Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Elilove multumesc mult.
Multumim fetelor pentru urari.

Adee bun venit. Scrie repede ca sa faci 10 mesaje sa nu mai fii moderata caci apar mai tarziu si nu vrem sa le ratam.

Fetelor azi dimineata am fost si mi-am facut analize. Tot amanam sa ma duc sa le fac pe cele gratuite pe talon si am fost ieri la medicul de familie sa imi dea si altele. Iar dimineata la laborator am intrebat daca imi pot face si anticorpii anti D pentru ca am RH negativ si au zis ca fac, trimitand la Bucuresti. Asa ca saptamana viitoare ma duc la ginecolog cu toate rezultatele in dinti :))) Obsedata de mine!

Va doresc o zi frumoasa.Pupici.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

iubitele mele!! azi am schimbat semnatura
Elilov
mai am cateva ore pana merg la gine si moooorrr de nerabdare. sper din tot sufletul sa vin cu vesti bune
tineti-mi pumnii pls pe la 17

Maria 6+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
Maria k iubita am retinut orele 17.00 pregatim 'pampoanele' si facem galerie 'Hai Maria' ma pregatesc de acuma
stai linistita totul va fi bine asa sa te gandesti...acest copil se va naste si va fi sanatos si voios indiferent de greutatile pe care le voi intalni
aalina asa sa vada doctorul ca esti pregatita si ii dai si bataie daca zice ceva ce nu trebuie
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maria K iti tinem pumnii sus de tot..Doamne ajuta!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Maria clar facem galerie :)) Da lumineaza-ma si pe mine de ce abia azi schimbi semnatura daca um a fost luni 26 mai?

Mammma fetelor ce fain va sta la semnatura cu 22 + :))) Las ca ne facem si noi mari :))))

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La toate gravidutele multe sapt. inainte..noi asteptam sapt. de la 30+ in sus

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Aalina scumpa eu am calculat asa deoarece cm-ul meu e de 31-32 zile, iar ovulatia am avut-o pe 12 iunie(confirmata de teste si plus la 9 zile de la data aceasta aveam primul test slab pozitiv). oricum, sa vad ce spune gine azi, daca ma avanseaza sau retrogradeaza
multumesc fetelor pt incurajari si "pumni"

Maria 6+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Pai eu am cm-ul de 30-32-35-37 cum vrea muschii lui asa ca...

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista. DN 28.05.1981 UM 13.06.2008 DPN 20.03.2009.
Inca nici acuma nu imi vine sa cred. Este prima luna cand am incercat si a si iesit, din prima. Si testul mi-a iesit f repede. Normal maine ar fi trebuit sa fiu la ciclu si mi-am facut testul acum 2 zile si se vedeau destul de bine cele 2 liniute.
Va pup.

Mergi la inceput

Adee bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos! esti pe listuta!

Maria 6+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput