalina, nici tu, ceva date, nimic?

cred ca o sa mor de inima pana maine la 17. si burta imi merge de emotii....of cat imi doresc sa fie bine!!!!

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vaii dariana nu ne ispiti cu marea caci mie tare mult imi lipseste :)))
Simpatic foc Darius. Poate ca e mai bine sa fie mai mica diferenta intre ei.

Mcrissa multumesc de incurajari. Teoria o stiu si eu...doar ca ... fiind patita...

Maria editez ca am vazut ca ai scris. Pai la mine um e pe 24.05.2008 si dpn ar fi 27.02.2009 -3.03.2009 depinde unde calculez. Si mai am un fecior Dorian nascut in 4.05.2003.

Te rog sa fii calma si binedispusa ca doar te intalnesti cu bebita. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))

Celelalte fete cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Aalina te-am trecut in lista. imi spui tu mai tarziu data nasterii sa nu ramana 00.00.0000

Maria 5+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Iubita UM e 24 :)) vai cat mai numar zilele si saptamanile de atunci :)))
Maria

Fetelor si voi aveti starea de "nu am chef de nimic" decat de stat cu mana pe burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Salutare burtici!!

trec din nou pe la voi pt a-mi saluta o veche cunostinta - mady!!! STIAM EU CA TU ESTI!!!! (da, pe sotul meu il cheama Ciprian!!) :)))
tuturor burticilor!!!

14+ cu Matei Teodor

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari tuturor gravidutelor si sa se mareasca listuta celor cu || cit mai curind!!

Vai ce emotii am avut cind am citit titlul, fiindca si eu sunt o mamica de la odiseea de marie-aprilie 2006, care acum sunt la scutece cu titlul de "ghiocei de martie-aprilie 2006".

Sa aveti niste sarcini asa cum vi le doriti, fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna burtici
Maria k asa ma bucur pentru tine, te rog iubita nu te stresa stai linistita ai incredere in tine si in dumnezeu. ai sa vezi de data asta totul va fi bine
aalina asa m-am emotionat cand am vazut um a ta si dpn-ul corespunde cu datele mele de la prima sarcina asa de tare m-am emotionat. iti doresc sanatate si o sarcina usoara
Tot binele din lume doresc si restul burticilor care sunt in aceasta noua adisee si va imbratisez cu drag
21+Dimitrie

Mergi la inceput